ΜΑΛΛΙΑ

4 πανεύκολοι και στιλάτοι τρόποι να πιάσεις τη φράντζα που μάκρυνε ενοχλητικά

Brian Ach/Invision/AP

Ήθελες να κάνεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου, αλλά όχι τόσο δραματική ώστε να θυσιάσεις το μακρύ μήκος τους και να περάσεις στο κοντό καρέ. Ήθελες κάτι πιο διακριτικό, αρκετά στιλάτο, που θα ανανέωνε το hair look σου χωρίς να χάσεις εκατοστό από το μήκος τους. Κάπως έτσι αποφάσισες να κόψεις στο μπροστινό μέρος των μαλλιών σου μικρές φράντζες.

 

 

Λίγο πιο μακριές από τις κλασικές αφέλειες που καλύπτουν το μέτωπο και φτάνουν έως το ύψος των φρυδιών σου, οι μακριές φράντζες πλαισίωναν όμορφα το πρόσωπό σου, δημιουργώντας το τέλειο twist στο συνηθισμένο hair look σου. Τις λάτρεψες, τις ευχαριστήθηκες, αλλά ο χρόνος πέρασε και τα μαλλιά σου μάκρυναν αρκετά, το ίδιο και οι φράντζες, οι οποίες το τελευταίο πράγμα που ήθελες είναι να πέφτουν συνέχεια μέσα στο πρόσωπό σου.

Κι αν δεν θέλεις να μπεις στη διαδικασία να τις ξανακόψεις μέχρι το καλοκαίρι, το μεγάλο ερώτημα σε αυτή την περίπτωση είναι ένα: πώς πρέπει να πιάσεις τα μαλλιά σου, για να κρύψεις τις αφέλειες που μάκρυναν; Ποιες κινήσεις στο χτένισμά σου μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη και στιλάτη;

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τέσσερις εύκολους, μα πάνω απ΄όλα πρακτικούς τρόπους που θα σε σώσουν, ιδανικούς σχεδόν για κάθε μήκος μαλλιών.

Ψηλός Κότσος

Το μόνο που χρειάζεται σε αυτή την περίπτωση είναι να πιάσεις όλα τα μαλλιά σου πίσω, σε ένα αυστηρό, ψηλό top knot. Οι γενναιόδωρες ποσότητες από το hair gel επιτρέπονται. Τέλειο χτένισμα για την βραδινή έξοδό σου.

Κορδέλα

Αν λατρεύεις τις κορδέλες, ήρθε η ώρα να τις αξιοποιήσεις καταλλήλως. Χωρίς να χρησιμοποιήσεις σχεδόν κανένα προϊόν hairstyling, φόρεσε την κορδέλα στα μαλλιά σου, φέρνοντάς τα όλα στο πίσω μέρος. Plus: κι αν έχεις βαρεθεί να τα αφήνεις κάτω, λυτά στους ώμους, δοκίμασε ένα χαμηλό ponytail, όπως στη φωτό.

Hair Clips

Τα hair clips και ειδικότερα τα αξεσουάρ με πέρλες θεωρούνται από τα πιο hot αξεσουάρ μαλλιών της σεζόν. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να τα δοκιμάσεις συνδυάζοντας το στιλ και την πρακτικότητά τους. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα κρατήσουν στη θέση τους τις μακριές φράντζες σου.

Πλεξούδα

Αν «πιάνουν τα χέρια σου», δοκίμασε να πιάσεις μία πλεξούδα στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού σου, χρησιμοποιώντας στην ουσία τις μακριές φράντζες σου. Ιδανικό χτένισμα για όλες τις ώρες.