ΖΩΔΙΑ

Αισθηματικές προβλέψεις Αυγούστου για όλα τα ζώδια

123

Το e-zwdia αναλύει τις μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τον μήνα Αύγουστο και έχει όλες τις απαντήσεις για το πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά για τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Είστε τόσο καυτοί! Με την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και την Ηλιακή έκλειψη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, παίρνετε  στα χέρια σας το παιχνίδι της αγάπης, ξέρετε ότι η ζωή είναι ένα ρίσκο που πρέπει να ριψοκινδυνέψετε για να πετύχετε. Όχι μόνο αισθάνεστε πιο δυναμικοί και σέξι, αλλά η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας είναι πολύ ελκυστική για τους γύρω σας. Αλλά εσείς θα επιλέξετε να φλερτάρετε με τον/την καλύτερο/η από τους επίδοξους θαυμαστές σας. Απολαύστε αυτές τις υπέροχες στιγμές που σας χαρίζει ο πιο καυτός μήνας του καλοκαιριού καθώς όλος ο κόσμος μαγνητίζεται από τη θετική σας αύρα. Το σύμπαν σάς κάνει πολύ πιο όμορφους εξωτερικά και εσωτερικά. Ή ίσως εμπνευστείτε να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση, υιοθετώντας ένα νέο, πιο εντυπωσιακό στυλ. 

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μπορείτε επιτέλους να απολαύσετε ρομαντισμό και πάθος καθώς η Αφροδίτη κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και η Ηλιακή έκλειψη φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Έχετε πλούσια συναισθήματα, αναβιώνετε το πάθος στη σχέση σας. Σίγουρα δεν αισθάνεστε κανέναν ενδοιασμό για να εκφράσετε τις επιθυμίες σας ή να δράσετε για τη βελτίωση της σχέσης σας. Ίσως ακόμα σκεφτείτε να κάνετε τα πράγματα πιο επίσημα ή επιδιώξετε μια εγκυμοσύνη. Επισήμανση από τον ανάδρομο Άρη στον κυριαρχικό δέκατο οίκο σας: Εάν πρέπει να κάνετε μια παρατήρηση στην αγάπη σας, κάντε την με έναν ανάλαφρο τρόπο και όχι μπροστά στους κοινούς φίλους σας ή την οικογένειά σας. Ακόμα καλύτερα, μην πείτε τίποτα εάν δεν έχετε κάτι καλό να πείτε, κρατήστε τα αρνητικά σχόλια για τον εαυτό σας, εκτός κι αν οι «γκάφες» είναι πραγματικά ανυπόφορες.

ΤΑΥΡΟΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αισθάνεστε πραγματικά πιο συναρπαστικά όταν είστε με τους φίλους σας από ό, τι στη μοναξιά σας, κι όλα αυτά χάρη στην πανσέληνο η οποία φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, της κοινωνικότητας και της φιλίας. Ο έρωτας μπορεί να έρθει ξαφνικά εκεί που δεν τον περιμένετε, μπορεί να νιώσετε την καρδιά σας να χτυπά δυνατότερα για έναν φίλο σας ή να συναντήσετε νέα πρόσωπα καθώς διασκεδάζετε βλέποντας την ανατολή του ήλιου τις πρώτες πρωινές ώρες. Παράλληλα, η Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα και στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, σάς ζητά να πιστέψετε ότι είστε μοναδικοί αλλά και να είστε πιο επιλεκτικοί με τους υποψήφιους συντρόφους σας. Αντί να αναμοχλεύετε το ζοφερό παρελθόν φέρνοντας στο μυαλό σας τα χειρότερα ραντεβού, εστιαστείτε στο μέλλον για να προσελκύσετε μια νέα αγάπη.