ΜΑΚΙΓΙΑΖ

4 τρόποι να φορέσεις τη μπλε σκιά ματιών το καλοκαίρι

Launchmetrics Spotlight

Το έντονο μπλε χρώμα (κυρίως το electric blue) πρωταγωνιστεί κάθε καλοκαίρι στο μακιγιάζ δημιουργώντας το απόλυτο summer beauty look. Πρωταγωνιστεί στο βλέμμα δίνοντάς του ένταση και βάθος.

Δεν υπάρχει, ωστόσο, μόνο ένας τρόπος για να φορέσεις τη μπλε σκιά ματιών τώρα το καλοκαίρι. Τα beauty looks από τις πρόσφατες συλλογές των σχεδιαστών έχουν κάποια καλά παραδείγματα για έμπνευση ως προς τις τεχνικές και τους συνδυασμούς.

Για παράδειγμα, όπως μπορείς να δεις παρακάτω, η ένταση δίνεται μόνο στο βλέμμα και το έντονο μπλε εξισορροπείται με φυσικά χείλη. Είτε με την εφαρμογή ενός lip gloss είτε με ένα nude κρεμώδες κραγιόν. Συγκεντρώσαμε, παρακάτω, 4 τρόπους για να δοκιμάσεις.

4 τρόποι να φορέσεις τη μπλε σκιά ματιών το καλοκαίρι

Σε ένα graphic eyelook

Αν θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα μπορείς να δοκιμάσεις το μπλε χρώμα μέσω ενός graphic eyelook. Δημιούργησε έντονες γωνίες στην εσωτερική γωνία του ματιού, αλλά και στις εξωτερικές. Θα ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου με φυσικά χείλη.

Chet Lo SS24/Launchmetrics Spotlight

Μπλε σκιά ματιών σε ένα winged eyelook με χρυσή σκιά

Το έντονο μπλε δημιουργεί το απόλυτο combo μαζί με το χρυσό. Μπορείς, για παράδειγμα, να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό winged eyelook με καμπυλωτή γραμμή και να προσθέσεις στο εσωτερικό του ματιού λίγη χρυσή σκιά. Και εδώ τα χείλη μένουν φυσικά.

Hui FALL23/Launchmetrics Spotlight

Ακόμη ένα ενδιαφέρον combo μπλε χρυσού είναι να δημιουργήσεις ένα half & half εφέ όπως στο παρακάτω μακιγιάζ. Δημιούργησε το winged eyelook και στη συνέχεια άπλωσε τη χρυσή σκιά στο καπάκι του ματιού.

Hui FALL23/Launchmetrics Spotlight

Η μπλε σκιά ματιών μέσα από ένα τριπλό χρωματικό εφέ

Το μπλε είναι έντονο και παιχνιδιάρικο, μία λεπτομέρεια που σε προτρέπει να δοκιμάσεις πιο δημιουργικά μακιγιάζ. Στο παρακάτω μακιγιάζ, για παράδειγμα, το βλέπουμε να έχει εφαρμοστεί με ελάχιστη σκιά στην εξωτερική γωνία. Συνεχίζει με ένα πολύ λεπτό cat eye και ολοκληρώνει με μία φούξια σκιά ματιών στο κάτω βλέφαρο. Τα χείλη εδώ πρωταγωνιστούν με ένα glossy εφέ.

Diesel Fall2023/Launchmetrics Spotlight