ΜΑΛΛΙΑ

7 γιορτινά χτενίσματα με μαύρους φιόγκους στα μαλλιά

Launchmetrics Spotlight

Τα αξεσουάρ μαλλιών είναι αυτή η μικρή, εύκολη και χωρίς κόπο «κίνηση» που μπορεί να «μεταμορφώσει» ακόμη και ένα συνηθισμένο hairlook, όπως το να αφήσεις τα μαλλιά σου λυτά στους ώμους, ακόμη κι αν βαριέσαι/ δεν έχεις χρόνο να κάνεις το οτιδήποτε στο χτένισμά σου ή δεν διαθέτεις καμία κομμωτική δεξιότητα. Στα plus τους προστίθεται και το γεγονός πως μπορούν να φορεθούν ανεξάρτητα από το αν έχεις ίσια, σγουρά, σπαστά, μακριά ή πιο κοντά καρέ κλπ μαλλιά.

 

Ένα από τα πιο αγαπημένα μας και ομολογουμένως πιο chic αξεσουάρ για τα μαλλιά είναι οι μαύροι φιόγκοι– γεγονός που επιβεβαιώνουν άλλωστε αρκετοί οίκοι Μόδας στα runways κάθε σεζόν, celebrities στο κόκκινο χαλί και influencers στο Instagram. Αυτό το απλό αξεσουάρ μαλλιών υπόσχεται πάντα chic αποτέλεσμα, ακόμη και όταν έχεις ξεμείνει από ιδέες. Σε ψηλά ponytails και φυσικά φορεμένος σαν κορδέλα.

Αν λοιπόν ξέμεινες από ιδέες για το γιορτινό σου χτένισμα, οι μαύροι φιόγκοι είναι το πιο γρήγορο festive update στο hair look σου! Παρακάτω θα βρεις 7 γιορτινά χτενίσματα με μαύρους φιόγκους στα μαλλιά!

7 γιορτινά χτενίσματα με μαύρους φιόγκους στα μαλλιά

Μισά- Μισά

Μία κίνηση για να πιάσεις τα μαλλιά σου μισά- μισά και ένα αξεσουάρ (aka ένας μαύρος φιόγκος), αρκούν για να αναβαθμίσεις το συνηθισμένο σου χτένισμα στο λεπτό.

Top Knot

Αν σου αρέσουν τα επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα, δεν έχεις παρά να πιάσεις όλα τα μαλλιά σου ψηλά σ’ ένα messy top knot και στη συνέχεια να στερεώσεις ένα μαύρο φιόγκο (hair clip ή στέκα) στο μπροστινό μέρος.

Sleek ponytail

Υπάρχει πιο εύκολο και σικάτο χτένισμα από το χαμηλό sleek ponytail; Ώρα για ένα stylish update μ’ ένα μαύρο βελούδινο φιόγκο.

Δύο καλύτερα από έναν

Τα πράγματα απλά. Αντί για τα κλασικά, μαύρα τσιμπιδάκια, μπορείς να χρησιμοποιήσεις δύο hair clips με μαύρους φιόγκους δεξιά και αριστερά στα μαλλιά σου.

Double bow ponytail

Είσαι ανάμεσα στο να πιάσεις τα μαλλιά σου μισά- μισά ή να προτιμήσεις ένα χαμηλό ponytail; Αυτό το χτένισμα συνδυάζει και τα δύο (με δύο φιόγκους παρακαλώ)!

Casual Chic

Αν θέλεις να ξεφύγεις από τα πιο κλασικά, πολλοί μικροί φιόγκοι αρκούν για να κάνεις τη διαφορά στο χτένισμά σου.

Party bun

Υπάρχει κάτι πιο κλασικό και safe που να ταιριάζει με όλα τα outfits και τις περιστάσεις από τον χαμηλό κότσο στα μαλλιά;