ΧΤΕΝΙΣΜΑ

6 χτενίσματα για το φθινόπωρο που δεν χρειάζονται πολλή προσπάθεια

Launchmetrics Spotlight

Όταν ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σου και θέλεις με κάποιο τρόπο να φτιάξεις τα μαλλιά σου, τότε υπάρχουν ορισμένα χτενίσματα που σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση.

Δεν απαιτούν πολλή ώρα ούτε τις δεξιότητες ενός expert. Δεν πρόκειται για περίτεχνα braids, ούτε για κοτσίδες πλεγμένες με διάφορες χρυσοκλωστές. Σε αυτή την κατηγορία θα βρεις χαμηλά ponytails (ακόμη και για μεσαίου μήκους καρέ), μισά-μισά χτενίσματα που αναβαθμίζονται με τα σωστά αξεσουάρ μαλλιών, αλλά και hairstyles που μπορείς να κάνεις σε ένα pixie cut. Τα συγκεντρώσαμε παρακάτω για να πάρεις ιδέες.

6 χτενίσματα για το φθινόπωρο που δεν χρειάζονται πολλή προσπάθεια

Μισά μισά με scrunchie

Ένα χτένισμα που έχει συνδεθεί με την ευκολία είναι το μισά-μισά. Απλώς σηκώνεσαι από το κρεβάτι και πιάνεις τα μαλλιά σου με ένα τέλειο, χρωματιστό scrunchie.

Kirstin Sinclair/Getty Images/Ideal Image

Δύο πλεξούδες με χωρίστρα στη μέση

Ακόμη ένα κούρεμα που δεν χρειάζεται πολλή προσπάθεια. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χτενίσεις καλά τα μαλλιά σου, στη συνέχεια να τα χωρίσεις σε δύο μέρη και να πλέξεις τις πλεξούδες που θέλεις. Ιδανικό χτένισμα για μακριά και μεσαίου μήκους μαλλιά.

χτενίσματα Launchmetrics Spotlight

Χτενίσματα με mini ponytail

Τα ponytails δεν προορίζονται μόνο για τα πολύ μακριά μαλλιά. Αντιθέτως, προσφέρουν την ίδια ευκολία και σε ένα καρέ μεσαίου μήκους. Δοκίμασε να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μία χαμηλή κοτσίδα και πρόσθεσε ένα μαύρο φιόγκο για chic αποτέλεσμα.

χτενίσματα Launchmetrics Spotlight

Wet look σε pixie cut χτενίσματα

Το pixie cut είναι ένα εντυπωσιακό κούρεμα που προσφέρει πολλές δυνατότητες για styling. Μία από αυτές είναι το wet look. Ιδανικό για πρωί και βράδυ.

χτενίσματα Launchmetrics Spotlight

Αξιοποίησε τα μαντήλια που έχεις

Τα χτενίσματα με μαντήλια δεν είναι ποτέ out of season. Πρόκειται για ένα από τα πιο διαχρονικά αξεσουάρ που δίνει τόσες πολλές επιλογές. Ένας all time classic τρόπος να το φορέσεις, είναι η μπαντάνα.

χτενίσματα Launchmetrics Spotlight

Πρόσθεσε hairclips

Στα φθινοπωρινά χτενίσματα χωρίς προσπάθεια ,πρόσθεσε και εκείνα που έχουν hairclips. Προσθέτεις απλώς δύο ή τρία στο πλάι και είσαι έτοιμη να φύγεις.

χτενίσματα Launchmetrics Spotlight