ΚΟΥΡΕΜΑ

5 χτενίσματα για πιο αδύνατο πρόσωπο

Είσαι προσεκτική με τη διατροφή σου, επιλέγεις σωστά το κούρεμά σου, μαθαίνεις να κάνεις σωστά contouring στο πρόσωπό σου και προσέχεις γενικά την εμφάνισή σου. Και πολύ καλά κάνεις!

Γι’ αυτό θα σε στηρίξω σε αυτή την καθημερινή σου προσπάθεια για να είσαι και να αισθάνεσαι πάντα όσο πιο όμορφη γίνεται, δίνοντάς σου έξυπνα hairstyle tips που θα κάνουν το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο αδύνατο.

Αν λοιπόν, ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που έχουν στρογγυλό πρόσωπο και ελαφρώς ζουμερά μαγουλάκια, τότε σίγουρα πρέπει να ρίξεις μία ματιά σε αυτό το post. Εδώ θα μάθεις ποια χτενίσματα είναι ιδανικά για να φαίνεται πιο αδύνατο το πρόσωπό σου. Διάλεξε ποια hairstyles σου ταιριάζουν και τόλμησέ τα.

Voluminous Top Knot

Πιάνοντας τα μαλλιά σου ψηλά, σε ένα κότσο τονίζεις το βλέμμα και δίνεις την ψευδαίσθηση ενός πιο αδύνατου προσώπου. Αν θες μπορείς να αφήσεις μερικά τουφάκια για να κάνεις το top knot πιο messy.

Loose Low Bun

Εδώ το κόλπο είναι να μην πιάσεις τα μαλλιά σου πολύ σφιχτά προς τα πίσω. Και σε αυτό το χτένισμα, ο κότσος πρέπει να είναι ογκώδης και χαμηλά στο κεφάλι. Άσε μερικά τουφάκια ώστε να δώσουν σχήμα στο πρόσωπο και έτσι θα έχεις ένα κομψό και ντελικάτο αποτέλεσμα.

Teased Ponytail

Κλασσικό κι αγαπημένο χτένισμα που κολακεύει την πλειοψηφία των γυναικών. Εσύ που έχεις πιο στρογγυλό πρόσωπο καλό είναι να αποφύγεις την sleek εκδοχή της και να πιάσεις μία αλογοουρά πιο χαλαρή, χωρίς ωστόσο να δίνεις πολύ όγκο.

Wipsy Bangs

Ενώ οι αφέλειες έχουν τη φήμη ότι στρογγυλεύουν το πρόσωπο, υπάρχει ένας τρόπος που μπορείς να πετύχεις το αντίθετο. Πρόκειται για το συνδυασμό αφελειών με φιλαριστά μαλλιά κυρίως στις τούφες που είναι κοντά στο πρόσωπο. Επίσης κάτι που θα βοηθήσει στο να φαίνεται το πρόσωπό σου πιο αδύνατο είναι οι αφέλειες να είναι πιο κοντές στο κέντρο και να μακραίνουν διαδοχικά στις άκρες. Έτσι θα δώσεις την εντύπωση ότι το πρόσωπό σου είναι πιο μακρύ και πιο αδύνατο.

Slim-Down hair

Τα ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά κυρίως από τη μέση και προς τα κάτω είναι ένα βασικό χτένισμα για σένα που θες να δώσεις το εφέ ενός πιο αδύνατου προσώπου. Φρόντισε να έχεις μία καλοχτενισμένη φράντζα χωρίς πολύ όγκο.