ΧΤΕΝΙΣΜΑ

7 δημιουργικοί τρόποι για να κάνεις πλεξούδες με έμπνευση από το street style

Launchmetrics Spotlight

Δεν υπάρχει πιο κλασικό (και αγαπημένο) χτένισμα από το να πιάσεις τα μαλλιά σου σε πλεξούδες. Υπάρχει, όμως, πάντα extra χώρος για να πειραματιστείς με το συγκεκριμένο χτένισμα βάζοντας σε αυτό όλη σου τη δημιουργικότητα και φαντασία.

Αυτό αποδεικνύει και το street style από τις πρόσφατες εβδομάδες μόδας που πραγματοποιήθηκαν μέσα στον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο. Οι πλεξούδες δείχνουν την παιχνιδιάρικη πλευρά τους μέσα από ιδιαίτερα σχέδια (ακόμη και με καρδούλες όπως θα δεις παρακάτω), μέσα από χρωματιστούς φιόγκους και άλλα hairclips που κάνουν τη διαφορά.

Με λίγα λόγια μετατρέπονται σε ένα statement χτένισμα που αξίζει να δοκιμάσεις φέτος την άνοιξη. Ακολουθούν, παρακάτω, 7 δημιουργικοί τρόποι για να πιάσεις τα μαλλιά σου σε πλεξούδες.

Διπλά braids σε σχήμα καρδιάς

Αν νιώθεις pro στο να «πλέκεις» τα μαλλιά σου τότε αξίζει να δοκιμάσεις το παρακάτω χτένισμα. Χωρίζεις τα μαλλιά σου δεξιά και αριστερά και τα πλέκεις στην κλασική διπλή πλεξούδα. Η διαφορά γίνεται λίγο πριν το τέλος της κάθε πλεξούδας. Λίγο πριν τα δέσεις με το λαστιχάκι μπορείς να σχηματίσεις μια μικρή καρδιά στην κάθε μία.

Launchmetrics Spotlight

Ένα braided ponytail στολισμένο με μικρούς κόκκινους φιόγκους

Τα φιογκάκια είναι κάπως απαραίτητα στο συγκεκριμένο χτένισμα αφού δημιουργούν τον πιο cute συνδυασμό. Εδώ, πιάνεις τα μαλλιά σου σε ένα ponytail και στη συνέχεια το χωρίζεις σε 2 μικρές πλεξούδες. Στολίζεις, τέλος, με τους φιόγκους.

Launchmetrics Spotlight

Το σινιόν με πλεξούδα

Ή αλλιώς 2 χτενίσματα σε 1. Αν βαρέθηκες το κλασικό σινιόν μπορείς να το ανανεώσεις πλέκοντας σε αυτό 2 μικρά πλεξουδάκια στο πίσω μέρος. Μπορείς να ολοκληρώσεις το χτένισμα με μία μικρή λευκή κορδέλα.

Launchmetrics Spotlight

2 στρογγυλά braids με hairclips

Ένα χτένισμα που μπορείς να κάνεις ακόμη και σε ένα μακρύ καρέ. Πλέκεις 2 στρογγυλά braids και ολοκληρώνεις με hairclips.

πλεξούδες Launchmetrics Spotlight

Μία single μακριά πλεξούδα θα αναδείξει τα χρωματιστά μαλλιά σου

Αν έχεις υιοθετήσει ένα bold χρώμα στα μαλλιά σου ή μια fun διχρωμία τότε η μονή μακριά πλεξούδα θα το αναδείξει ακόμη περισσότερο.

πλεξούδες Launchmetrics Spotlight

Η ενωμένη πλεξούδα

Ένα εντυπωσιακό χτένισμα που απαιτεί, ωστόσο, τη βοήθεια ενός hair stylist. Μία πλεξούδα που ενώνεται στο πίσω μέρος και στη συνέχεια χωρίζεται σε 2 μικρότερες.

πλεξούδες Launchmetrics Spotlight

Πολλές πλεξούδες μαζί

Ακόμη ένας τρόπος να ανανεώσεις τις διπλές πλεξούδες είναι να δημιουργήσεις πολλές μαζί. Χωρίζεις τα μαλλιά σου δεξιά και αριστερά και έπειτα πλέκεις μερικά πιο λεπτά braids.

πλεξούδες Launchmetrics Spotlight