ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Αυτή η τάση στο μανικιούρ είναι απόλυτα συντονισμένη με το lockdown

Imaxtree

Διανύουμε ήδη τη δεύτερη μέρα του νέου lockdown. Πράγμα που σημαίνει ότι και πάλι οι ώρες που μένουμε στο σπίτι είναι πολλές, ακόμα κι αν η κυκλοφορία, τουλάχιστον στην Αττική, είναι μέχρι ώρας ελεύθερη. Τα πράγματα λοιπόν απλοποιούνται και πάλι. Τόσο στην καθημερινότητά μας, όσο και στη ρουτίνα ομορφιάς μας. Τα καλά νέα είναι πως τα beauty trends συντονίζονται απόλυτα με την περίοδο που διανύουμε. Όπως για παράδειγμα η τάση στο μανικιούρ που είναι συνώνυμο του no makeup makeup look. Δηλαδή, νύχια περιποιημένα που μοιάζουν σχεδόν άβαφα, ένα trend που είναι γνωστό ως oat milk nails.

Η πανδημία του κορονοϊού έχει φέρει στη ζωή μας μία νέα ανάγκη. Θέλουμε να είμαστε απλές, όμως θέλουμε να είμαστε και περιποιημένες. Μην ξεχνάς πως η διάθεσή μας βελτιώνεται από τα απλά. Και αυτή η τάση στο μανικιούρ είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουμε. Θέλουμε ένα mani σε απόχρωση που δεν θα μας κάνει να ανησυχούμε αν μακρύνουν τα νύχια μας και φανεί η διαφορά στο βερνίκι. Αλλά τα νύχια μας θα συνεχίσουν να είναι περιποιημένα. Το oat milk μανικιούρ είναι ακριβώς αυτό. Και είναι φτιαγμένο για τις φανατικές της μίνιμαλ αισθητικής και στα νύχια.

To oat milk μανικιούρ είναι η τάση που θέλεις να δοκιμάσεις

Το oat milk μανικιούρ μοιάζει με τα φυσικά «γυμνά» νύχια μας, αλλά στην πολύ πιο περιποιημένη εκδοχή τους. Και πρόκειται για μία πιο φυσική εναλλακτική του γαλλικού μανικιούρ. Το όνομα του oat milk mani είναι εμπνευσμένο από το χρώμα του.

Στην απόχρωση που έχει το γάλα της βρόμης, ένα ημιδιάφανο γαλακτερό. Η έμπνευση ήρθε από τη nail artist, Fariha Ali, όταν μία πελάτισσα της ζήτησε ένα σούπερ φυσικό μανικιούρ και να αυξήσει παράλληλα το μήκος των νυχιών της.

Η nail artist μιμήθηκε τα φυσικά νύχια με την τεχνική του gel. Η Ali παρομοιάζει το κόνσεπτ των oat milk nails με το no-makeup makeup. Δημιουργήθηκαν απλά για να βελτιώσουν ό, τι υπάρχει ήδη. Το μυστικό είναι απλά η επιλογή ενός υλικού gel σε ημιδιάφανη λευκή απόχρωση. Και δεν θα ανησυχήσεις καθόλου αν τα νύχια σου έχουν μακρύνει.

Επίσης, πάνω σε αυτό το μανικιούρ μπορείς να βάψεις μόνη σου τα νύχια σου ό, τι χρώμα θες και να το ξεβάψεις όποτε θες. Και από κάτω να παραμένει αυτή η τέλεια γυαλάδα. Για να πούμε την αλήθεια, το 2020 όσο πιο απλό είναι κάτι, τόσο και πιο ευπρόσδεκτο.