ΜΑΣΚΑΡΑ

3 tips που θα απογειώσουν τον τρόπο που βάζεις τη μάσκαρα

Είναι μέσα στα 5 must have κάθε γυναικείου νεσεσέρ και όχι άδικα. Τονίζει τις βλεφαρίδες, «ανοίγει» το βλέμμα, δίνοντας extra bonus, ακόμη κι αν δεν φοράς καθόλου makeup. Και η μάσκαρα όμως, αγαπητή μου έχει τα μυστικά της. Παρακάτω λοιπόν θα διαβάσεις 3 πρακτικά tips που πρέπει να ξέρεις για να την χρησιμοποιείς και να την εφαρμόζεις τέλεια.

 

#1 Κάνε το σωστό mix

Αν θέλεις το απόλυτο αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες σου, συνδύασε μία μάσκαρα για πυκνές βλεφαρίδες με μία που χαρίζει extra μήκος. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις μία στρώση από τη μία μάσκαρα  και στη συνέχεια μία από την άλλη. Βέβαια αυτό δε σημαίνει πως α) θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις πέντε διαφορετικά είδη μάσκαρα στα μάτια σου και β) να το παρακάνεις με τις στρώσεις.

#2 Μην βγάζεις- βάζεις συνεχώς το βουρτσάκι μέσα στο tube

Το ξέρω γίνεται μηχανικά αλλά όσο κι αν δε θέλεις να το πιστέψεις, ΟΧΙ δεν θα πάρεις περισσότερο προϊόν με αυτόν τον τρόπο. Το αντίθετο μάλιστα. Με το να βγάζεις- βάζεις το βουρτσάκι μάλλον θα καταφέρεις να ξεράνεις πιο γρήγορα τη μάσκαρά σου, μιας και το tube θα γεμίσει με αέρα.

#3 Η κίνηση ματ

Ποια είναι αυτή; Η κίνηση ζιγκ- ζαγκ. Κράτησε το βουρτσάκι οριζόντια και κάνε ανοδικές ζιγκ-ζαγκ κινήσεις με τη μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες σου. Με αυτόν τον τρόπο, θα καλυφθούν ακόμη και οι πιο κοντές/ λεπτές τριχούλες.