ΣΩΜΑ

4 τρόποι να μυρίζεις υπέροχα ακόμη και αν δεν φοράς άρωμα

Μπορεί το άρωμα να είναι ο πιο συνηθισμένος και άμεσος τρόπος να αφήνεις το δικό σου οσφρητικό αποτύπωμα απ' όπου κι αν περνάς, όμως δεν είναι ο μοναδικός. Γιατί υπάρχουν εναλλακτικές, τις ξέρουμε και τις μοιραζόμαστε μαζί σου.

– Το αφρόλουτρό σου

 

Ξεκίνα τη μέρα σου με ένα δροσερό ντους και ένα μυρωδάτο αφρόλουτρο που θα καθαρίσει, θα τονώσει και θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα σου, αφήνοντάς της  ένα διακριτικό άρωμα.

-Επόμενο βήμα: Το σαμπουάν και το conditioner

 

Διάλεξε ένα σαμπουάν και conditioner με την ίδια αρωματική βάση που θα ανταποκρίνεται παράλληλα, στις ανάγκες των μαλλιών σου. Εξάλλου, μην ξεχνάς, πως τα μαλλιά μας «απορροφούν» πιο εύκολα μυρωδιές, οπότε, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, σε συνδυασμό με τον ιδρώτα και τη ζέστη, θα πρέπει να λούζεσαι πιο συχνά.

-Κρέμα σώματος

 

Επίλεξε την αγαπημένη σου μυρωδιά και βρες τα αντίστοιχα αρωματικά προϊόντα για την περιποίηση του σώματός σου. Επένδυσε σε μία μυρωδάτη κρέμα ή λάδι σώματος και εφάρμοσέ το αμέσως μετά το μπάνιο/ντους σου, όταν ακόμη η επιδερμίδα σου είναι νωπή, προκειμένου να απορροφηθεί άμεσα και να την ενυδατώσει βαθιά. Έτσι, εξασφαλίζεις μεγαλύτερη διάρκεια του άρωματός τους για περισσότερες ώρες. Ενυδατωμένη και μυρωδάτη επιδερμίδα 2 σε1.

-Μην ξεχνάς: Αποσμητικό ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ

 

Τέσσερις εποχές, δώδεκα μήνες: αποσμητικό, πόσο μάλλον ΤΩΡΑ (aka καλοκαίρι, ιδρώτας, ζέστη…). Είτε σε μορφή spray, είτε roll-on, είτε stick, βρες τη μορφή αποσμητικού που σε βολεύει και ψάξε για το αγαπημένο σου άρωμα, αυτό που θα αισθανθείς πως σε αναζωογονεί και σε τονώνει.