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ρομαντισμός και πάθος απογειώνουν τη σχέση σας, καθώς η Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα φωτίζει τον οικείο τέταρτο οίκο σας. Το φεγγάρι σας ζητά να γαλουχήσετε τη σχέση σας, να αγωνιστείτε για την οικειότητα και την εμπιστοσύνη. Ίσως έχετε συναρπαστικές ειδήσεις στο μέτωπο της αγάπης: Είναι μια εγκυμοσύνη στα σκαριά; Είναι καιρός να συναντήσετε τους γονείς σας; Σκέφτεστε να συγκατοικήσετε; Όποια και αν είναι η περίπτωση, είστε ενθουσιασμένοι και επιδιώκετε να ανοίξετε την καρδιά σας για μεγαλύτερη οικειότητα, έτοιμοι να πάρετε ρίσκα και να κάνετε τα πράγματα πιο επίσημα ή επίσημα. Επισήμανση: Κοιτάξτε όλα τα μικρά πράγματα που μπορεί συμβολικά ή κυριολεκτικά να σταθούν εμπόδιο στο δρόμο σας, όπως π.χ., κοιμάστε ακόμα στο ίδιο κρεβάτι που αγοράσατε με τον/την πρώην σας; Κάντε  εκκαθάριση της αρνητικής συναισθηματικής ενέργειας, θα δείτε θαύματα στη σχέση σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μήπως τα πράγματα είναι λίγο βαρετά στην ερωτική σας ζωή; Ή ίσως συνευρεθήκατε ερωτικά με έναν/μία πρώην και δεν ξέρετε που πάνε τα πράγματα; Μπορεί απλώς να αισθάνεστε γενικά νοσταλγικά για τις παρελθούσες σχέσεις σας ή ακόμα και να σας ζώνουν τα φίδια για μια παλιά αγάπη που κάποτε σάς πρόδωσε. Ή να νιώθετε τη λίμπιντό σας πεσμένη. Επιτέλους, η ασάφεια και η ομίχλη θα φύγουν από τη ζωή σας από τις 27 του μήνα καθώς ο Άρης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον παθιασμένο και κρυφό όγδοο οίκο σας. Μπορείτε να ευχαριστήσετε τον κόκκινο πλανήτη για την αναβίωση της ερωτικής σας επιθυμίας, νιώθετε ότι είστε ζωντανοί και πάλι, έτοιμοι να αποπλανήσετε με δύναμη και τόλμη το θήραμά σας. Ξέρετε τώρα ότι τα ζητήματα εμπιστοσύνης που αναδύθηκαν προέρχονται από την παιδική σας ηλικία ή μια αρνητική αναβίωση του παρελθόντος και τώρα μπορείτε να βάλετε τέλος σε όλα αυτά.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Νιώθετε να λείπουν η οικειότητα και η εμπιστοσύνη στη σχέση σας; Ο Άρης θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας, μέχρι τις 27 του μήνα και η έλλειψή τους μπορεί να σας ωθήσει να κατασκοπεύετε τις νύχτες τον αγαπημένο σας και να καταλαμβάνεστε από ζήλεια, εμμονές και κτητικότητα. Με την ορθόδρομη κίνηση του κόκκινου πλανήτη επανέρχεται σταδιακά η οικειότητα, θα μάθετε που βαίνουν τα πράγματα. Στο τέλος του μήνα θα δείτε το πάθος και η λίμπιντό σας να αναζωπυρώνονται μαζί με τα έντονα συναισθήματά σας, ίσως αυτά που είχατε βάλει στην άκρη για λίγο, νιώθετε και πάλι δυνατοί. Ίσως τελικά καταφέρατε να αντιμετωπίσετε τη ρίζα της ζήλιας ή της ανασφάλειας στη σχέση σας. Ή θα μπορούσατε να διαπιστώσετε ότι είχατε αυτά τα συναισθήματα για ένα βάσιμο λόγο, καθώς ο Άρης θα μπορούσε να αποκαλύψει την αληθινή φύση ενός ατόμου. Τώρα τίποτα δεν θα είναι πια κρυμμένο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ένας/ μία πρώην θα μπορούσε να επανεμφανιστεί καθώς ο Άρης κινείται ανάδρομος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, μέχρι τις 27 του μήνα. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η επανεμφάνιση θα σας δώσει τη δύναμη και το θάρρος που χρειάζεστε για να αξιολογήσετε με ωριμότητα και λογική τα πράγματα και να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία ή να πείτε τελικά αντίο. Επισήμανση: Σας είναι τώρα πολύ πιο εύκολο να βάλετε τους ανθρώπους στην άμυνα, κατηγορώντας τους για πράγματα που έκαναν ή δεν έκαναν, επειδή απλώς δεν μπορέσατε να διαβάσατε τις προθέσεις τους. Εάν αισθάνεστε υπερβολικά ευαίσθητοι, να προσπαθήσετε να έχετε αυτοκυριαρχία, αντί να επιτίθεστε. Επίσης, να θυμάστε ότι ο χορός του Ησαΐα είναι μια αμφίδρομη διαδικασία. Εάν κάποιος/α κινείται πιο αργά από ό, τι θέλετε εσείς, μην αφήνετε το άγχος σας να σας κάνει να γίνεστε επιθετικοί ή πιεσμένοι.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με την ανάδρομη πορεία του Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, μέχρι τις 27 του μήνα, θα χρειαστεί να επαναδιαπραγματευτείτε τους όρους της σχέσης σας ή μπορεί να εξαναγκαστείτε εκ των περιστάσεων να βάλετε τη σχέση σας στον πάγο. Προσέξτε, μη «σκοτώσετε» τον αγαπημένο σας με ευγένεια! Και κυρίως μη βιάζεστε και γίνεστε απαιτητικοί αν ο αγαπημένος σας αρνηθεί μία επιθυμία σας, όπως π.χ. εσείς τηλεφωνείτε διαρκώς απλώς και μόνο επειδή δεν μπορείτε να περιμένετε να σας καλέσει. Όταν ο Άρης θα ορθοδρομήσει προς το τέλος του μήνα, τα πράγματα θα αρχίσουν σταδιακά να κινούνται προς τα εμπρός καθώς θα καταστήσετε σαφές το σημείο όπου βρίσκεστε ή θα μπορέσετε να επιλύσετε ένα ζήτημα που ήταν αιτία διαμάχης, όπως για παράδειγμα, θα συνεχίσετε μαζί ή όχι;

ΛΕΩΝ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η θεραπεία της ψυχής σας και η αποδοχή κάποιων αρνητικών καταστάσεων του παρελθόντος είναι σημαντικά για να βρείτε την αγάπη. Με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας και την πανσέληνο να φωτίζει τον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας θα πρέπει να δώσετε ένα τέλος στα παλιά. Η φαντασία σας θα μπορούσε να σας πάει σε κάποιες παλιές αγάπες ή ίσως νιώσετε αλλόκοτα συναισθήματα, σαν να κολυμπάτε σε έναν απέραντο ωκεανό συναισθημάτων. Ίσως μια σκιώδης αγάπη από το παρελθόν σας εμφανιστεί, είτε κυριολεκτικά ή στα κοινωνικά δίκτυα ή ακόμα και στα όνειρά σας. Όποια και αν είναι η περίπτωση, θα πρέπει να κοιτάξετε αυτό το άτομο βαθιά στα μάτια και τις πληγές που σας άνοιξε, ώστε να καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τα παλιά συντρίμμια που σας εμποδίζουν να βρείτε την αγάπη. Αυτός ο παλιός πόνος δεν χρειάζεται να είναι εμπόδιο, όχι όταν μπορείτε να τον μεταστρέψετε σε ευλογία.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ισχυρά συναισθήματα που ήταν πολύ καλά κρυμμένα στα έγκατα της ψυχής σας έρχονται στην επιφάνεια, ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθείτε να τα συγκρατήσετε. Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας και η πανσέληνος η οποία φωτίζει τον απόκρυφο όγδοο οίκο σας δημιουργούν ένα σημαντικό σημείο καμπής στη σχέση σας, κάθε τι που σας ενοχλεί και σας πιέζει τώρα δεν μπορεί να παραμείνει κρυφό. Ίσως αποφασίσετε ότι αυτή η σχέση θα πρέπει να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο ή ότι πρέπει επιτέλους να συγκατοικήσετε ή ακόμα και να κάνετε ένα μωρό μαζί. Ή, δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή φτάνετε στα άκρα, μπορεί να αποφασίσετε να σβήσετε αυτό το άτομο από τη ζωή σας και να χωρίσουν οι δρόμοι σας, αλλά για το καλό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Θα προτιμούσατε να καθίσετε στον καναπέ σας από ό, τι να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε. Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και πάτε πίσω στο παρελθόν, προσπαθείτε να βγείτε από ένα γερό ταρακούνημα, νιώθετε μοναξιά. Προσέξτε την τάση σας προς την απαισιοδοξία και την απελπισία. Εάν λειτουργήσετε ανταγωνιστικά και νιώθετε λύπη επειδή νομίζετε ότι οι άλλοι άνθρωποι έχουν ευτυχισμένες σχέσεις, νιώθουν ζωντανοί και ζουν τη ζωή τους, πράγμα το οποίο εσείς δεν μπορείτε να το κάνετε, η απογοήτευση και η αποθάρρυνση θα μπορούσαν να γίνουν ο χειρότερος εχθρός σας. Μην το αφήσετε να συμβεί! Αντί να συγκρίνετε τη ζωή σας με των άλλων και να απογοητεύεστε, πάρτε τη ζωή στα χέρια σας και έχετε θετικές σκέψεις. Με τη θετική επιρροή της πανσελήνου στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και τον σωστό τρόπο σκέψης, μέσα στους προσεχείς έξι μήνες, αναμείνατε να γίνετε ζευγάρι.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Θέστε όρια στη σχέση σας! Με την επιρροή της πανσελήνου στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και τον ανάδρομο Άρη έως τις 27 του μήνα στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, ίσως νιώσετε ότι ο αγαπημένος σας σάς παραμελεί ή ότι δεν είστε ο εαυτός σας.  Θα μπορούσατε ξαφνικά να συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχετε μιλήσει για τις ανάγκες σας, ειδικά γύρω από αυτό που μπορείτε ή δεν μπορείτε να ανεχτείτε. Με την περιοριστική επιρροή του ανάδρομου Άρη στον Αιγόκερω, ίσως αισθανθείτε απελπισία, ακόμα και κατάθλιψη κάποιες στιγμές ή απλώς νιώθετε εξαντλημένοι. Να θυμάστε ότι ο Άρης θα ορθοδρομήσει προς το τέλος του μήνα, οπότε προσπαθήστε να μην πάρετε στα σοβαρά όλα αυτά τα δύσκολα συναισθήματα. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας και τον αγαπημένο σας.

ΖΥΓΟΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Εάν περιμένατε μερικές εβδομάδες για να αποφασίσετε αν θα πείτε μεγάλο «ναι» σε κάποιον/α, μην φοβάστε! Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η ρομαντική Αφροδίτη, βρίσκεται στο ζώδιό σας, φέρνοντας στο προσκήνιο την αισθησιακή και ρομαντική πλευρά σας. Ετοιμαστείτε να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε, ειδικά εάν αισθανθήκατε λίγο απογοητευμένοι με την Αφροδίτη στον ομιχλώδη δωδέκατο οίκο σας τον περασμένο μήνα. Κάνετε το ντεμπούτο σας με μία εντυπωσιακή εμφάνιση αλλά και στάση απέναντι στον έρωτα και τη ζωή. Ζητήστε από τους φίλους σας να σας συστήσουν κάποιον/α ή βασιστείτε στη δική σας αυτοπεποίθηση και κάντε εσείς την πρώτη κίνηση. Επισήμανση από τον ανάδρομο Άρη στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος: Αν σκέπτεστε ότι κάποτε … κάποιος/α σας φίλησε, μετά σας εγκατέλειψε και εσείς αμέσως αρχίσατε να κλαίτε, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι σπαταλάτε σημαντική ενέργεια.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Τι γλυκιά που είναι η αγάπη. