ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 22 Φεβρουαρίου;

Κριός

Τα ζητήματα των συνεργατών σου ενδεχομένως και του/ης συντρόφου σου θα σε απασχολήσουν αρκετά σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό θα τα κάνει σημαντικά ακόμα και αν δεν είναι. Η προσοχή σου θα στραφεί σε αυτά και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να σου φύγει ο χρόνος και να παραμελήσεις κάποιες δικές σου υποχρεώσεις. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως ένα επαγγελματικό ζήτημα πιθανόν να σε ζορίσει. Επικαλέσου την υπομονή σου προκειμένου να καταφέρεις να το λύσεις χωρίς εκνευρισμό, ο οποίος μπορεί να προκαλέσει απώλειες.

Ταύρος

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις σε αναμονή κάποιες δουλειές και η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό σε προτρέπει να τις τελειώσεις άμεσα καθώς θα σου δοθεί η ευκαιρία για αυτό. Προσπάθησε να ξεμπερδεύεις μαζί τους μέχρι το μεσημέρι καθώς μετά ακόμα και η πιο μικρή δουλειά ή αγγαρεία που μπορεί να αναλάβεις θα σου φαίνεται βουνό. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως ίσως χρειαστεί να αλλάξεις τα σχέδια που είχες για τον ελεύθερο σου χρόνο, εξαιτίας της κούρασης που σου έχουν δημιουργήσει οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Όσο κι αν θελήσεις να τις αφήσεις για άλλη ημέρα προσπάθησε να βάλεις τις σωστές προτεραιότητες.

Δίδυμοι

Σήμερα ξεκινά μία πολύ καλή ημέρα για εσένα καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στο φιλικό, αέρινο ζώδιο του Ζυγού και θα βοηθήσει τη διάθεσή σου. Επιδίωξε να βρεις χρόνο για ένα αγαπημένο σου χόμπι ή για μία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο που μαζί του ξέρεις πως περνάς καλά. Προσπάθησε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου έως το απόγευμα καθώς μετά το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, ενδέχεται να σου φέρει στο μυαλό κάποιες καταστάσεις που είχαν συμβεί οι οποίες θα σε κουράσουν ψυχολογικά. Απόφυγε να επικεντρωθείς σε αυτές, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με ζητήματα του παρελθόντος και κοίταξε μόνο το σήμερα.

Καρκίνος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να κάτσεις μαζί με τους δικούς σου ανθρώπους να συζητήσετε για θέματα που αφορούν το σπίτι σας ή απλώς για να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και θα βοηθήσει να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου, ακόμα και αν αφορμή για αυτό γίνουν κάποιες δουλειές που έχετε από κοινού. Μία συζήτηση το απόγευμα ενδέχεται να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις στο σπίτι και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα τις κάνει πιο έντονες. Αν δεν θυμώσεις και συζητήσεις τυχόν διαφωνίες με ηρεμία τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

Λέων

Σήμερα ενδέχεται να συναντήσεις τυχαία κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός σου και με αφορμή αυτό να πιείτε ένα καφέ και να πείτε τα νέα σας. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και εκτός από τυχαίες συναντήσεις θα φέρει και προγραμματισμένες που αφορούν κους κους και καφέ! Τα νέα που θα φτάσουν στα αυτιά σου θα είναι αρκετά -άλλα ενδιαφέροντα αλλά όχι- όμως σίγουρα θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να σου φέρει μία αγγαρεία από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο την οποία δεν θα μπορέσεις να αρνηθείς

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και δείχνει πως ξεκινά μία πολύ καλή ημέρα για να διαπραγματευτείς μία οικονομική συμφωνία, να περάσεις για ένα ραντεβού από το λογιστή σου προκειμένου να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες ή να τακτοποιήσεις ένα λογαριασμό που έχεις αφήσει απλήρωτο. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το απόγευμα δείχνει πως οι εκκρεμότητες της ημέρας μπορεί να σε κρατήσουν μακριά από το/η σύντροφό σου και από δραστηριότητες που σε γεμίζουν χαρά. Προσπάθησε να βάλεις τις σωστές προτεραιότητες και να μην αφήσεις σημαντικά ζητήματα για αργότερα.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σου δώσει τις κατάλληλες αφορμές για να ασχοληθείς λίγο με τον εαυτό σου και με πράγματα που πρέπει να κάνεις για εσένα και είχες παραμελήσει. Οι συναντήσεις με τους συνεργάτες σου δεν θα λείψουν, όμως καλό θα ήταν σήμερα να ασχοληθείς περισσότερο με τα δικά σου ζητήματα καθώς θα έχουν προτεραιότητα. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η με ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου ή με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου καθώς μπορεί να υπάρξουν εντάσεις.

Σκορπιός

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να αποφύγεις όσο πιο πολύ μπορείς δουλειές και ανθρώπους που σε στρεσάρουν καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό θα σου δείξει με κάθε τρόπο πως χρειάζεσαι ηρεμία και αν είναι εύκολο και ξεκούραση. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το απόγευμα δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός σου, καθώς μπορεί να σου πει μία κουβέντα που να νιώσεις πως σε θίγει. Προσπάθησε/η να μη μεγεθύνεις τα πράγματα -καθώς αυτό θα είναι πολύ εύκολο για εσένα σήμερα-όμως δεν θα είναι καθόλου βοηθητικό για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και θα σε βοηθήσει να συναναστραφείς με περισσότερο κόσμο από ότι συνηθίζεις δημιουργώντας ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και για χρήσιμες επαφές. Επεδίωξε επαγγελματικά, προσωπικά και ραντεβού με φίλους το πρωί καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες θα είναι καλύτερες για οποιοδήποτε σχέδιο περιλαμβάνει επαφή με κόσμο. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως ένα οικονομικό σου ζήτημα που θα έρθει στο προσκήνιο μπορεί να σε αγχώσει και να σου δημιουργήσει ανασφάλειες.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορείς να αφοσιωθείς σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ζυγό δεν θα σου αφήσει και πολλά περιθώρια να μη σκεφτείς θέματα καριέρας. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις γιατί είναι πολύ πιθανό να αποκτήσεις εμμονές σχετικά με τη δουλειά σου, οι οποίες δεν θα σε βοηθήσουν και μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις και λάθος αποφάσεις. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως θα κληθείς να αναλάβεις κάποιες επιπλέον ευθύνες, που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Πάρε βαθιά ανάσα και δείξε τι αξίζεις!

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και θα είναι πολύ βοηθητική σε περίπτωση που θέλεις να ασχοληθείς με κάποιο εκπαιδευτικό σου ζήτημα, μία πιστοποίηση ή μία ξένη γλώσσα. Επίσης θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική και σε περίπτωση που αυτές τις μέρες έχεις να ασχοληθείς με τα πρακτικά ζητήματα που σχετίζονται με ένα ταξίδι που θα κάνεις είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Εξέτασε τους λόγους για τους οποίους μπορεί να υπάρξουν αλλά μη δίνεις σημασία σε κάθε τι που ακούς, αν δεν σε αφορά.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και δείχνει πως είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να ακούσεις τις ανησυχίες σου, τις ανασφάλειές σου αλλά και τα άγχη σου. Βέβαια δεν θα είναι εύκολο να τα δεις στη σωστή τους διάσταση, για αυτό προσπάθησε όσο γίνεται να αποφύγεις τα σενάρια καταστροφολογίας. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να αποστασιοποιηθείς από ανθρώπους και καταστάσεις. Αυτό στην προκειμένη περίπτωση θα είναι καλό, μιας και θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα όσο πιο αντικειμενικά μπορείς.

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;