ΜΑΛΛΙΑ

Αυτή η TikToker είναι ίδια η πριγκίπισσα Diana

Tim Graham Photo Library via Getty Images/Ideal Image

Ακόμα κι αν έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana, εκείνη συνεχίζει να αποτελεί σημείο αναφοράς τόσο για το στιλ της, όσο και για τις beauty επιλογές της.

Έχοντας πάντα τη σωστή δόση κομψότητας σε κάθε τι, η πριγκίπισσα Diana ήξερε πολύ καλά πώς να κρατήσει το ενδιαφέρον σε κάθε glam ή και street style εμφάνισή της. Από τα αξεσουάρ που πλαισίωναν το look της, τα ρούχα έως και το μακιγιάζ ή τα μαλλιά της. Αυτό άλλωστε έκανε- κάνει το στιλ της τόσο ξεχωριστό, αποτελώντας πηγή έμπνευσης ακόμη και σήμερα για πολλά κορίτσια, όπως την TikToker Rose Van Rijn, η οποία αποφάσισε να υιοθετήσει το iconic χτένισμα που συνήθως έκανε η Diana στα μαλλιά της.

Η ίδια στηρίζει το κινητό της στο μπουντουάρ της και ξεκινά με τα εργαλεία hairstyling να δημιουργεί βήμα βήμα το signature – με αρκετές επιρροές 70s- χτένισμα της πριγκίπισσας Di, γυρίζοντας τις άκρες των μαλλιών της προς τα έξω. Μάλιστα, στην εισαγωγή του video η ίδια έδειξε ένα screenshot με ένα παλιό tuturial για το πώς μία γυναίκα θα πετύχει το bouncy χτένισμα της Lady Diana.

Το χτένισμα της Diana

Όλα καλά μέχρι εδώ. Και θα μιλούσαμε για ακόμη ένα hair tutorial στην πλατφόρμα του TikTok με vintage αισθητική, αν η Rose Van Rijn δεν έμοιαζε τόσο πολύ- σε σημείο που πραγματικά δεν πιστεύεις στα μάτια σου- με την Diana. Σαν δυο σταγόνες νερό. Η επιδερμίδα, τα μαλλιά, οι εκφράσεις… Πάτα play στο παρακάτω video.

To video, όπως καταλαβαίνεις έγινε γρήγορα viral, συγκεντρώνοντας μέχρι αυτή στη στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές κάτι λιγότερο από 10 εκατομμύρια views, ενώ η ίδια συνεχίζει να ανεβάζει κι άλλα video- tutorials στον λογαριασμό της.

 

@70srose I ended up going full lady diana with my haircut and I don’t think I’ll ever go back to having long hair😌 ##70s ##80s ##1980s ##ladydiana ##princessdiana ♬ Uptown Girl – Billy Joel

Τι έχεις να πεις για αυτή την ομοιότητα;