ΜΑΛΛΙΑ

8 χτενίσματα της τελευταίας στιγμής με τα κλασικά τσιμπιδάκια

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Ανήκουν σε αυτή την κατηγορία πραγμάτων που μπορείς να τα βρεις εκτός από το μπουντουάρ, στις τσάντες, το νεσεσέρ, αλλά και σε κάθε γωνιά του σπιτιού. Πίσω από τον καναπέ, πάνω στο γραφείο, σε κάποιο ντουλάπι της κουζίνας ξεχασμένα (#mystory). Κι ενώ πριν μερικά χρόνια πονοκεφαλιάζαμε για το πώς θα τα κρύψουμε στο χτένισμά μας, τα τσιμπιδάκια έχουν κάνει πλέον δυναμικό comeback στα hair trends και αρκούν για να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση ακόμα και την τελευταία στιγμή δίνοντας ένα μικρό twist στο συνηθισμένο χτένισμά σου. Πώς; Παρακάτω συγκεντρώσαμε 8 last-minute χτενίσματα  με τα κλασικά τσιμπιδάκια.

Φέρε όλα τα μαλλιά σου πίσω και στερέωσε τα πλαϊνά μέρη περνώντας κάθετα τα τσιμπιδάκια.

Βάλε μερικά τσιμπιδάκια ακανόνιστα από τη μία πλευρά των μαλλιών σου, στο ύψος του αυτιού.

Κάντο όπως η Gigi! Κάνε μία χωρίστρα στη μέση και πέρασε δύο τσιμπιδάκια από τη μία πλευρά και δύο από την άλλη, δημιουργώντας στο μπροστινό μέρος ένα ακόμη πιο sleek αποτέλεσμα.

Ξεκινώντας από το ύψος του αυτιού και προς τα κάτω ξεκίνα να περνάς στα μαλλιά σου παράλληλα τσιμπιδάκια, όπως βλέπεις στη φωτογραφία.

Δεν θέλει κόπο αλλά φαντασία. Πιάσε τα μαλλιά σου πίσω μισά-μισά και σχημάτισε με τα τσιμπιδάκια ένα μικρό σχήμα.

Σε αυτή την περίπτωση απλά σχημάτισε με τσιμπιδάκια ένα μικρό τόξο.

Αν έχεις πιάσει ήδη τα μαλλιά σου σε ψηλό κότσο ή απλά έχεις πολύ κοντά μαλλιά, πέρασε τα τσιμπιδάκια σταυρωτά, προκειμένου να πετύχεις το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Φόρεσε τα τσιμπιδάκια στα μαλλιά σου με σωστή διαβάθμιση.

Κεντρική Φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP