ΜΑΛΛΙΑ

3 tips για να γυρίσεις στο γραφείο με τέλεια μαλλιά

Back to basics για τις περισσότερες με την διαδικασία προσαρμογής να μοιάζει βουνό. Αλλά πρέπει να το πάρεις απόφαση και να βρεις τρόπους να το περάσεις αναίμακτα. Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είμαι αρμόδια για να σου πω τι να κάνεις για να περάσει πιο εύκολα αυτή η άχαρη περίοδος, αφού κι εγώ το ψάχνω ακόμα. Μπορώ όμως να σε βοηθήσω για να έχεις τέλεια μαλλιά κατά την επιστροφή σου.

Δεν πρόκειται να μάθεις κανένα φοβερό μυστικό. Θα βρεις ωστόσο μικρά tips που ίσως να σου διαφεύγουν που θα κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σου. Θα σε σώσουν από τα πρωινά που τα μαλλιά σου πετάνε, θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση όταν θες να τα στρώσεις και δεν μπορείς και φυσικά θα σε βοηθήσουν να επαναφέρεις τη λάμψη και την υγεία τους.

Tip #1

Βγάλε από το ντουλάπι το dry shampoo. Είναι πολύ πιθανό να μην σου χρειαζόταν το καλοκαίρι, ειδικά τις μέρες των διακοπών, τώρα όμως που πρέπει να έχεις καλοχτενισμένα και άψογα μαλλιά σχεδόν κάθε μέρα καλό είναι να το ξαναθυμηθείς και να είσαι σίγουρη ότι θα καταλάβεις γιατί ονομάζεται hero product.

Tip #2

Μάσκα μαλλιών έκανες; Δεν χρειάζεται να περιμένεις το κομμωτήριο. Κάνε μόνη σου στο σπίτι μία ενυδατική μάσκα, η οποία μόνο καλό μπορεί να κάνει στα μαλλιά σου και όταν πας κομμωτήριο, άσε τον ειδικό να αναλάβει δράση.

Tip #3

Το leave in conditioner θα γίνει μία αγαπημένη σου συνήθεια κι αυτό το φθινόπωρο. Θα σε βοηθήσει να έχεις απαλά μαλλιά, με υγιείς άκρες κι έτσι θα αποφύγεις τους μικρούς πανικούς που τυχόν παθαίνεις το πρωί στον καθρέφτη του μπάνιου με τα μαλλιά σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/byrdiebeauty