ΜΑΛΛΙΑ

4 πανεύκολοι τρόποι να αλλάξεις hairlook χωρίς να κόψεις ούτε ένα εκατοστό από τα μαλλιά σου

Imaxtree

Οι διακοπές οδεύουν προς το τέλος τους και είσαι σε αυτή τη φάση που προετοιμάζεσαι για το Σεπτέμβρη και σκέφτεσαι να κάνεις μία αλλαγή στην εμφάνισή σου. Τα μαλλιά είναι πάντοτε μία καλή ιδέα για να «ξεδώσεις», αλλά από την άλλη, δεν θέλεις να διαβείς την πόρτα του κομμωτηρίου (aka να τα βάψεις, πόσο μάλλον να τα κόψεις). Τι κάνεις; Βρήκαμε 4 κινήσεις για να αλλάξεις το hairlook σου σε χρόνο dt!

Άλλαξε χωρίστρα

Αν τον τελευταίο καιρό κάνεις τη χωρίστρα σου στη μέση αλά Έλενα Ναθαναήλ, τότε ήρθε η ώρα να κάνεις την αλλαγή, δοκιμάζοντας μία χωρίστρα πιο πλάγια. Αν πάλι έκανες χωρίστρα στο πλάι, τότε δοκίμασε να κάνεις μία στο κέντρο.

Βρες το signature αξεσουάρ σου

Τα αξεσουάρ μαλλιών τα τελευταία χρόνια έχουν την τιμητική τους. Και ναι, μπορούν να γίνουν αναμφίβολα, αυτή η μικρή κίνηση που θα κάνει τη διαφορά στο hairlook σου. Πειραματίσου με στέκες, κορδέλες, τσιμπιδάκια, μπαρέτες, λαστιχάκια με μεταλλικές λεπτομέρειες και κατέληξε στο signature αξεσουάρ σου.

Δες ακόμη: 6 αξεσουάρ μαλλιών για να αντεπεξέλθεις στον καύσωνα με στιλ

Φέρε τα όλα πίσω

Χωρίς χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι, λίγο ψέκασμα με τη λακ αρκεί για να φέρεις όλα τα μαλλιά σου πίσω και να πετύχεις ένα slicked back χτένισμα, που πίστεψέ με, μπορεί να δώσει έναν πιο επίσημο αέρα στο look σου.

Δοκίμασε το one-side hairstyle

Φέρε όλα τα μαλλιά σου από τη μία πλευρά, δημιουργώντας έτσι όγκο στη χωρίστρα. Αμέσως θα αλλάξεις έχοντας κάνει απλά μία κίνηση, κυριολεκτικά.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Imaxtree