ΜΑΛΛΙΑ

5 εύκολα χτενίσματα να κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο

Imaxtree Imaxtree

Το καλοκαίρι είναι εδώ! Η θερμοκρασία έχει ανέβει αρκετά και τίποτα δεν μπορεί να μας χαλάσει τη διάθεση (τηρώντας πάντα τα μέτρα και τις αποστάσεις). Μέσα στο «τίποτα» συμπεριέλαβε και το φριζάρισμα στα μαλλιά μας. Γιατί μαζί με τη θερμοκρασία που ανεβαίνει, η υγρασία εμφανίζεται ως εφιάλτης.

Αυτό το ΣΚ λοιπόν, δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Θα κάνουμε τέλειες πλεξούδες και γενικά μερικά εύκολα χτενίσματα που εκτός από τα μαλλιά, θα φτιάξουν και τη διάθεσή μας. Γιατί μην ξεχνάς, πως όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνουμε χρόνο στον εαυτό μας, τόσο καλύτερα αισθανόμαστε!

Κάνοντας απλές κινήσεις μπροστά στον καθρέφτη, χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση εργαλείων θερμότητας, επιστρατεύοντας μερικά τσιμπιδάκια, λαστιχάκια ή αξεσουάρ, μπορούμε απλά να μεταμορφώσουμε την κόμη μας σε χρόνο dt! Αρκεί να το θέλουμε και να το πάρουμε απόφαση, δηλαδή.  Κι αν δηλώνεις και είσαι δηλαδή, αποφασισμένη, δεν έχεις παρά να διαλέξεις το χτένισμα που σου ταιριάζει.

Παρακάτω λοιπόν, κάναμε μία λίστα με 5 πανεύκολα χτένισματα για κάθε τύπο και μήκος μαλλιών. Από τα κοντά έως τα πιο μακριά και από τα αρκετά σγουρά έως τα εντελώς ίσια.

Half Top Knot

Τα πράγματα απλά: Χωρίζεις τα μαλλιά σου μισά-μισά και πιάνεις το πάνω μέρος σε ένα ακανόνιστο κότσο. Όσο πιο ακανόνιστος ο κότσος, τόσο καλύτερο το hair look.

Πλεκτό ponytail

Αν αγαπάς τις πλεξούδες και τα ponytails, αυτό είναι το ιδανικό χτένισμα.

Μισά-Μισά bubble ponytail

Αν θέλεις να κάνεις ένα update στο κλασικό half top knot, τότε δοκίμασε αντί να πιάσεις τα μαλλιά σου ψηλά,  να φτιάξεις ένα bubble ponytail.

Messy κότσος πιασμένος με μαντήλι

Ενδεχομένως, το πιο εύκολο χτένισμα που μπορείς να δοκιμάσεις όταν βαριέσαι, ζεσταίνεσαι και έχεις εύκαιρο ένα μαντήλι ή ένα srunchie.

Διπλό bun hair look

Βαρέθηκες τον ένα κότσο; Γιατί δεν κάνεις δύο; Στερέωσε με μερικά τσιμπιδάκια και είσαι έτοιμη!