ΜΑΛΛΙΑ

6 χτενίσματα που μπορείς να συνδυάσεις με τον σκούφο σου και τα μαλλιά σου να δείχνουν υπέροχα

Imaxtree Imaxtree

Αν το καλοκαίρι ψηφίζαμε το πιο stylish αξεσουάρ που μπορούμε να φορέσουμε στα μαλλιά μας, νικητή θα βγάζαμε τα μεγάλα ψάθινα καπέλα τύπου Μανταλένα «άλλος με τη βάρκα μας», ενώ το χειμώνα ξεκάθαρα, τα σκουφάκια. Και πλέον, με τη θερμοκρασία να έχει πέσει αρκετά, ένα σκουφί μας είναι απαραίτητο.

 

Εκτός όμως, από τον πρακτικό λόγο ύπαρξής τους- aka μας προστατεύουν από το κρύο- τα σκουφάκια μπορούν να γίνουν αυτό το αξεσουάρ που θα δημιουργήσει ένα όμορφο twist στις casual εμφανίσεις μας, προσδίδοντάς τους ένα ξεχωριστό στιλ.  Το ίδιο βέβαια ισχύει και με όλα τα αξεσουάρ που μπορούν να σε κρατούν ζεστή και συνδυάζοντάς τα σωστά χαρίζουν επιπλέον στιλιστικούς πόντους σε κάθε σου εμφάνιση.

Και επειδή το μεγαλύτερο ερώτημα φορώντας ένα σκουφί είναι ποιο χτένισμα να επιλέξεις για να δείχνουν άψογα τα μαλλιά σου εμείς κάναμε μία λίστα με μερικά εύκολα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου, συνδυάζοντάς τα με το σκουφί σου. Είσαι έτοιμη;

Χαλαρή πλεξούδα στο πλάι

Ακόμη κι αν δεν πιάνουν τα χέρια σου, μπορείς να κάνεις αυτό το χτένισμα πιάνοντας τα μαλλιά σου σε μία αρκετά χαλαρή πλεξούδα στο πλάι.

Χαλαρά waves

Ιδανικό χτένισμα για όλους τους τύπους μαλλιών και όλα τα μήκη. Do it!

Δύο messy γαλλικές πλεξούδες

Αν θέλεις να ξεφύγεις από την κλασική γαλλική πλεξούδα, κάνε δύο πολύ χαλαρές!

Messy buns

Τα πράγματα απλά. Φέρνεις όλα τα μαλλιά σου στο πίσω μέρος και πιάνεις δύο μικρά buns στο ύψος του αυχένα. Τι λες;

Hair tuck

Το κρύο πολύ και σε καμία περίπτωση δεν θέλεις να αφήσεις το λαιμό σου ή τον αυχένα σου εκτεθειμένο στο κρύο. Φοράς σκουφί και πουλόβερ. Ο ιδανικός συνδυασμός για να κάνεις hair tuck aka να αφήσεις τα μαλλιά μέσα στο πουλόβερ σου.

Πολύ σγουρά μαλλιά

Ποιος είπε πως αν έχεις πολύ σγουρά φυσικά μαλλιά ή απλά κάνεις έντονες μπούκλες δεν μπορείς να φορέσεις σκουφάκι; Φυσικά και μπορείς!