ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα 6 ζώδια που κάνουν το πιο kinky σεξ

Ε, ναι λοιπόν- ήρθε η ώρα να πάμε στα πιο σοβαρά θέματα σχετικά με το ζωδιακό κύκλο, γιατί καλοί οι ήρωες της Disney και τα εγωκεντρικά ζώδια αλλά αυτό που μας απασχολεί περισσότερο είναι ποιοι αρέσκονται στο άγριο σεξ. Βάλαμε λοιπόν κάτω τους αστρολογικούς χάρτες, ανεβήκαμε στις ταράτσες και μελετήσαμε τις κινήσεις του Άρη και της Αφροδίτης και καταλήξαμε σε 6 ζώδια- γιατί δεν είναι όλοι wannabe Mr. Grey.

Η αλήθεια είναι ότι ο καθένας ορίζει διαφορετικά το άγριο sex, μπορεί για κάποιον να είναι το kinky σεξ αλλά κάποιος άλλος ενδέχεται να έχει στην κορυφή της λίστας του το αισθησιακό μασάζ ή το σεξ στο μπάνιο. Παρακάτω πάντως θα βρεις ζώδια που μέχρι και οι πέτρες γνωρίζουν ότι κάνουν άγριο σεξ αλλά και μερικά που δεν τους το είχαμε ΚΑΘΟΛΟΥ.

Κριός

Ξεκινάμε με ένα ζώδιο της φωτιάς (προφανώς), το οποίο μπορεί να κρατάει τη σημαία στο γκρουπ των εγωιστών ΑΛΛΑ η αυτοπεποίθηση που έχει στο κρεβάτι ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη. Ο κριός θα κάνει τα πάντα για να γίνει πιο ενδιαφέρον το σεξ, γιατί βαριέται εύκολα και όταν συμβαίνει αυτό δεν περνάει καλά για αυτό μην φοβηθείς να μοιραστείς μαζί του τις πιο άγριες φαντασιώσεις σου. Να θυμάσαι βέβαια ότι θέλει να έχει πάντα το πάνω χέρι και να γίνεται το δικό τους- ακόμα και στο κρεβάτι. Είπαμε κρατάνε τη σημαία.

Παρθένος

Δεν το περίμενες ε; Και όμως ο παρθένος, το control freak της καρδιάς μας που δεν αφήνει ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο να κάνει κουμάντο, στο σεξ γίνεται άλλος άνθρωπος- χαλαρώνει και επιτρέπει στον παρτενέρ της να αναλάβει τα ηνία. Θα δοκιμάσει καινούργια πράγματα, αφού τα συζητήσει λίγο μαζί σου ώστε να είναι σίγουρη ότι υπάρχει ένα πλάνο από πίσω και θα αφεθεί στα χέρια του άλλου. Της αρέσει το spanking, τα ερωτικά παιχνίδια και δεν θα σε κοιτάξει περίεργα αν την δαγκώσεις λίγο, μόνο μην δοκιμάσεις το dirty talk- δεν είναι κάτι που απολαμβάνει.

Σκορπιός

Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή; Λείπει το αφρόγαλα από τον καπουτσίνο; Ε; Γιατί να λείπει ο σκορπιός από αυτή τη λίστα τότε; Αν έχεις γνωρίσει κάποιον που ανήκει στο ζώδιο του σκορπιού τότε θα έχεις δει ότι δεν υπάρχουν όρια στο σεξ- όσο πιο άγριο, περιπετειώδες και kinky γίνει το σεξ, τόσο περισσότερο θα το απολαύσει. Είναι φοβερά ερωτικά άτομα και αφιερώνουν σημαντικό χρόνο στην ικανοποίηση και των δύο στο κρεβάτι ενώ δεν θα σε κάνουν ποτέ να νιώσεις περίεργα αν έχεις κάποια περίεργη φαντασίωση. Καλή θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται!

Τοξότης

Πίστευες εσύ ότι ο τοξότης θα εμφανιστεί στη λίστα; Και όμως, οι τοξότες μπορεί να γίνουν άγριοι στο κρεβάτι αρκεί να τους εμπνεύσει ο παρτενέρ τους. Αυτό που τους οδηγεί εκεί είναι η φυσικά η έμφυτη περιέργειά τους και η επιθυμία να βγουν από το comfort zone τους και να δοκιμάσουν έστω και μια φορά κάτι διαφορετικό από αυτό που ξέρουν.

Αιγόκερως

Ο αιγόκερως θεωρείται ένα από τα πιο σοβαρά ζώδια του κύκλου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει να περνάει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ στο κρεβάτι. Απολαμβάνει ιδιαίτερα τα ερωτικά παιχνίδια και θα δοκιμάσει πιο άγριο σεξ αρκεί να αφιερώσεις αρκετό χρόνο στα προκαταρκτικά αλλά και να της μιλήσεις βρώμικα.

Υδροχόος

Κλείνουμε με τον υδροχόο, που όλως παραδόξως είναι το ζώδιο που απολαμβάνει το άγριο σεξ- όπως ακριβώς το έχεις στο μυαλό σου. Θα πει ναι στο spanking κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών, θα δοκιμάσει BDSM και δεν την ενδιαφέρει καθόλου το ρομαντικουλίνικο σεξ- ξέρει πολύ καλά τι θέλει στο κρεβάτι και αυτό δεν έχει να κάνει με καρδούλες, έρωτες και απαλά χάδια.