ΜΑΛΛΙΑ

7 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν κόψεις κοντά τα μαλλιά σου

Short hair don't care; Βαρέθηκες τη μακριά σου κόμη και αποφάσισες να κάνεις αυτό που δεν καταφέραμε να κάνουμε με το χρέος - κούρεμα. Μαζί σου, άλλωστε κάνει και ζέστη και τι καλύτερο από ένα boyish λουκ.

Τα μακριά μαλλιά σημαίνουν και πιο βαριά μαλλιά

Άρα τα κοντά μαλλιά είναι και πιο ανάλαφρα και αυτό σημαίνει πως αν έχει σπαστά ή σγουρά μαλλιά ετοιμάσου να μοιάζεις σαν λαχανόπαιδο.

Πρέπει να αλλάξεις τα εργαλεία σου

Για να κάνεις το styling το σωστό θα πρέπει να πάρεις πια ένα σίδερο μικρότερο και πιο λεπτό. Έτσι θα έχεις καλύτερο έλεγχο των μαλλιών σου.

Δεν θα χαλάς άλλο χρόνο

Ένα πλεονέκτημα του να έχεις κοντά μαλλιά είναι ότι θες και λιγότερο χρόνο για να τα στεγνώσεις. Προσπάθησε να στεγνώσεις τα μαλλιά σου κατά 50% και μετά βάλε διάφορα προϊόντα styling. Άφησέ τα να στεγνώσουν τώρα φυσικά.

Θα χρησιμοποιείς λιγότερο σαμπουάν

Άρα θα ξοδεύεις και λιγότερα λεφτά. Hello οικονομία.

Θα πηγαίνεις πιο συχνά στο κομμωτήριο

Όταν κόβεις τα μαλλιά σου, δεν σημαίνει ότι θα ρίξεις και μαύρη πέτρα στο κομμωτήριο. Αντιθέτως, θα κάθεσαι πιο συχνά στην καρέκλα του για να διατηρείς τη φόρμα του. Άρα εδώ δεν έχει οικονομία.

Θα στεναχωρεθείς

Αν και γυναίκες πάσχουμε από το σύνδρομο του Σαμσών. Νομίζουμε πως τα μαλλιά μας είναι η γοητεία μας, η δυναμή μας. Όσο κουλ και αν είμαστε πάντα θα υπάρχει αυτή η στιγμή που θα κοιταχτούμε στον καθρέφτη και θα αναπολύσουμε τα μακριά μας μαλλιά. Μην σε πάρει από κάτω. Τρίχες είναι, θα ξαναμακρύνουν.

Δεν θα μπορείς πια να καλύψεις μία bad hair day

Παλιότερα θα έκανες μια αλογοουρά, θα έπλεκες μια πλεξούδα, θα έφτιαχνες ένα κεφτεδάκι/κότσο και έξω από την πόρτα. Με τα κοντά μαλλιά δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Θα πρέπει να είναι στην πένα κάθε μέρα. Αααα κοντά μαλλιά δεν μου ήθελες;