ΜΑΛΛΙΑ

5 Γαλλίδες σού δίνουν έμπνευση με το χτένισμά στους

Instagram/leiasfez/

Οι Γαλλίδες δεν ακολουθούν τις τάσεις. Από την άλλη, μέσα από τις καθημερινές εμφανίσεις τους αποδεικνύουν πως έχουν την ικανότητα να δίνουν ζωή ακόμη και στα φαινομενικά παλιά, basic, ξεπερασμένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας τους, όταν αυτά συνάδουν με το στιλ και την προσωπικότητά τους. Δεν χρειάζεται κάτι να είναι trend για να κάνει θόρυβο. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει τόσο με τη beauty ρουτίνα τους, όσο και με τα μαλλιά τους.

 

Οι Γαλλίδες μένουν πιστές χρόνια σε συγκεκριμένα προϊόντα ομορφιάς στην καθημερινή beauty ρουτίνα τους, χειμώνα καλοκαίρι, υιοθετώντας τον κανόνα του less is more. Όσον αφορά τα μαλλιά τους, λατρεύουν τα effortless, αβίαστα κομψά χτενίσματα που δείχνουν εύκολα, σαν να μην έχουν πάρει καθόλου χρόνο να γίνουν. Εξάλλου, όσο λιγότερο στιλιζαρισμένο δείχνει και είναι ένα hair look, τόσο το καλύτερο.

Αν ακολουθείς στο Pinterest ή στο Instagram French Girls όπως η Leia Sfez, η Jeanne Damas, η Camille Charriere μπορείς να καταλάβεις ήδη τη φιλοσοφία του parisian chic. Οι μακριές αφέλειες, η φράντζα που πλαισιώνει το πρόσωπο συνδυασμένη με βαθιά χωρίστρα στη μέση, αλλά και τα αξεσουάρ μαλλιών όπως τα μαντήλια ή ο μπερές (υπάρχει πιο «γαλλικό» αξεσουάρ μαλλιών;) είναι μερικές από τις πιο αγαπημένες τους επιλογές. 

Παρακάτω λοιπόν, συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες για ανεπιτήδευτα χτενίσματα που μπορείς να υιοθετήσεις στην καθημερινότητά σου, αντλώντας έμπνευση από αγαπημένες Γαλλίδες!

Υ.Γ: Μην περιμένεις περίτεχνους κότσους ή εντυπωσιακές πλεξούδες…

5 Γαλλίδες σου δίνουν έμπνευση με το χτένισμά στους

Μπερές: Το απόλυτο γαλλικό αξεσουάρ μαλλιών που μπορεί να αναβαθμίσει ακόμη και ένα casual look, αλλά και να σε «σώσει» μία bad hair day

Μακριά ίσια μαλλιά με βαθιές αφέλειες και τέλεια φράντζα. Οι Γαλλίδες ξέρουν πώς να το κάνουν σωστά!

Messy bun: Το χτένισμα που μπορεί να ταιριάξει με κάθε τύπο και μήκος μαλλιών. Όσο πιο επιμελώς ατημέλητος ο κότσος, τόσο πιο effortless το αποτέλεσμα!

Τι θα έλεγες για ένα soft wavy καρέ με αφέλειες;

Μαντήλι στα μαλλιά: Ο πιο απλός τρόπος να προσθέσεις χρώμα στο outfit σου και να «προστατεύσεις» το χτένισμά σου !