ΝΥΧΙΑ

Αυτά τα μανικιούρ θα σε βάλουν σε φθινοπωρινό mood

moyou_london/ Instagram/

Μπορεί η θερμοκρασία να είναι ακόμη υψηλή και να φοράμε -οριακά ακόμη- πέδιλα, όμως, η ανάγκη μας να αισθανθούμε επιτέλους(!) φθινόπωρο είναι μεγάλη.

Κι αφού ακόμη δεν μπορούμε να αφήσουμε στην άκρη «τα καλοκαιρινά μας» και να φορέσουμε τα πιο ζεστά ρούχα μας, λόγω καιρικών συνθηκών, είπαμε να κάνουμε την αρχή με το μανικιούρ μας, υιοθετώντας πιο φθινοπωρινά σχέδια και χρώματα στα νύχια μας.

Τη θέση των πιο ανοιχτών, φωτεινών αποχρώσεων που παραπέμπουν σε καλοκαιρινά looks, έχουν πάρει οι πιο ζεστές και γήινες αποχρώσεις αλλά και σχέδια που θυμίζουν ξεκάθαρα φθινοπωρινό σκηνικό. Καφέ, σκούρες πράσινες και πορτοκαλί αποχρώσεις, αλλά και nudes, πρωταγωνιστούν, ενώ μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ματ αλλά και πιο μεταλλικά φινιρίσματα, ανάλογα με το γούστο σου. Ένα από τα αγαπημένα μας σχέδια, τα gradient nails aka το μανικιούρ που δημιουργείται όχι μόνο με μία, αλλά με πέντε διαφορετικές διαφορετικές -παραπλήσιες συνήθως- αποχρώσεις.

Παρακάτω θα βρεις μερικά σχέδια που ξεχωρίσαμε αποθηκεύσαμε από το Instagram και θα σε βάλουν σε #fallmood. Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάς πως τα περιποιημένα νύχια είναι πάντα ένα ατού στην εμφάνιση κάθε γυναίκας. Τι λες;