ΜΑΛΛΙΑ

10 διάσημες κοκκινομάλλες που είναι η απόλυτη έμπνευση αν σκέφτεσαι να βάψεις τα μαλλιά σου κόκκινα. Έχεις χρόνο

Invision/AP Jordan Strauss

Μπορεί οι κόκκινες αποχρώσεις να ανήκουν στην πιο σπάνια κατηγορία φυσικών μαλλιών, ωστόσο υπάρχει μία μεγάλη γκάμα κόκκινων που μπορείς να δοκιμάσεις όποιο κι αν είναι σήμερα το χρώμα σου. Κι αν ακόμα δεν έχεις πειστεί δες τις διάσημες κοκκινομάλλες που ακολουθούν. Θα αποτελέσουν σίγουρα έμπνευση για εσένα που σκέφτεσαι να κάνεις τη μεγάλη αλλαγή. Και τώρα έχεις πραγματικά τον χρόνο να το σκεφτείς πριν μπορέσεις να κλείσεις ξανά το επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο.

Τα κόκκινα μαλλιά δεν έχουν περιορισμούς. Ταιριάζουν σε μακριά, pixie cuts, σγουρά και ίσια μαλλιά. Και σίγουρα είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά χρώματα ακριβώς γιατί στη φυσική του εκδοχή είναι σπάνιο. Η γκάμα των αποχρώσεων που μπορείς να δοκιμάσεις είναι μεγάλη. Από το πολύ αγαπημένο ginger μέχρι το σκούρο κόκκινο. Οι 10 διάσημες κοκκινομάλλες που ακολουθούν είναι η απόδειξη. Και μία ξεκάθαρη πηγή έμπνευσης για να επιλέξεις τη δική σου απόχρωση.

Florence Welch

Invision/AP / Joel C Ryan

Τα χαρακτηριστικά πολύ μακριά κόκκινα μαλλιά της τραγουδίστριας με τις πυκνές αφέλειες είναι ο δεύτερος λόγος (μετά τη μουσική της) που αποτελεί μία iconic παρουσία στον χώρο του θεάματος.

Christina Hendricks

Invision/AP / Chris Pizzello

Η ηθοποιός έχει παραδεχτεί πως όλα της τα beauty πρότυπα από όταν ήταν παιδί είχαν κόκκινα μαλλιά. Αν και φυσική ξανθιά παραμένει πιστή κοκκινομάλλα. Ακόμα και για τον ρόλο της στη σειρά “Good Girls” τα ξανθά μαλλιά της είναι περούκα.

Emma Stone

διάσημες κοκκινομάλλες Invision/AP / Richard Shotwell

Μπορεί  το φυσικό χρώμα των μαλλιών της ηθοποιού να είναι ξανθό, όμως τα κόκκινα μαλλιά της είναι περισσότερο δημοφιλή. Και η hair colorist που τα επιμελείται έχει παραδεχτεί πως τα καστανοκόκκινα μαλλιά ταιριάζουν ιδανικά στη Stone.

Jessica Chastain

διάσημες κοκκινομάλλες Invision/AP / Jordan Strauss

Η ηθοποιός έχει παραδεχτεί ότι έμαθε να αγαπά τα μαλλιά της όταν ενηλικιώθηκε. «Ως παιδί, δεν ήθελα να είμαι διαφορετική. Ήθελα να μοιάζω με όλους τους άλλους» έχει δηλώσει. Τώρα, δεν θέλει ποτέ να αλλάξει το χρώμα τους – εκτός αν πρόκειται για ρόλο και περιλαμβάνει περούκα.

Julianne Moore

διάσημες κοκκινομάλλες Invision/AP / Brent N. Clarke

Η Moore δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ αν είναι φυσική κοκκινομάλλα. Ωστόσο, η κόρη της Liv Freundlich (και mini me της) και τα κόκκινα μαλλιά της είναι μία ηχηρή απάντηση.

Amy Adams

Invision/AP / Jordan Strauss

Για την ιστορία να πούμε ότι η Adams είναι φυσική ξανθιά και όχι κοκκινομάλλα. Όσο κι αν δείχνει να γεννήθηκε με αυτό το χρώμα. Και μάλιστα όπως έχει παραδεχτεί η ίδια, έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα για έναν ρόλο και από τότε η απόχρωση αυτή έχει επηρεάσει σημαντικά την καριέρα της.

Madelaine Petsch

Invision/AP / Evan Agostini

Όταν η Riverdale εμφανίστηκε για πρώτη φορά, όλοι ήταν σίγουροι ότι τα κόκκινα μαλλιά της ήταν βαμμένα. Αργότερα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν έχει κάνει ποτέ βαφή στη ζωή της. «Τα μαλλιά μου είναι αληθινά» έχει δηλώσει.

Isla Fisher

Invision/AP / Evan Agostini

Ακόμα μία φυσική κοκκινομάλλα του Hollywood. Τα μακριά, λαμπερά, πλούσια και κατακόκκινα μαλλιά της είναι υπέροχα.

Bryce Dallas Howard

διάσημες κοκκινομάλλες Invision/AP / Charles Sykes

Η ηθοποιός είναι στη λίστα με τις φυσικές διάσημες κοκκινομάλλες, όμως κατά καιρούς έχει δοκιμάσει διάφορες αποχρώσεις. Από strawberry- blonde μέχρι πιο σκούρα κόκκινα που πέτυχε με highlights.

Kate Mara

διάσημες κοκκινομάλλες Invision/AP / Salangsang

Το φυσικό κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της ηθοποιού είναι έτσι κι αλλιώς εντυπωσιακό. Ωστόσο, το 2016 στα 22α Annual Screen Actors Guild Awards, το πήγε σε άλλο επίπεδο με αυτό το pixie κούρεμα.