ΝΥΧΙΑ

#ManiMonday: 7 υπέροχα καλοκαιρινά μανικιούρ σε μπλε αποχρώσεις. Summer blues!

Instagram/thehangedit/

Αν ένα χρώμα είναι συνδεδεμένο όσο τίποτε άλλο με το ελληνικό καλοκαίρι, αυτό είναι το μπλε. Από τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις του (όπως το baby blue) και πιο έντονες (βλέπε μπλε ηλεκτρίκ) έως και τις πιο σκούρες (όπως αυτές που αποκτά η θάλασσα το σούρουπο- navy blue), το μπλε είναι μία απόχρωση που δημιουργεί ξεκάθαρα summer vibes στο μυαλό μας. Και το σημερινό #ManiMonday– εν μέσω Αυγούστου- όπως καταλαβαίνεις, δεν θα μπορούσε να μην είναι αφιερωμένο στο χρώμα του καλοκαιριού. Τι λες για ένα μπλε μανικιούρ;

 

 

 

Είτε μόλις έφυγες για διακοπές, είτε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή έχει ξεκινήσει, το μπλε είναι ένα χρώμα που μπορεί να φορεθεί όλο το καλοκαίρι (αλλά και μετά) στο μανικιούρ σου. Μην  ξεχνάς άλλωστε, πως είναι μόνο Δεκαπενταύγουστος. Δεν έχει σημασία το μήκος ή το σχήμα που επιλέγεις για τα νύχια σου, το αν σου αρέσει η μονοχρωμία ή το nail art, στην παλέτα του μπλε κρύβεται μία «τέλεια» απόχρωση για όλους.

Πιστές στο ραντεβού μας και σήμερα, είμαστε εδώ, για να σου δώσουμε ακόμη περισσότερο #nailinspo και να μοιραστούμε τα μανικιούρ που έχουμε αποθηκεύσει στο κινητό μας από αγαπημένους insta-nail λογαριασμούς αυτή την εβδομάδα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τσεκάρεις τα παρακάτω #mani, αποθηκεύοντας τα σχέδια που σου αρέσουν πιο πολύ!

7 υπέροχα καλοκαιρινά μανικιούρ σε μπλε αποχρώσεις

Γαλάζιο και μπλε ηλεκτρίκ δείχνουν υπέροχα ακόμη και στο πιο κοντό μήκος στα νύχια

”Blue blooms”: Καλοκαίρι, florals, μπλε και λευκό! 

Λευκό και Μπλε: Ο πιο καλοκαιρινός συνδυασμός απ’ όλους

Two-Toned French: Αν ψάχνεις μία ιδέα να αναβαθμίσεις το γαλλικό μανικιούρ σου, μόλις τη βρήκες!

Abstract Blue: Τι θα έλεγες για ένα υπέροχο negative space μανικιούρ;

”Blue Dots”: Απλά δημιούργησε ένα μπλε dot σε κάθε σου νύχι, παίζοντας με τα χρώματα στις βάσεις των νυχιών σου

Blue Ombre: Όταν δεν μπορείς να καταλήξεις σε μία μόνο αγαπημένη μπλε απόχρωση