ΜΑΛΛΙΑ

3 εύκολα χτενίσματα, ιδανικά για καρέ μαλλιά

Αν έχεις υποκύψει στο trend του καρέ -και καλά έχεις κάνει!- τότε πιθανότατα θα ανήκεις σε αυτές που χαζεύουν τα όμορφα braids που δείχνουν άψογα στα μακριά μαλλιά. Ωραίο το bob ή το lob haircut αλλά πως μπορείς να ανανεώνεις το look σου αν δεν έχεις αυτό το μήκος;

Προφανώς, αν έχεις μακριά μαλλιά τα πράγματα που μπορείς να κάνεις περισσότερα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς κάποια από αυτά να τα κάνεις και στο μακρύ ή λίγο πιο κοντό καρέ. Ίσως χρειάζεσαι λίγη περισσότερο βοήθεια για πάρεις ιδέες αλλά το σίγουρο είναι ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Τουλάχιστον δες αυτό το how to video που σου δείχνεις 3 πανεύκολα χτενίσματα για τα κοντά μαλλιά και ξεκίνα τις δοκιμές.

Χτένισμα #1

Μία πλεξούδα με τα μισά μαλλιά για sophisticated hairlook.

Χτένισμα #2

Μία πλάγια, χαλαρή πλεξούδα που καταλήγει σε μία χαμηλή αλογοουρά μαζί με όλα τα υπόλοιπα μαλλιά σου.

Χτένισμα #3

Twisted πιασίματα, δεξιά κι αριστερά για να είσαι κομψή και έτοιμη σε λιγότερο από ένα λεπτό!

 

My tip: Το καρέ δείχνει άψογο όταν είναι ολόισιο ή wavy. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιείς συχνά (σεσουάρ στην καλύτερη) και σίδερο ισιώματος. Αν όμως βρεις 2-3 hairstyles που θα δείχνουν όμορφα στο καρέ σου τότε ίσως αποφύγεις τη θερμότητα των παραπάνω εργαλείων που η αλήθεια είναι ότι δεν κάνουν πολύ καλό στην τρίχα. Φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις προϊόντα μαλλιών για να σε βοηθήσουν στο styling, όπως dry shampoo, hair oil, salty spray κι άλλα.