ΜΑΛΛΙΑ

Αυτό το χτένισμα θα σε πείσει να φορέσεις σκουλαρίκια στα μαλλιά

[email protected] imaxtree Imaxtree

Στο έχω ξαναπεί, δεν είναι μόνο τα χτενίσματα και γενικότερα οι τάσεις στα μαλλιά- που βλέπουμε κάθε σεζόν στις πασαρέλες των μεγάλων οίκων, το Instagram καθημερινά προσφέρει άφθονο #inspo για τις καθημερινές αλλά και πιο επίσημες εμφανίσεις μας. (Κρατάμε τη θετική πλευρά του).

Εκεί και πιο συγκεκριμένα στον insta-λογαριασμό της υπερταλαντούχας celebrity hairstylist, Justine Marjan, που τη θυμόμαστε από τα φανταστικά χτενίσματα που έκανε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, ανακαλύψαμε και το παρακάτω χτένισμα.

Αυτή τη φορά, η Marjan- γνωστή για τη λατρεία που έχει να χρησιμοποιεί σε κάθε χτένισμα αξεσουάρ μαλλιών- αντί για τα κλασικά αξεσουάρ (πχ hair clips, μπαρέτες, τσιμπιδάκια, oversized στέκες) έβαλε στα μαλλιά σκουλαρίκια. Ναι σκουλαρίκια, καλά διάβασες.

Κι αν λατρεύεις να πειραματίζεσαι με τα μαλλιά σου και σου αρέσουν τα πιο vintage chic χτενίσματα και γενικότερα, η vintage αισθητική, αυτό είναι ένα χτένισμα που μπορείς να αντιγράψεις πανεύκολα. Πάτα play στο παρακάτω video και παρακάτω σου εξηγώ αναλυτικά, πώς θα αντιγράψεις το look.

Τα μόνα που θα χρειαστείς είναι ένα ζευγάρι κλιπαριστά σκουλαρίκια και ένα oversized scrunchie, όπως αυτό που βλέπεις στην παρακάτω φωτογραφία.

How-To

Τα βήματα για να το πετύχεις απλά: Αρχικά, με το ψαλίδι κάνεις πολύ χαλαρές μπούκλες σε όλο το μήκος των μαλλιών, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στις άκρες. Αφού χτενίσεις τα μαλλιά σου, τα φέρνεις όλα στο πίσω μέρος και τα πιάνεις σε ένα χαμηλό και αρκετά χαλαρό ponytail με το oversized scrunchie, όπως βλέπεις στο video. Στη συνέχεια, αφού απελευθερώσεις μερικά τουφάκια στο μπροστινό μέρος των μαλλιών σου, περνάς τα κλιπαριστά σκουλαρίκια στη μία πλευρά (μπορείς βέβαια και να τα μοιράσεις- ένα σε κάθε πλευρά) όπως θα έκανες στην πραγματικότητα, αν φόραγες τσιμπιδάκια. Είσαι έτοιμη!

Kι αν ανήκεις στην κατηγορία των #scrunchielovers και θέλεις να κάνεις τη διαφορά με ένα scrunchie στα μαλλιά σου (είτε συνδυάζοντάς το με ένα χαμληλο σινιόν, είτε με ένα ponytail), εμείς, κάναμε την έρευνά μας και παρακάτω σου βρήκαμε τα πιο ξεχωριστά scrunchies.

 

Τι λες, είναι τα σκουλαρίκια το next big thing στα αξεσουάρ μαλλιών;