ΜΑΛΛΙΑ

6 χτενίσματα με μικροσκοπικές πλεξούδες για να δοκιμάσεις σήμερα

Chopova Lowena SS23 Launchmetrics Spotlight

Συγκριτικά με τα make-up ή nail trends, οι τάσεις στα μαλλιά δεν αλλάζουν τόσο συχνά. Οι τάσεις που παρατηρούμε στα χτενίσματα και τα κουρέματα ανακυκλώνονται και επαναπροσδιορίζονται αλλά η κεντρική ιδέα μένει ίδια.

Για παράδειγμα, το καρέ που πρωταγωνίστησε στα beauty looks των Fall 2022 και Spring 2023 συλλογών. Πρόκειται για ένα κούρεμα που αλλάζει ανάλογα με τις τάσεις, γίνεται πιο κοντό, δεν έχει ασυμμετρίες, αποπνέει έναν πιο dramatic χαρακτήρα, αλλά παραμένει διαχρονικό. Το ίδιο συμβαίνει και με τις πλεξούδες.

Οι πλεξούδες και συγκεκριμένα η υποκατηγορία των tiny braids είναι μία από τις τάσεις που θα δεις να επικρατεί στις Spring 2023 συλλογές. Τα στοιχεία που τις κάνουν ιδιαίτερες είναι ότι αποπνέουν μια carefree αισθητική και ότι μπορούν να γίνουν πολύ γρήγορα και χωρίς κόπο.

Το τρίτο στοιχείο που τα κάνει τόσο δημοφιλή είναι ότι απευθύνονται σε κάθε κούρεμα. Δεν έχει σημασία, δηλαδή, αν έχεις υιοθετήσει ένα 90s κοντό καρέ ή έχεις τα μαλλιά σου σε στιλ mermaid. Υπάρχουν επιλογές που απευθύνονται σε όλους. Οι Spring/Summer 2023 συλλογές δίνουν σε αυτό το σημείο την έμπνευση. Ακολουθούν, παρακάτω, 6 χτενίσματα για να δοκιμάσεις.

6 χτενίσματα με tiny braids για να δοκιμάσεις

Σε ένα πολύ κοντό καρέ η μικρή πλεξούδα μπορεί να γίνει στο πλάι. Η κρυφή λεπτομέρεια (που συνεχίζεται πίσω από το αυτί) στο παρακάτω χτένισμα που είδαμε στη συλλογή του οίκου Adeam είναι υπέροχη.

Adeam SS23 Launchmetrics Spotlight

Σε ένα pixie cut τα tiny braids προσδίδουν μία edgy και punk αισθητική. Πώς θα τα ενσωματώσεις: Πιάνεις δύο από τις μπροστινές τούφες και τις τυλίγεις με extensions ή εναλλακτικά με κάποια κορδέλα.

Sinéad O'Dwyer SS23 Launchmetrics Spotlight

The more the merrier. Σε ένα χτένισμα με δύο κλασικές πλεξούδες που χωρίζονται δεξιά και αριστερά, μπορείς να προσθέσεις μερικά tiny braids.

Stella Jean Launchmetrics Spotlight

Στα beauty looks του οίκου Eenk τα tiny braids δημιουργήθηκαν κατά μήκος του κεφαλιού και συνδυάστηκαν με wet look.

πλεξούδες EENK SS23 Launchmetrics Spotlight

Boxy braids και tiny braids μαζί όπως το είδαμε στα beauty looks του οίκου Zimmermann.

Zimmermann SS23Launchmetrics Spotlight

Δύο μικροσκοπικά braids σε μακριά μαλλιά ίσια μαλλιά. Το πιο εύκολο χτένισμα που μπορείς να κάνεις κάθε πρωί.

πλεξούδες Emergency Room SS23 Launchmetrics Spotlight