ΜΑΛΛΙΑ

7 πλεξούδες από τις πασαρέλες για να αναβαθμίσεις τις χειμωνιάτικες εμφανίσεις σου

Imaxtree Imaxtree

Αν λατρεύεις το hairstyling aka σου αρέσει να πειραματίζεσαι με τα μαλλιά και το χτένισμά σου, τότε οι πλεξούδες πιστεύω πως είναι από τις αγαπημένες σου επιλογές χειμώνα-καλοκαίρι.

Άλλες φορές πιο ατημέλητες (messy), άλλες πιο περίτεχνες και αυστηρές, μπορούν να συνδυαστούν με διάφορα χτενίσματα όπως μαλλιά πιασμένα μισά-μισά, αλλά και αρκετά αξεσουάρ μαλλιών, πχ hair clips ή τσιμπιδάκια, βγάζοντάς σε απροπρόσωπη από τις πιο casual (μία χαλαρή βόλτα με φίλες) μέχρι και τις πιο επίσημες περιστάσεις (πχ καλεσμένη σε γάμο), όλες τις εποχές.

Κι αν σου αρέσει η μόδα και οι τάσεις που παρουσιάζουν οι μεγάλοι οίκοι στις πασαρέλες, παρακάτω κάναμε μία λίστα με τις πιο stylish πλεξούδες που είδαμε στις περσινές πασαρέλες για την τωρινή σεζόν aka Χειμώνα 19-20.

Η κλασική γαλλική

Imaxtree / Imaxtree

Αν σου αρέσουν οι πλεξούδες αλλά τα χέρια σου δεν πιάνουν και πολύ, η κλασική  γαλλική πλεξούδα με τη βαθιά χωρίστρα στη μέση είναι μία από τις all time classic και safe επιλογές που δεν θα σε προδώσουν ποτέ.

Την είδαμε στο fashion show: Tory Burch

Ανάποδη γαλλική πλεξούδα

Imaxtree / Imaxtree

Αν θέλεις να ξεφύγεις από την κλασική γαλλική πλεξούδα, τότε η ανάποδη γαλλική ή αλλιώς (dutch braid) είναι το χτένισμα που πρέπει να δοκιμάσεις asap.

Την είδαμε στο fashion show: Max Mara

Mini boxer braids

Imaxtree / Imaxtree

 

Imaxtree / Imaxtree
[email protected]

Αν πάλι θέλεις να δώσεις στην εμφάνισή σου ένα πιο rock ‘n’ roll στοιχείο, οι boxer braids είναι ένα χτένισμα που επιβάλλεται να δοκιμάσεις. Ιδανικές ακόμη και για το γυμναστήριο.

Τις είδαμε στο fashion show: Roberto Cavalli 

Το πιο εύκολο update

Imaxtree / Imaxtree
[email protected]

Σ’ αυτή την περίπτωση το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πλέξεις ανάμεσα στην απλή πλεξούδα σου μια κορδέλα ή ένα μαντήλι. Τόσο απλό!

Την είδαμε στο fashion show: Roberta Einer

Braided bun

Imaxtree / Imaxtree
[email protected]

Καλεσμένη σε γάμο και αν ψάχνεις την πιο chic εκδοχή μετάτρεψε την χαμηλή πλεξούδα σου σε έναν αυστηρό, πλεκτό κότσο, γυρίζοντάς την γύρω από τη βάση της. Τι λες;

Το είδαμε στο fashion show: Richard Quinn 

Πλεξούδα με twist

Imaxtree / Imaxtree

Αν πάλι, σου αρέσουν τα χαλαρά updo, πιάσε τα μαλλιά σου σε μία messy πλεξούδα και με ένα twist, στερέωσέ τη όπως βλέπεις στη φωτογραφία.

Την είδαμε στο fashion show: Issey Miyake

Η πιο stylish εκδοχή των boxer braids

Imaxtree / Imaxtree
[email protected]
imaxtree / Imaxtree
[email protected]

Αν θέλεις να εξελίξεις την τέχνη των boxer braids, μπορείς να τις αναβαθμίσεις με μερικά εντυπωσιακά αξεσουάρ μαλλιών.

Τις είδαμε στο fashion show: Paco Rabanne