ΝΥΧΙΑ

5 μανικιούρ στα χρώματα της χρονιάς

amyle.nails/ Instagram/

Λίγο πριν τελειώσει το 2020, το Pantone Color Institute προβλέπει την απόχρωση που θα αντικατοπτρίζει καλύτερα το επόμενο έτος. Και για το 2021, δεν ήταν μία, αλλά δύο αποχρώσεις που χαρακτηρίστηκαν ως Χρώματα της Χρονιάς: Το ουδέτερο γκρι Ultimate Grey και το Illuminating, μια ανοιχτή απόχρωση του κίτρινου.

«Είναι ένας συνδυασμός που μιλά για την ανθεκτικότητα, την αισιοδοξία και την ελπίδα και τη θετικότητα που χρειαζόμαστε, καθώς επαναρυθμίζουμε τη ζωή μας, ανανεωνόμαστε και ανακαλύπτουμε εκ νέου τα πράγματα», δήλωσε η Laurie Pressman, αντιπρόεδρος του Pantone Color Institute, μαζί με την εκτελεστική διευθύντρια, Leatrice Eiseman.

Στην ουσία, πρόκειται για μια άχρωμη απόχρωση (γκρι) και μία φωτεινή κίτρινη, «ένα πάντρεμα δύναμης και αισιοδοξίας, τα Ultimate Gray και Illuminating δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούνται σε ίσες αναλογίες, το κάθε χρώμα μπορεί να υπερέχει του άλλου είτε στα ρούχα, στην ομορφιά, τα έπιπλα σπιτιού, τον σχεδιασμό προϊόντων ή την συσκευασία».

Τα χρώματα της χρονιάς: τα Ultimate Gray και Illuminating

Το μανικιούρ μας, δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί. Κάπως έτσι, κάναμε την έρευνά μας σε αγαπημένους nail λογαριασμούς στο Instagram και καταλήξαμε σε μερικές ιδέες μανικιούρ με τα χρώματα της Pantone για το 2021. Δύσκολος συνδυασμός, αλλά σίγουρα, όχι ακατόρθωτος. Φυσικά, σε περίπτωση που θέλεις να υιοθετήσεις ένα αντίστοιχο μανικιούρ, feel free α) να «παίξεις» και με τις δύο αποχρώσεις β) να τις δοκιμάσεις την κάθε μία ξεχωριστά στο nail art σου. Είσαι έτοιμη να δεις μερικά σχέδια

Και οι δύο αποχρώσεις μαζί σε ένα τέλειο σχέδιο

Τι θα έλεγες να επιλέξεις ανάμεσα στις αποχρώσεις του γκρι;

Πώς σου φαίνεται το παρακάτω σχέδιο;

Το κάθε χρώμα ξεχωριστά: α) ανοιχτό κίτρινο

Το κάθε χρώμα ξεχωριστά: α)γκρι