ΜΑΛΛΙΑ

5 χτενίσματα της Kate Middleton που μπορείς να κάνεις μέσα σε 5 λεπτά

/Pool Photo via AP Arthur Edwards

Όχι δεν θα σου μιλήσω γενικά- και ακόμη μία φορά-για το πόσο τέλεια είναι τα μαλλιά της Kate Middleton. Αυτά τα έχουμε πει πολλές φορές και τα ξέρεις.

Αυτή τη φορά, δεν θα σταθούμε στου6ς εντυπωσιακούς κότσους με τους οποίους κατά καιρούς την έχουμε δει, αλλά σε μερικά εύκολα χτενίσματα που η Kate αποφάσισε να κάνει μόνη της, χωρίς κομμωτή, εν μέσω καραντίνας, δίνοντας μας την ελπίδα, πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και εμείς.

Γιατί, όπως είπαμε (και πιστεύουμε ακράδαντα), σε τέτοιες περιπτώσεις όπως το lockdown, το να αφιερώνεις λίγο παραπάνω χρόνο στον εαυτό σου- είναι ζωτικής σημασίας για την καλή ψυχική υγεία.

Φυσικά, το γεγονός πως η Kate ήταν κλεισμένη με όλη τη φαμίλια της στο Anmer Hall δε σήμαινε για κανένα λόγο πως θα καθόταν με τις πιτζάμες όλη μέρα. Δεν ήταν λίγες οι φορές που η Δούκισσα του Cambridge συμμετείχε σε zoom calls προκειμένου να δώσει κουράγιο και να περάσει φυσικά, το δικό της αισιόδοξο μήνυμα εν μέσω Covid-19. Ε, και σε αυτά τα zoom calls η Kate «παρέδωσε» μερικά εύκολα μαθήματα hairstyling! (Χαιρόμαστε διπλά).

Αυτά είναι, λοιπόν, τα πέντε πιο αγαπημένα μας και εύκολα χτενίσματα που έκανε η Kate Middleton στα zoom calls της!

Μισά- μισά (Η απλή version του κλασικού χτενίσματος)

Κάνε update στο κλασικό σου χτένισμα: Πιάσε τα μαλλιά σου μισά- μισά κάνοντας twist 

Ολόισια μαλλιά με χωρίστρα στο πλάι (από την πλευρά που δεν συνηθίζει)

Wavy hair: Το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού

Απλός, all time classic, αλλά πάντα σικάτος κότσος