ΜΑΚΙΓΙΑΖ

4 μάσκαρα που μόλις κυκλοφόρησαν και αξίζουν την προσοχή σου

Imaxtree

Η μάσκαρα είναι ένα από τα τρία all time classic καλλυντικά που δεν λείπει σχεδόν από κανένα γυναικείο νεσεσέρ πόσο μάλλον τώρα, που τα μάτια μας, με τη χρήση μάσκας, είναι στο επίκεντρο.

Είναι βασικό step σε οποιοδήποτε μακιγιάζ. Τονίζει το βλέμμα, χαρίζοντας όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες μας. Και αν βρίσκεσαι σε φάση που αναζητάς  νέα μάσκαρα για το νεσεσέρ σου, δεν έχεις παρά να τσεκάρεις τις παρακάτω 4 νέες μάσκαρα που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα. Τι λες;

black-45-g1.jpg
SEPHORA.GR

Benefit Cosmetics They're Real! Magnet Extreme Lengthening Mascara

Το πρωτοποριακό βουρτσάκι επιμήκυνσης διαθέτει μαγνητική ισχύ (έχει μαγνητικά φορτισμένο πυρήνα) και τραβάει τη φόρμουλα του από τις άκρες των βλεφαρίδων για εξαιρετικό μήκος αλλά και γύρισμα. Παράλληλα, οι ειδικά σχεδιασμένες τρίχες ZigZag είναι στρατηγικά τοποθετημένες ώστε να διαχωρίζουν και να σχηματίζουν έως και 40% μεγαλύτερες βλεφαρίδες. Το καλύτερο; Η μάσκαρα εκτός από μαγνητική δύναμη έχει διάρκεια έως 36ώρες!
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
10-efb0264622095986a2eeec433ef2a4b2.jpg
ATTICADPS.GR

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara

Sky high μάσκαρα για πλούσιο όγκο και αξεπέραστο μήκος. Με βουρτσάκι "πύργο" φτάνει σε κάθε βλεφαρίδα, προσφέροντας όγκο και μήκος από τη ρίζα έως τις άκρες. Έχει σύνθεση εμπλουτισμένη με εκχύλισμα bamboo και μικροίνες για αυθεντικό όγκο στις βλεφαρίδες.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
10-75646d636ae6f023bbbc2beee2625fc31.jpg
ATTICADPS.GR

L'Oreal Air Volume Mega Mascara Black

Το μοναδικό βουρτσάκι με διπλού μήκους τριχάκια, της Air Volume Mega Mascara χαρίζει στις βλεφαρίδες σου εντυπωσιακό όγκο, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν μια ανάλαφρη αίσθηση. Τα κοντά τριχάκια αγκαλιάζουν τις βλεφαρίδες από τη ρίζα τους, ενώ τα μακριά γεμίζουν τις βλεφαρίδες σας με έντονο μαύρο χρώμα για βλέμμα που μαγνητίζει.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
10-d25a59218ce092e23708ea62b221bcc8.jpg
ATTICADPS.GR

Lancôme Lash Idôle Mascara

Μία μάσκαρα που προσφέρει όγκο σε κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά. Άμεσο αποτέλεσμα ανόρθωσης στις βλεφαρίδες, μήκος και όγκος χωρίς κόμπους.Με την υπογραφή της Lancôme.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