ΜΑΚΙΓΙΑΖ

6 sparkly μακιγιάζ για τα πάρτι του σαββατοκύριακου

Ashish 224/Launchmetrics Spotlight

Rave πάρτι αμέσως μετά την παράσταση Respublika του Lukasz Twarkowski, Athens Pride 2024 με μία μεγάλη συναυλία, Release με Parov Stelar, Changeover στο ΚΠΙΣΝ. Το 3ο και μέχρι στιγμής πιο ζεστό σαββατοκύριακο του Ιουνίου έχει αμέτρητα πράγματα για να σημειώσεις στην ατζέντα σου. Σε όποιο πάρτι ή συναυλία και αν βρεθείς, το μακιγιάζ επιβάλλεται να έχει λάμψη. Συγκεκριμένα, πολύ glitter.

Αν ένα προϊόν μακιγιάζ ενισχύει ή καλύτερα απογειώνει την διάθεση για πάρτι αυτό είναι το glitter. Χρωματιστό ή διάφανο, σε όποιο σημείο και να το εφαρμόσεις δημιουργεί ένα πολύ εντυπωσιακό και σίγουρα dreamy αποτέλεσμα. Το glitter δεν χρειάζεται και πολλές προσθήκες για να ξεχωρίσει, αλλά σίγουρα μπορείς να το «δουλέψεις» μαζί με άλλα προϊόντα.

Να συνδυάσεις 2 και 3 σκιές ματιών μαζί, να παίξεις με τις υφές (ματ/υγρές), να προσθέσεις μολύβια ματιών σε παρόμοιες αποχρώσεις. Έπειτα, έχεις αμέτρητους τρόπους να προσαρμόσεις το glitter ή τις ιριδίζουσες σκιές στο μακιγιάζ σου. Μπορείς να δημιουργήσεις edgy winged eyelooks, να γεμίσεις το καπάκι του ματιού ή να το προσθέσεις στα ζυγωματικά και κατά μήκος του προσώπου.

Ακολουθούν, παρακάτω, 5 sparkly μακιγιάζ και 1 με πολύ χρώμα για να δοκιμάσεις αυτό το σαββατοκύριακο.

Αν πρόκειται να πας στο rave πάρτι με τους Richie Hawtin και Sama Abdulhadi δοκίμασε ένα μακιγιάζ ματιών με πολύ glitter

Στη Spring/Summer 2024 συλλογή του οίκου Ashish το χρωματιστό glitter είχε την τιμητική του. Εφαρμόστηκε στα μάτια μέσω ενός winged eyelook με πολύ χρώμα και διαφορετικές αποχρώσεις. Μία ανοιχτή φούξια σκιά τοποθετήθηκε στο καπάκι του ματιού και συνδυάστηκε με μία μωβ στην εξωτερική γωνία του ματιού με τη μορφή ενός winged eyelook.

Launchmetrics Spotlight

To δεύτερο eyelook από την ίδια συλλογή που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να δημιουργήσεις ένα aquatic mermaid εφέ στα μάτια σου χρησιμοποιώντας γαλάζιες σκιές με glitter και metallic υφές.

Launchmetrics Spotlight

Holographic beauty look για τις συναυλίες του σαββατοκύριακου

Δώσε στα beauty looks με winged eyelook μία party διάθεση. Δημιούργησε μία λαμπερή glowy βάση στα ζυγωματικά με ένα highlighter και πρόσθεσε στη συνέχεια glitter.

Launchmetrics Spotlight

Με χρώμα και λάμψη για το ετήσιο ραντεβού μας στο Pride 2024

To Σάββατο, 15 Ιουνίου μαζευόμαστε στο Σύνταγμα στο πλευρό της LGBTQIA+ κοινότητας στηρίζοντας το Pride. Τα έντονα χρώματα κυριαρχούν στο μακιγιάζ και δεν υπάρχουν περιορισμοί. 3 πολύ εντυπωσιακά beauty looks για να δοκιμάσεις είναι τα παρακάτω.

Χρησιμοποίησε τις σκιές για να δημιουργήσεις ένα flower μοτίβο στα μάτια σου όπως στη Spring 2024 συλλογή του οίκου Shuting Qiu.

Launchmetrics Spotlight

Δημιούργησε ένα dreamy μακιγιάζ με μεταλλικές σκιές σε έντονα χρώματα και πρόσθεσε στρας κατά μήκος του προσώπου σου, όπως στο παρακάτω παράδειγμα του οίκου Guillarme.

Launchmetrics Spotlight

Δοκίμασε ένα rainbow εφέ στα μάτια σου χρησιμοποιώντας διαφορετικές glitter σκιές σε ένα sparkly eyelook. Η χρωματιστή μάσκαρα θα απογειώσει αυτό το party beauty look με τον καλύτερο τρόπο. Το inspo από την HC συλλογή Armani Prive.

Launchmetrics Spotlight