ΜΑΛΛΙΑ

11 φορές που ζηλέψαμε τα μαλλιά της Olivia Palermo

Δεν χρειάζονται συστάσεις για την Olivia Palermo. Την αγαπάμε γιατί ξέρει να κάνει τα trends δικά της. Λατρεύει τη μόδα και την υιοθετεί με τον πιο φυσικό τρόπο. Το ίδιο κάνει και με τα beauty trends και χωρίς αμφιβολία έχει να μας πει πολλά και για το hairstyle.

Υπάρχουν μερικές γυναίκες που έχουν φινέτσα και προσωπικό στυλ με σφραγίδα από φυσικού τους. Προφανέστατα η Olivia Palermo ανήκει σε αυτή την κατηγορία και σίγουρα, είτε ταυτίζεσαι είτε όχι με το στυλ της, δεν μπορείς παρά να παραδεχθείς ότι έχει μοναδικό τρόπο να κάνει trend τις επιλογές της. Αυτή τη φορά, θα επικεντρώσω στο hairstyle της, αφού σε κάθε της εμφάνιση είναι κάτι που μου τραβάει την προσοχή.

Συνήθως, αυτό που χαρακτηρίζει τα hairstyle της είναι η κομψότητα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα μαλλιά της είναι βαρετά ή στυλιζαρισμένα. Αντίθετα έχει καταφέρει να προσαρμόζει τα hair trends σύμφωνα με το δικό της προσωπικό στυλ. Πάντα έχει υπέροχο χρώμα που κινείται στις αποχρώσεις του ξανθού και του ζεστού καστανού. Δες παρακάτω 11 από τα πιο πρόσφατα κι super stylish χτενίσματα που έχει επιλέξει και δεν κατλάβεις γιατί την εκθειάζω.

Τα braids έχουν κάνει χαμό και η Olivia βρήκε τρόπο να τα κάνει μοναδικά.

Το twisted ponytail με τη στέκα είναι σίγουρα ένα από τα χτενίσματά της που θα μπεις στη διαδικασία να το κάνεις μόνη σου στο σπίτι.

Εδώ αναγκαστικά σου τραβάει την προσοχή το λαμπερό χρώμα των μαλλιών της.

Λατρεύει τα messy πιασίματα για τις πιο comme il faut εμφανίσεις της.

Ακόμα και μία απλή κοτσίδα στο πλάι μπορεί να είναι ένα ιδιαίτερο χτένισμα χωρίς πολύ κόπο.

Τα μαλλιά της φαίνονται πάντα υγιή και λαμπερά.

Έχει πάντα τις πιο φυσικές ανταύγειες που αποτελούν τάση στα color trends της κάθε σεζόν.

Ένα sexy ponytail είναι πάντα στη μόδα και η Olivia κατάφερε να το κάνει να δείχνει και classy με ένα απλό γύρισμα των μαλλιών στο τελείωμα της αλογοουράς.

Οι ανάλαφρες μπορύκλες έχουν πάντα θέση στα trends και η Olivia τις λατρεύει, αφού τις επιλέγει συχνά στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Η απόδειξη ότι το messy ponytail όταν είναι φτιαγμένο σωστά μπορεί να σε καλύψει ακόμα και σε επίσημη περίσταση.