ΜΑΛΛΙΑ

4 πανεύκολοι τρόποι να πιάσεις τα μαλλιά σου με ένα κλάμερ (για να το φοράς κι εκτός σπιτιού)

lauramvila/ Instagram/

Το κλάμερ είναι το αξεσουάρ μαλλιών που οι περισσότερες αγαπήσαμε και μισήσαμε μέσα σε λίγα χρόνια. Αυτό που δεν αποχωριζόμασταν από το κεφάλι μας ως έφηβες στο Γυμνάσιο- Λύκειο, και αυτό που δεν θέλαμε να βλέπουμε στα μάτια μας μερικά χρόνια αργότερα, θεωρώντας το η επιτομή του κιτς (συνοδευόμενο με τη φράση: πώς το φόραγα εγώ τότε στο κεφάλι μου).

 

 

Έλα, όμως, που τα τελευταία χρόνια το κλάμερ έχει επανέλθει στο προσκήνιο και βλέπουμε ολοένα και περισσότερα κορίτσια που ακολουθούμε στο Instagram (influencers, fashion και beauty bloggers, celebrrities) να το επιλέγουν σταθερά ως βασικό αξεσουάρ στα μαλλιά τους;

Η «μεγάλη επιστροφή» σου θυμίζω είχε γίνει πριν λίγα χρόνια  στο fashion show του Alexander Wang,  στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, με τα μοντέλα να έχουν τα μαλλιά τους πιασμένα πίσω με ένα πολύ μεγάλο, ασημένιο κλάμερ, όπως αυτά που έιχαμε στα 80s- 90s. «Στην ουσία, ο Guido χτένισε προς τα πίσω τα μαλλιά των μοντέλων, χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό πομάδας, τζελ μαλλιών και λακ για δυνατό κράτημα. Αφού τα έπιασε σε ένα χαμηλό ponytail, τα γύρισε κάνοντας twist και τα στερέωσε με το κλάμερ, ενώ η λακ στις άκρες των μαλλιών βοήθησε στο να «δημιουργηθεί ένα πραγματικά αυστηρό, καθαρό look» όπως ανέφερε ο ίδιος.

Μερικοί εύκολοι τρόποι να πιάσεις τα μαλλιά σου με το κλάμερ

Εκτός όλων των παραπάνω, η καραντίνα ήρθε να ξαναδώσει νόημα στην καθημερινή χρήση του κλάμερ στο κεφάλι μας. Γιατί είμαστε όλη μέρα στο σπίτι, δουλεύουμε από το σπίτι, κάνουμε zoom meetings και ψάχνουμε εύκολους και γρήγορους τρόπους να πιάσουμε τα μαλλιά μας και να μη δείχνουν αχτένιστα εντελώς.

Κάπως έτσι, η Taylor Pfeffer αποφάσισε να μοιραστεί με τους fans της στο Tik Tok  μερικούς εύκολους τρόπους- χτενίσματα που μπορείς να κάνεις με το κλάμερ στα μαλλιά σου. Τι λες; Πάτα play στο παρακάτω video!

@taylor_pfeffer just got these clips so I wanted to try them out😍 im obsessed!!!! ##clawclip ##trendy ##hairstyles ##taylorxhairstyles ##heatlesshairstyles ♬ … is sweaty – Kellan