ΜΑΚΙΓΙΑΖ

3 tricks με το μολύβι ματιών για να φαίνονται μεγαλύτερα τα μάτια σου

Imaxtree

Μιλώντας για μακιγιάζ ματιών, ένα από τα ζητούμενα είναι να κάνεις το βλέμμα σου να δείχνει αρκετά φωτεινό και ανοιχτό και τα μάτια σου ακόμη μεγαλύτερα.

 

 

Εκτός από τις «παραδοσιακές» συμβουλές (πχ να κοιμάσαι περισσότερο, να απλώνεις σωστά το concealer και τη μάσκαρα κλπ) σ’ αυτό εδώ το άρθρο κάνουμε focus στο μολύβι ματιών και στις κινήσεις που μπορείς να ακολουθήσεις προκειμένου να κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα και το βλέμμα σου ακόμη πιο ξεκούραστο. Τρείς κινήσεις αρκούν! Τι λες;

-Γιατί να επιλέξεις ένα nude μολύβι ματιών

Τα πράγματα είναι απλά και το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα  μαλακό, nude ή ακόμη και λευκό μολύβι ματιών. Πέρασέ το στην εσωτερική γωνία του ματιού ή και στην κάτω γραμμή των βλεφάρων για να κάνεις το βλέμμα σου πιο φωτεινό. Εκτός από το γεγονός πως θα κάνει τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα, είναι ένας γρήγορος τρόπος να τα κάνεις να φαίνονται πιο ξεκούραστα.

-Smudge It

-Λίγο μουντζούρωμα στις άκρες των ματιών δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, ιδιαίτερα αν έχεις μικρά μάτια. Αν βάζεις μολύβι στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων, καλό θα ήταν να δοκιμάζεις να το σβήσεις κάπως στις εξωτερικές γωνίες. Μία τέτοια κίνηση θα κάνει τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα.

-Καλύτερα όχι eyeliner

Τα υγρά eyeliner έχουν την τάση να σχηματίζουν πιο απότομες, αυστηρές γραμμές με αποτέλεσμα, πολλές φορές να κάνουν τα μάτια να δείχνουν ακόμη πιο μικρά. Για αυτό το λόγο, μπορείς να προτιμήσεις τα μολύβια που εύκολα σβήνονται στις γωνίες ή ακόμη και να χρησιμοποιήσεις μία σκιά ως liner στα μάτια σου.