ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

8 ανοιξιάτικα μανικιούρ που ταιριάζουν τέλεια σε κοντά νύχια

instagram.com/hollyfalconenails/

Το φρέσκο μανικιούρ είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας εμφάνισης και κάθε άνοιξη οι επιλογές που μπορείς να δοκιμάσεις ενσωματώνονται άψογα στα ανοιξιάτικα σύνολα.

Τα χρώματα γίνονται πιο έντονα και ζωηρά ενώ τα εντυπωσιακά και ιδιαίτερα σχέδια βρίσκονται στο επίκεντρο. Όλες αυτές τις ανοιξιάτικες τάσεις που βλέπουμε είτε στα runways είτε στους Instagram λογαριασμούς των nail artists μπορείς να τα δοκιμάσεις χωρίς δεύτερη σκέψη πάνω σε κοντά νύχια.

Τα κοντά νύχια είναι πιο ευέλικτα και πρακτικά και δεν σε αποτρέπουν σε καμία περίπτωση από το να δοκιμάσεις πάνω τους οποιοδήποτε σχέδιο. Το αντίθετο μάλιστα. Όπως έχουμε δει πολλές φορές ένα bold σχέδιο αναδεικνύεται καλύτερα πάνω σε κοντά σχέδια. Αν, λοιπόν, ανήκεις στην κατηγορία των short nails, ακολουθούν, παρακάτω 8 ανοιξιάτικα μανικιούρ για να δοκιμάσεις.

8 ανοιξιάτικα μανικιούρ για να δοκιμάσεις σε κοντά νύχια

Φλοράλ μοτίβο και nude αποχρώσεις

Ένας τρόπος να αναβαθμίσεις το μονοχρωματικό nude μανικιούρ είναι να προσθέσεις πάνω του σχέδια. Λίγα ζωγραφισμένα λουλούδια και άλλα abstract σχέδια θα αναδείξουν άψογα τα κοντά νύχια.

Διάφανη βάση και abstract μπλε γραμμές

Ένα πολύ εύκολο και ουδέτερο μανικιούρ είναι να δημιουργήσεις μερικές abstract γραμμές πάνω σε διάφανη βάση.

Peach fuzz nails

Θέλεις να δοκιμάσεις το χρώμα της χρονιάς πάνω σε κοντά νύχια; Μια ωραία ιδέα είναι να ακολουθήσεις τη λογική των blush nails χρησιμοποιώντας μια ροδακινί απόχρωση.

Πράσινο και φούξια μαζί

Το πράσινο συγκαταλέγεται στα χρώματα της άνοιξης μιας που συνδέεται άμεσα με τη φύση. Μπορείς, ωστόσο, να του δώσεις μια άλλη διάσταση αν προσθέσεις ένα έντονο βερνίκι νυχιών όπως το φούξια.

Μικρές μαργαρίτες πάνω σε κοντά νύχια

Τα λουλούδια πρωταγωνιστούν στα ανοιξιάτικα μανικιούρ ωστόσο οι τρόποι που μπορείς να τα δοκιμάσεις δεν τελειώνουν ποτέ. Ένας από αυτούς είναι να τα συνδυάσεις με ένα soft βερνίκι νυχιών (όπως το παρακάτω γαλάζιο χρώμα) και να δώσεις ένα ωραίο εφέ με ένα negative space σχέδιο.

Micro french mani σε παστέλ αποχρώσεις

Ακόμη ένα εύκολο μανικιούρ που μπορείς να δοκιμάσεις πάνω σε κοντά νύχια. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις την αγαπημένη σου παστέλ απόχρωση.

Κόκκινο πουά σε κοντά νύχια

Δοκίμασε το κόκκινο χρώμα με έναν διαφορετικό τρόπο. Άφησε τη βάση διάφανη και συνδύασέ τη με μικρά κόκκινα πουά.

Abstract pastel nails

Ροδακινί, λιλά, γαλάζιο και απαλό πορτοκαλί δημιουργούν ένα ωραίο εφέ σε κοντά νύχια μέσω των abstract γραμμών.