ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5 μακιγιάζ από τα runways για να δοκιμάσεις τη νέα χρονιά

Launchmetrics Spotlight

Η αρχή μιας νέας χρονιάς σηματοδοτεί ταυτόχρονα και την έναρξη νέων πραγμάτων. Είναι αυτή η ανάγκη που μας καλεί να δοκιμάσουμε νέα, διαφορετικά πράγματα, να αφήσουμε πίσω μας κάθε τι παλιό και που πολλές φορές αποτυπώνεται στην κλισέ και παράλληλα αστεία έκφραση “New Year New Me“.

Αν στα resolutions που έγραψες για το 2023 είναι και να δοκιμάσεις νέα μακιγιάζ τότε βρίσκεσαι στο σωστό άρθρο. Και η έμπνευση για αυτά έρχεται από εκεί που ξεκινούν όλα: Τα runways. Τα beauty looks που παρατηρούμε στις πασαρέλες έχουν πάντοτε ενδιαφέρον καθώς είναι η βασική πηγή της εκάστοτε τάσης.

Με το ξεκίνημα, λοιπόν, της νέας χρονιάς ρίξαμε μια ματιά και συγκεντρώσαμε 5 μακιγιάζ από τις Spring/Summer 2023 συλλογές που μπορείς να δοκιμάσεις από τώρα. Ένα κοινό χαρακτηριστικό που παρατηρήσαμε στα περισσότερα είναι πως υπάρχει μια ισορροπία. Τονισμένο βλέμμα ή χείλη, εξαρτάται το πού θα επιλέξεις να δώσεις την ένταση που επιθυμείς.

6 μακιγιάζ από τα runways για να δοκιμάσεις τη νέα χρονιά

Πέρλες στα μάτια στη SS23 συλλογή του Az Factory

Τα face jewels όπως πέρλες και στρας ήταν μια τάση που ξεχώρισε το 2022 και συνεχίζεται και το 2023. Μπορείς να τα συνδυάσεις με winged eyeliners και cat eyes όμως ένας τρόπος που δεν απογοητεύει ποτέ είναι να τα φορέσεις μόνα τους. Less is more για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Launchmetrics Spotlight

Έντονες βλεφαρίδες στον Givenchy

Αρκούν λίγες στρώσεις από την αγαπημένη σου μάσκαρα για ένα εντυπωσιακό βλέμμα; Την απάντηση δίνει ο οίκος Givenchy με αυτό το απλό αλλά bold μακιγιάζ.

Launchmetrics Spotlight

Μακιγιάζ από τις Spring/Summer 2023 συλλογές: Metallic χείλη στον οίκο Ujoh

Τα χείλη στις SS23 συλλογές έρχονται στο προσκήνιο με έντονα χρώματα και metallic αποχρώσεις. Τα μάτια παραμένουν natural για ένα ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα. Όπως αυτό το beauty look από τον οίκο Ujoh.

Launchmetrics Spotlight

 

Punk liner μακιγιάζ στον Louis Vuitton

Το 2022 ήταν η χρονιά όπου το winged eyeliner «ανακηρύχθηκε» βασιλιάς του μακιγιάζ. Το 2023 παραμένει και γίνεται ακόμη πιο edgy. Όπως το punk liner που είδαμε στον Louis Vuitton (και πρόσφατα στο μακιγιάζ της Lucy Boynton).

Launchmetrics Spotlight

Statement φρύδια στον Elie Saab

Bleached, χτενισμένα προς τα πάνω ή πολύ λεπτά. Όπως και να έχεις τα φρύδια σου μπορείς να τα κάνεις ακόμη πιο bold με το παρακάτω trend. Συγκεκριμένα, σχηματίζοντας μια γραμμή κάτω από κάθε φρύδι όπως στο μακιγιάζ που είδαμε στον Elie Saab. Περίπου σαν τη γραμμή του eyeliner.

Launchmetrics Spotlight