ΜΑΛΛΙΑ

7 εύκολα χτενίσματα για να “κρύψεις” τις αφέλειες που μάκρυναν

Πήρες την απόφαση πριν κάμποσο καιρό και έκανες την αλλαγή που τόσο περίμενες στα μαλλιά σου. Λίγο το Instagram, λίγο εμείς, λίγο το Pinterest και έκοψες (επιτέλους!) αφέλειες και με γειά σου. Οι μέρες πέρασαν, τα απαραίτητα σεταρίσματα με αξεσουάρ μαλλιών αλλά και με τα σκουφάκια έγιναν και οι αφέλειες μάκρυναν σε σημείο επικυνδύνο για την ψυχική σου υγεία. Και λέω επικύνδυνα, γιατί το τελευταίο πράγμα που θέλεις  είναι να πέφτουν οι αφέλειες μέσα στο πρόσωπό σου κάθε τρεις και λίγο. Έχουμε περάσει από αυτό το «μαρτυρικό» στάδιο και σε καταλαβαίνουμε απολύτως, σε σημείο που σου αφιερώνουμε αυτό το άρθρο.

Γιατί το μεγάλο ερώτημα σε αυτή την περίπτωση είναι ένα- μιλάμε πάντα για εσένα που θέλεις να μακρύνεις τις αφέλειές σου: Πώς να πιάσω τα μαλλιά μου, για να κρύψω τις αφέλειες που μακρυναν; Ποια χτενίσματα θα με «σώσουν» χωρίς να φοράω άχαρα τσιμπιδάκια και κορδέλες μέχρι να φτάσουν στο μήκος που θέλω;

 

Στο παρακάτω βίντεο, η youtuber Aja Dang μας δείχνει 7 τέλεια, εύκολα μα πάνω απ΄όλα πρακτικά χτενίσματα που θα σε σώσουν, ιδανικά για κάθε μήκος μαλλιών. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις play στο παρακάτω βίντεο και να αποφασίσεις αυτό που σου αρέσει και σε βολεύει περισσότερο.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/meganellaby