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η ρομαντική Αφροδίτη, βρίσκεται στο ζώδιό σας, και αναζωπυρώνεται το πάθος σας, έχετε αυτοπεποίθηση, είστε όλο θέρμη και έχετε μια λαχτάρα να ζήσετε μαζί με τον αγαπημένο σας ρομαντικές καλοκαιρινές νύχτες κάτω από τα αστέρια. Είστε έτοιμοι να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε περιορίζει την οικειότητα και την αγάπη, και σε αυτό σας βοηθά η ανάδρομη κίνηση του Άρη στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, καθώς έχετε τη δύναμη να αγωνιστείτε και να νικήσετε τις προκλήσεις. Το σύμπαν φέρνει μια εκπληκτική νέα θετική ενέργεια στη ζωή σας και τη σχέση σας. Είστε τολμηροί, παιχνιδιάρικοι και ειλικρινείς, έτοιμοι να δηλώσετε τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας χωρίς να απολογείστε. Τίποτα δεν σας εμποδίζει από το να εκφραστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Έχετε πιαστεί στα δίχτυα της σαγηνευτικής δύναμης της φαντασίας; Η Αφροδίτη κινείται στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας και η πανσέληνος στους Ιχθύς φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, πράγμα το οποίο σας ωθεί σε ψευδαισθήσεις και ονειρικά σενάρια. Ίσως να μην βλέπετε τους ανθρώπους όπως είναι πραγματικά, έτσι αν πιάσετε τον εαυτό σας να εξιδανικεύει κάποιον/α ή έχετε κάποιες αβάσιμες υποψίες δώστε τη δέουσα προσοχή. Ο ανάδρομος Άρης στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας σάς επισημαίνει: Μακριά από τεχνάσματα, δεν θα λειτουργήσουν. Πιθανές τυχαίες τηλεφωνικές κλήσεις ή συναντήσεις (πηγαίνεις σε αυτό το καφέ κάθε απόγευμα, δεν είχα ιδέα) ή «λάθος» μηνύματα, δεν θα πάνε καλά.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Απομακρυνθείτε από τα παλιά. Η ρομαντική Αφροδίτη επισκέπτεται το θολό δωδέκατο οίκο σας και η πανσέληνος στους Ιχθύς φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, πράγμα το οποίο σας ωθεί σε αυταπάτες και σύγχυση. Είτε αυτό σημαίνει ότι προσπαθείτε να καθαρίσετε τους ιστούς της αράχνης ή παλιά λείψανα που δεν είχαν απομακρυνθεί, να είστε λογικοί και προσγειωμένοι, διαφορετικά η παλίρροια θα σας πνίξει. Ήρθε η ώρα να αναλογιστείτε: Αυτό το πρόσωπο σας στηρίζει ή δεν μιλάει στην ψυχή σας; Μη βλέπετε τον κόσμο με ροζ γυαλιά, στηριχτείτε στη δύναμή σας και τη διαίσθησή σας, αυτό θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μια σημαντική ανακάλυψη. Ίσως χρειαστεί να δείτε αυτό το άτομο σε μερικές διαφορετικές εκφάνσεις της ζωής, γύρω από τους φίλους σας, στο σπίτι, στα δύσκολα, προτού αποφασίσετε αν αξίζει την εμπιστοσύνη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μπορεί να αναζητήσετε τις περιπέτειες και τα ταξίδια, καθώς η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον περιπετειώδη ένατο οίκο σας αλλά εκείνο που είναι πιο σημαντικό τώρα για σας είναι να καταφέρετε να εναρμονίσετε την φαντασία με την πρακτικότητα, το συναίσθημα με τη λογική.  Η πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και του παρελθόντος, και σας ζητά να δημιουργήσετε έναν λειτουργικό και αισθητικά ευχάριστο χώρο. Για παράδειγμα, η ακαταστασία του σπιτιού σας και η αποθήκευση αντικειμένων που σας θυμίζουν το ζοφερό παρελθόν, εμποδίζει να κάνετε ένα νέο άνοιγμα στην ερωτική σας ζωή. Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας και θα βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να κάνετε το σπίτι σας το ιερό σας καταφύγιο όπου θα μπορείτε να ηρεμείτε μετά από τις περιπέτειές σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Βγάλτε τη μάσκα, πείτε την αλήθεια, δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο νομίζετε. Η πανσέληνος φωτίζει τον οικείο και συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας και σας τονίζει ότι στην πραγματικότητα, ό, τι φοβάστε είναι στη φαντασία σας. Ξεκινήστε με την αποκάλυψη μερικών μυστικών, έτσι θα διαπιστώσετε εάν μπορείτε να εμπιστευθείτε το πρόσωπο που αγαπάτε. Μπορεί κάποιες αρνητικές παρελθούσες καταστάσεις να εξακολουθούν να είναι κρυμμένες στη γωνιά της καρδιάς σας, αλλά έχετε σκεφτεί ότι ίσως έχουν να κάνουν με τη δική σας άρνηση να μείνετε σε μια σχέση; Δεν έχετε τίποτα να χάσετε εκφράζοντας τα πιο ρομαντικά και άδολα συναισθήματά σας. Κι αν νιώσετε κάποιες στιγμές χαμένοι στην έρημο, πάτε στη θάλασσα, ακούστε μουσική, αυτό θα απαλύνει την κουρασμένη ψυχή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μήπως έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και την αξία σας; Σας κυνηγούν τα φαντάσματα του παρελθόντος; Όλα αυτά θα ανήκουν σύντομα στο παρελθόν καθώς ο Άρης γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία στις 27 του μήνα στο ζώδιό σας και η Ηλιακή έκλειψη ταρακουνά το δυναμικό και μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας. Νιώθετε επιτέλους συναισθηματική ανάκαμψη, είστε πιο γοητευτικοί και σέξι, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και ασφάλεια. Αν δεν αισθανθείτε αμέσως ο ώριμος και προσγειωμένος εαυτός σας, μην φοβηθείτε. Ο κόκκινος πλανήτης σας κάνει μια ξαφνική κλήση αφύπνισης, συνειδητοποιώντας ότι είστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και ότι κάποιος/α θα είναι ο τυχερός που θα μείνει μαζί σας. Μην περιμένετε όμως η άλλη πλευρά να επικυρώσει την ομορφιά, τη γοητεία και τα ταλέντα σας. Είναι αυτή αυτοπεποίθησή σας που μπορεί να προσελκύσει κάποιον/α που σας αξίζει πραγματικά. Γιατί να μην είστε ο εαυτός σας;

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Νιώθετε ότι ο αγαπημένος σας σάς κρύβει κάτι; Παραπαίετε στην ασάφεια και την ομίχλη; Ο ένοχος των απογοητεύσεων σας θα μπορούσε να είναι ένα ασαφές σχέδιο ή η δική σας λανθασμένη αντίληψη των πραγμάτων καθώς ο Άρης μέχρι τις 27 του μήνα θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας και η Ηλιακή έκλειψη ταρακουνά τον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας. Αν θέλετε να μάθετε πού πηγαίνουν τα πράγματα, αλλά δεν μπορείτε να το αποσαφηνίσετε, μη βιάζεστε και περιμένετε. Στις 27 Αυγούστου, ο κόκκινος πλανήτης θα επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία και θα μπορέσετε και πάλι να συζητήσετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Αν τα καλύτερα σχέδιά σας είχαν ανατραπεί ή τέθηκαν σε αναμονή, με την ορθόδρομη κίνηση του Άρη θα είναι πολύ πιο εύκολο να κάνετε σαφή βήματα προς ένα απτό σχέδιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Τι εμποδίζει την πορεία σας προς τα εμπρός; Μέχρι τις 27 του μήνα ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας, πιέζοντάς σας να αποσαφηνίσετε το παρελθόν, να διαβείτε μέσα από την ομίχλη προκειμένου να δώσετε ένα τέλος. Ίσως να αισθάνεστε αβεβαιότητα για το μέλλον ή απλώς έρχονται στην επιφάνεια παλιά συναισθήματα ανασφάλειας και ζήλιας που εμποδίζουν τη δημιουργία μιας νέας σχέσης, πηγαίνετε σε εκείνα τα σκοτεινά μέρη της ψυχής σας που απλά δεν εξυπηρετούν την προσωπική σας εξέλιξη. Ο ένοχος αυτής της καθυστέρησης; (εκτός από τις πλανητικές θέσεις) Είχατε να επεξεργαστείτε πολλά έντονα παλιά συναισθήματα, και ίσως ακόμη και ένα πένθος από μια σχέση που δεν εξελίχθηκε όπως ελπίζατε. Αλλά με την Ηλιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, μέσα στους προσεχείς έξι μήνες μια μεγάλη αγάπη γεννιέται.