ΠΡΟΣΩΠΟ

5 tips για να μεγαλώσουν τα φρύδια σου

Imaxtree

Ποτέ δεν είναι αργά να κόψουμε κάποιες κακές συνήθειες (όπως το να τρώμε τα νύχια μας), να υιοθετήσουμε μία σταθερή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μας, να αφήσουμε τα φρύδια μας να μεγαλώσουν χωρίς να τα πειράξουμε.

 

Κάνω focus στα φρύδια, γιατί, για τις περισσότερες από εμάς, είναι μία πονεμένη ιστορία. Τι θα έλεγες λοιπόν αν από σήμερα αποφάσιζες να αφήσεις τα φρύδια σου να μεγαλώσουν, φροντίζοντάς τα σωστά. Αν το πήρες απόφαση, τα παρακάτω tips είναι αυτά που σε κάθε περίπτωση πρέπει να έχεις κατά νου!

 

Tips για να μεγαλώσουν τα φρύδια σου

-Είναι η #1 συμβουλή που δίνουν οι περισσότεροι brow experts: Μείνε μακριά (ή έστω κρύψε, αν δεν αντέχεις) το τσιμπιδάκι φρυδιών και φυσικά το μεγεθυντικό καθρέφτη, που όπως σου έχουμε ξαναπεί, ευθύνεται για πολλά φρυδο-«εγκλήματα».

– Μία φορά , περίπου την εβδομάδα, κάνε απολέπιση και απαλό μασάζ γύρω από τα φρύδια σου, ώστε να αυξήσεις τη ροή του αίματος στα τριχοθυλάκια.

-Επένδυσε σε ένα brow serum (ορό φρυδιών). Χάρη στην εξειδικευμένη φόρμουλά του, ενισχύει την αναγέννηση και την ανάπτυξη των τριχών στα φρύδια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πιστέψεις πως κάνει θαύματα από τη μία μέρα στην άλλη. Χρειάζεται να το χρησιμοποιήσεις με θρησκευτική ευλάβεια, πρωί και βράδυ για μερικούς μήνες, αλλά αξίζει τον κόπο να περιμένεις.

-Εναλλακτικά, ως μία πιο οικονομική επιλογή, μπορείς να δοκιμάσεις το καστορέλαιο! Αυτό άλλωστε, είναι το φυσικό μυστικό πολλών γυναικών σε όλο το κόσμο, (μέσα σε αυτές και της Khloe Kardashian) που θέλουν να γεμίσουν τα αντιαισθητικά κενά στα φρύδια τους, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο πυκνά. Το καστορέλαιο, χάρη στην πλούσια σύνθεσή του σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά συμβάλλει στη γρήγορη ανάπτυξη των τριχών στα φρύδια, που με τον καιρό γίνονται πιο πυκνά.

-Χρησιμοποίησε ένα μολύβι ή ένα gel με χρώμα φρυδιών για να τα γεμίσεις τα όποια κενά στα φρύδια σου ή να διορθώσεις ατέλειες στο σχήμα ή τη γωνία τους έτσι ώστε να μη χρειαστεί να τα πειράξεις πολύ με το τσιμπιδάκι.