ΜΑΚΙΓΙΑΖ

8 μακιγιάζ ματιών με winged eyeliner για να δοκιμάσεις αυτή την εβδομάδα

Launchmetrics Spotlight

Το winged eyeliner είναι μία από τις τάσεις που είδαμε να πρωταγωνιστούν στα beauty looks των Fall/Winter 2022 συλλογών. Σε αντίθεση με το feminine cat eye, η αισθητική του είναι περισσότερο edgy και bold. Το βλέμμα τονίζεται περισσότερο και γενικά υπάρχει μια δημιουργικότητα. Συγκαταλέγεται, ουσιαστικά, στο ευρύτερο trend των dramatic eyes που παρατηρούμε στα runways από τον περασμένο χειμώνα.

To winged eyeliner με μαύρο μολύβι εμπλουτίζεται με διάφορες προσθήκες. Με στρας, με glitter, με πέρλες και πολύ χρώμα. Μεταλλικές σκιές και σχέδια που θυμίζουν πεταλούδες. Η φαντασία στο συγκεκριμένο μακιγιάζ ματιών παίζει μεγάλο ρόλο οπότε αυτό το στοιχείο είναι που το κάνει μοναδικό. Υπάρχει drama και θεατρικότητα. Όσο για το αν θα πετύχεις την γραμμή του eyeliner δεν υπάρχει (τελικά) ιδιαίτερος λόγος να αγχώνεσαι.

Μία από τις τάσεις που είδαμε να ξεχωρίζουν στα beauty looks από τις πασαρέλες ήταν το abstract eyeliner. Εδώ, η γραμμή είναι πιο αυθόρμητη και μπορείς να πειραματιστείς με το πώς θα την κάνεις. Για περισσότερη έμπνευση, συγκεντρώσαμε παρακάτω 8 τέλεια μακιγιάζ ματιών για να δοκιμάσεις αυτή την εβδομάδα.

Με χρώμα και στρας

Τα χρωματιστά eyeliner είναι από τα πιο εντυπωσιακά. Βάλε στο παιχνίδι neon αποχρώσεις και ολοκλήρωσε το eyelook με μικρά στρας κατά μήκος του βλεφάρου.

Μαύρο eyeliner και στρας στα μάτια

Όταν αυτά τα παραπάνω συνδυάζονται το τελικό αποτέλεσμα είναι απλά ονειρεμένο. Σχεδίασε το κλασικό eyeliner και τοποθέτησε μικρά στρας κατά μήκος του ματιού.

Launchmetrics Spotlight

Με έντονες γωνίες

Εδώ έχουμε την all time classic και αγαπημένη εκδοχή του winged eyeliner. Η γραμμή είναι πιο αυστηρή, οι γωνίες στην άκρη του ματιού είναι έντονες και αποπνέει μια punk εκδοχή.

Launchmetrics Spotlight

Λευκό winged eyeliner

Μία πιο abstract εκδοχή σαν να θυμίζει πίνακα. Χρησιμοποίησε ένα gel liner με κρεμώδη υφή για να πετύχεις το παρακάτω αποτέλεσμα.

Launchmetrics Spotlight

Butterfly winged eyeliner

Η χρωματιστή, punk εκδοχή του winged eyeliner.

Launchmetrics Spotlight

Abstract eyeliner

Για εσένα που αγαπάς τον μινιμαλισμό.

Launchmetrics Spotlight

Κατευθείαν από τα 60s

To συγκεκριμένο eyelook εμπνέεται από την Twiggy. Παχιά στρώση eyeliner που συνδυάζεται με ζωγραφιστές βλεφαρίδες.

Launchmetrics Spotlight

Winged eyeliner με συνδυασμό χρωμάτων

Γιατί να περιοριστείς σε ένα χρώμα όταν μπορείς να σχεδιάσεις ένα eyeliner με δύο αποχρώσεις;

Launchmetrics Spotlight