ΝΥΧΙΑ

Αυτό δεν είναι ένα ακόμη κλασικό γαλλικό πεντικιούρ

Το γαλλικό μανικιούρ- πεντικιούρ έχει πιστούς fans και haters. Από τη μία πλευρά, είναι από τα κλασικά και αγαπημένα trends στα νύχια εκατομμυρίων γυναικών σε όλο τον κόσμο, από την  άλλη, δεν είναι λίγες οι γυναίκες που το θεωρούν ξεπερασμένο και βαρετό. Κάπως έτσι, οι nail artists και οι οίκοι μόδας έβαλαν τα δυνατά τους για να δημιουργήσουν τις πιο ενδιαφέρουσες εναλλακτικές του french manicure.

 

Εκτός από το κλασικό λευκό, έχουμε δει το γαλλικό σε διάφορα χρώματα (μπλε, κόκκινο, πράσινο κλπ), συνδυασμένο με dots, διπλό γαλλικό (double french mani), στις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου (rainbow french mani), σε δύο αποχρώσεις (two-toned french mani) κλπ. Και όπως καταλαβαίνεις, όσο υπάρχει φαντασία και διάθεση, δημιουργούνται trends. Το αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση είναι ένα: Το γαλλικό μανικιούρ και πεντικιούρ είναι πάντα στη μόδα και μέσα στα hot trends κάθε σεζόν.

Αλλά, δεν είναι μόνο το μανικιούρ μας. Το πεντικιούρ, είναι εξίσου σημαντικό πόσο μάλλον τώρα, που καιρού επιτρέποντος, φοράμε ακόμη σανδάλια, πέδιλα, ανοιχτά mules και τα νύχια των ποδιών μας εκτίθενται. Και αν είσαι φανατική του γαλλικού, ή απλά θέλεις να ξεφύγεις από την κλασική μονοχρωμία και να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό το  στο πεντικιούρ σου αυτή την περίοδο, πριν κλείσεις το επόμενο ραντεβού για τα νύχια σου τσέκαρε το πεντικιούρ της αγαπημένης μας fashion influencer, Emili Sindlev.

Το διαφορετικό γαλλικό πεντικιούρ της Emili Sindlev

Αποφεύγοντας την πατροπαράδοτη λευκή απόχρωση του γαλλικού, η influencer δοκίμασε στα νύχια των ποδιών της μία πράσινη ανοιχτή απόχρωση αντί της λευκής γραμμή που πραγματικά έδινε ένα διαφορετικό twist στο πεντικιούρ της και αν μας ρωτάς, πολύ μας άρεσε.

Και ενώ, δεν σου κρύβω το κλασικό λευκό γαλλικό στο μανικιούρ και πεντικιούρ, το βρίσκω αρκετά «κλασικό» (με την έννοια του βαρετού) για τα δικά μου δεδομένα- δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ στη ζωή μου- οι διαφορετικές εναλλακτικές του, απλά με ενθουσιάζουν κάθε φορά και με κάνουν να θέλω να το δοκιμάσω στα χέρια και τα πόδια μου. Εσύ θα έκανες κάτι αντίστοιχο; Πώς σου φαίνεται το πράσινο γαλλικό πεντικιούρ της Emili;