ΝΥΧΙΑ

8 πολύχρωμα μανικιούρ για να γιορτάσεις το Pride

Instagram/imarninails/

Ο Ιούνιος έχει καθιερωθεί ως Μήνας Υπερηφάνειας (Pride Month). Μία «γιορτή» χαράς και αγάπης για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, αλλά και μία ακόμη αφορμή για να γιορτάσουμε το diversity και το inclusivity στη ζωή μας. Τα χρώματα του ουράνιου τόξου είναι πρωταγωνιστές (ακόμη και στο μανικιούρ μας) μαζί με την ελεύθερη έκφραση της σεξουαλικότητας, την αποδοχή και τον σεβασμό.

Σε κάθε περίπτωση, τα Pride Nails είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους να ενσωματώσει κανείς τα χρώματα του Pride στο beauty look του, δείχνοντας την υποστήριξή του. Άλλωστε, μην ξεχνάς πως το nail art είναι κι αυτό ένας τρόπος έκφρασης όλων όσων σκέφτεσαι και αισθάνεσαι.

Αν, λοιπόν, ετοιμάζεσαι για το Athens Pride που πραγματοποιείται αυτό το Σάββατο στην πλατεία Κοτζιά, σου αρέσει το nail art και τα χρώματα του ουράνιου τόξου, δεν έχεις παρά να βάλεις στο πρόγραμμα ένα rainbow μανικιούρ.

Από απλά σχέδια όπως το γαλλικό στα χρώματα του Pride έως πιο funky επιλογές που συνδυάζουν ζωηρά χρώματα και γενναιόδωρη δόση glitter, παρακάτω θα βρεις μερικές ωραίες ιδέες για το #pridemani σου. Εμείς βάζουμε την έμπνευση, εσύ παίρνεις την απόφαση.

8 μανικιούρ στα χρώματα του Pride

Pride French Mani: Το πιο πολύχρωμο, γαλλικό μανικιούρ

Rainbow Ombré Nails: Όταν δεν μπορείς να αποφασίσεις μία μόνο απόχρωση στο μανικιούρ σου

Rainbow Nails: Μικρά ουράνια τόξα πάνω στα νύχια που σου φτιάχνουν τη διάθεση

Stars &Glitter: Ένας συνδυασμός που μόνο απαρατήρητος δεν περνά

Abstract Pride Nails: Συνδυάζοντας το γαλλικό μανικιούρ και το swirl nail art

Swirl Pride Nail Art: Με λίγη υπομονή και έλα λεπτό πινελάκι για το nail art σου, όλα μπορείς να τα καταφέρεις

Over the Rainbow: Το πιο cute pride mani

Love Is Love: Η αγάπη πάντα θα νικά

Your Pride nails, your way!