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Έχετε μεγάλα οράματα για τη σχέση σας, επιθυμείτε να διαβείτε μαζί το μονοπάτι της ζωής αλλά με τον ανάδρομο Άρη στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας μέχρι τις 27 του μήνα ίσως χρειαστεί να βάλετε τις ελπίδες σας στον πάγο. Χρησιμοποιήστε αυτή τη χρονική περίοδο για να προβληματιστείτε για αυτή τη σχέση. Αφήστε το σύμπαν να σας αποσαφηνίσει αν αυτό το άτομο μπορεί να σας εξυψώσει πνευματικά, είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να ζητήσετε. Με την ορθόδρομη πορεία του κόκκινου πλανήτη και την επιρροή της Ηλιακής έκλειψης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, θα διακρίνετε τη φαντασία από την πραγματικότητα, ίσως συνειδητοποιώντας ότι έχετε προβάλει ένα αδύνατο ιδεώδες ή ένα όνειρο σε κάποιον/α που δεν θα είναι ποτέ κοντά σας.

ΙΧΘΕΙΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μπορείτε να οδηγήσετε εσείς τη ζωή σας. Η πανσέληνος λάμπει στο ζώδιό σας και η Αφροδίτη κινείται στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, τονίζοντας την ανάγκη σας για μια βαθιά πνευματική σχέση και οικειότητα. Ίσως ήρθε η ώρα να αποχωρήσετε για λίγο μακριά από τον κόσμο (ή ακόμα και να φύγετε μακριά από μια νοσηρή, παλιά αγάπη). Δώστε προτεραιότητα στον ύπνο, στις ανάγκες σας, στον  εαυτό σας. Χρειάζεστε απόλυτη ξεκούραση, πρέπει να πάρετε ρεπό από το φλερτ, δεν θέλετε να καείτε πάλι. Όταν κοιμάστε το βράδυ, τα όνειρά σας μπορεί να είναι προφητικά, οπότε καταγράψτε τις νυχτερινές ονειροπολήσεις σας. Ισχυρά μηνύματα έρχονται διαμέσου των ονείρων, κάνετε έντονη υποσυνείδητη επεξεργασία. Το σίγουρο είναι ότι τα συναισθήματα της αναξιότητας και της μοναξιάς θα απομακρυνθούν, κάνοντας σταδιακά τη διάθεσή σας πιο ανάλαφρη και την ερωτική σας ζωή πολύ πιο εύκολη.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Πάθος και αισθησιασμός εμποτίζουν τη σχέση σας καθώς η ρομαντική Αφροδίτη βρίσκεται στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, ενώ η πανσέληνος στο ζώδιό σας αυξάνει την αυτοπεποίθησή σας και την ανάγκη σας για έντονο ψυχικό δέσιμο και οικειότητα. Η γαλήνη και η ειρήνη που σας φέρνει το σύμπαν σας κάνουν να νιώθετε ζεστασιά και ασφάλεια όταν μιλάτε για το κοινό μέλλον σας. Ίσως ακόμα ρυθμίσετε τα κοινά οικονομικά και περιουσιακά σας στοιχεία. Ίσως ήρθε η ώρα να ανοίξετε έναν κοινό τραπεζικό λογαριασμό ή να μετακομίσετε μαζί ή να αγοράσετε ένα ακίνητο. Σε ένα απλούστερο επίπεδο, ίσως απλώς επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο με τον οποίο κατανέμετε τα οικιακά καθήκοντα ή χειρίζεστε τα κοινά οικονομικά σας. Τώρα δίνετε την αμέριστη προσοχή σας στον αγαπημένο σας, περνάτε αισθησιακές βραδιές με δείπνα και συνομιλίες, νιώθετε ελεύθεροι να είστε ο εαυτός σας, το σύμπαν σάς προικίζει με διαίσθηση, έμπνευση και φαντασία.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο e-zwdia.gr

*Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!