ΜΑΛΛΙΑ

10 διάσημες κοκκινομάλλες που είναι το απόλυτο #beautyinspo αν σκέφτεσαι να βάψεις τα μαλλιά σου κόκκινα

ⓒ 2021 Jordan Strauss/Invision/Associated Press

Μπορεί οι κόκκινες αποχρώσεις να ανήκουν στην πιο σπάνια κατηγορία φυσικών μαλλιών, ωστόσο υπάρχει μία μεγάλη γκάμα κόκκινων που μπορείς να δοκιμάσεις όποιο κι αν είναι σήμερα το χρώμα σου. Κι αν ακόμα δεν έχεις πειστεί δες τις διάσημες κοκκινομάλλες που ακολουθούν.

Τα κόκκινα μαλλιά δεν έχουν περιορισμούς. Ταιριάζουν σε μακριά, pixie cuts, σγουρά και ίσια μαλλιά. Και σίγουρα είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά χρώματα ακριβώς γιατί στη φυσική του εκδοχή είναι σπάνιο. Η γκάμα των αποχρώσεων που μπορείς να δοκιμάσεις είναι μεγάλη. Από το πολύ αγαπημένο ginger μέχρι το σκούρο κόκκινο. Οι 10 διάσημες κοκκινομάλλες που ακολουθούν είναι η απόδειξη. Θα αποτελέσουν σίγουρα έμπνευση για εσένα που σκέφτεσαι να κάνεις τη μεγάλη αλλαγή. Και τώρα έχεις πραγματικά τον χρόνο να το σκεφτείς πριν μπορέσεις να κλείσεις ξανά το επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο.

Florence Welch

ⓒ 2021 Joel C Ryan/Invision/Associated Press

Τα χαρακτηριστικά πολύ μακριά κόκκινα μαλλιά της τραγουδίστριας με τις πυκνές αφέλειες είναι ο δεύτερος λόγος (μετά τη μουσική της) που αποτελεί μία iconic παρουσία στον χώρο του θεάματος.

Christina Hendricks

ⓒ 2021 Chris Pizzello/Invision/Associated Press

Η ηθοποιός έχει παραδεχτεί πως όλα της τα beauty πρότυπα από όταν ήταν παιδί είχαν κόκκινα μαλλιά. Αν και φυσική ξανθιά παραμένει πιστή κοκκινομάλλα. Ακόμα και για τον ρόλο της στη σειρά “Good Girls” τα ξανθά μαλλιά της είναι περούκα.

Emma Stone

διάσημες κοκκινομάλλες ⓒ 2021 Richard Shotwell/Invision/Associated Press

Μπορεί  το φυσικό χρώμα των μαλλιών της ηθοποιού να είναι ξανθό, όμως τα κόκκινα μαλλιά της είναι περισσότερο δημοφιλή. Και η hair colorist που τα επιμελείται έχει παραδεχτεί πως τα καστανοκόκκινα μαλλιά ταιριάζουν ιδανικά στη Stone.

Jessica Chastain

διάσημες κοκκινομάλλες ⓒ 2021 Jordan Strauss/Invision/Associated Press

Η ηθοποιός έχει παραδεχτεί ότι έμαθε να αγαπά τα μαλλιά της όταν ενηλικιώθηκε. «Ως παιδί, δεν ήθελα να είμαι διαφορετική. Ήθελα να μοιάζω με όλους τους άλλους» έχει δηλώσει. Τώρα, δεν θέλει ποτέ να αλλάξει το χρώμα τους – εκτός αν πρόκειται για ρόλο και περιλαμβάνει περούκα.

Julianne Moore

διάσημες κοκκινομάλλες ⓒ 2021 Brent N. Clarke/Invision/Associated Press

Η Moore δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ αν είναι φυσική κοκκινομάλλα. Ωστόσο, η κόρη της Liv Freundlich (και mini me της) και τα κόκκινα μαλλιά της είναι μία ηχηρή απάντηση.

Amy Adams

ⓒ 2021 Jordan Strauss/Invision/Associated Press

Για την ιστορία να πούμε ότι η Adams είναι φυσική ξανθιά και όχι κοκκινομάλλα. Όσο κι αν δείχνει να γεννήθηκε με αυτό το χρώμα. Και μάλιστα όπως έχει παραδεχτεί η ίδια, έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα για έναν ρόλο και από τότε η απόχρωση αυτή έχει επηρεάσει σημαντικά την καριέρα της.

Madelaine Petsch

ⓒ 2021 Evan Agostini/Invision/Associated Press

Όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά, όλοι ήταν σίγουροι ότι τα κόκκινα μαλλιά της ήταν βαμμένα. Αργότερα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν έχει κάνει ποτέ βαφή στη ζωή της. «Τα μαλλιά μου είναι αληθινά» έχει δηλώσει.

Isla Fisher

ⓒ 2021 Evan Agostini/Invision/Associated Press

Ακόμα μία φυσική κοκκινομάλλα του Hollywood. Τα μακριά, λαμπερά, πλούσια και κατακόκκινα μαλλιά της είναι υπέροχα.

Bryce Dallas Howard

διάσημες κοκκινομάλλες ⓒ 2021 Charles Sykes/Invision/Associated Press

Η ηθοποιός είναι στη λίστα με τις φυσικές διάσημες κοκκινομάλλες, όμως κατά καιρούς έχει δοκιμάσει διάφορες αποχρώσεις. Από strawberry- blonde μέχρι πιο σκούρα κόκκινα που πέτυχε με highlights.

Kate Mara

διάσημες κοκκινομάλλες ⓒ 2021 Salangsang/Invision/Associated Press

Το φυσικό κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της ηθοποιού είναι έτσι κι αλλιώς εντυπωσιακό. Ωστόσο, το 2016 στα 22α Annual Screen Actors Guild Awards, το πήγε σε άλλο επίπεδο με αυτό το pixie κούρεμα.