ΜΑΛΛΙΑ

6 στιλάτοι τρόποι να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μία χαμηλή κοτσίδα

Ας σηκώσει το χέρι της όποια πιστεύει πως το ponytail είναι το πιο εύκολο και βολικό χτένισμα στον κόσμο. Εγώ το έχω σηκώσει ήδη. Γιατί, θα συμφωνήσεις μαζί μου πως είναι η πιο εύκολη κίνηση μπορείς να κάνεις αν θέλεις να πιάσεις τα μαλλιά σου ψηλά, απομακρύνοντάς τα από το πρόσωπό σου.

Εκτός όμως, από πολύ πρακτικό χτένισμα, η χαμηλή κοτσίδα aka ponytail μπορεί να είναι και στιλάτη. Όχι, δεν χρειάζεται να ψάξεις μόνο στις πασαρέλες και στα fashion shows μεγάλων οίκων. Τα κορίτσια στο Pinterest έχουν να προτείνουν τις δικές τους εναλλακτικές για το πώς μπορείς να το αναβαθμίσεις.

Με αξεσουάρ (πχ hair clips, κορδέλες κλπ), συνδυασμένο με πλεξούδες, κάνοντας περίεργα twist, παρακάτω συγκεντρώσαμε όχι έναν, αλλά 6 στιλάτους τρόπους να πιάσεις τα μαλλιά σου χαμηλή κοτσίδα και να βγεις ασπροπρόσωπη από το πρωί μέχρι το βράδυ σε κάθε στιγμή και περίσταση.

Φέρε όλα τα μαλλιά σου πίσω, και πιάσε τα σε ένα χαμηλό ponytail. Στη συνέχεια, αφού τα τυλίξεις με το λαστιχάκι, πέρασε γύρω από αυτό μία μαύρη χοντρή κορδέλα.

Αν το έχεις με τις πλεξούδες, τότε δοκίμασε να κάνεις μαία ανάποδη γαλλική στη θέση της κλασικής σου χωρίστρας.

Το wrapped ponytail είναι μια εκδοχή που δεν θα σε προδώσει ποτέ. Τα πράγματα απλά. Θα χρειαστείς μόνο μία κορδέλα (μπορείς να επιλέξεις εσύ την υφή και το χρώμα – μία μαύρη βελούδινη κορδέλα πάντως είναι εξαιρετική επιλογή) που θα την τυλίξεις γύρω από την κοτσίδα σου.

Οι πέρλες επέστρεψαν. Δημιούργησε ένα γαλλικό twist με την κοτσίδα σου και άφησε τις πέρλες να πρωταγωνιστήσουν.

Μόλις βρήκες τον πιο στιλάτο τρόπο να καλύψεις το λαστιχάκι στα μαλλιά σου.

Κι αν ψάχνεις την πιο εύκολη, εναλλακτική για να κάνεις update στο ponytail σου, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις να φορέσεις μερικά εντυπωσιακά hair clips.