Τα ζώδια της ημέρας

Ταύρε, η Σελήνη σου δημιουργεί την ανάγκη να ξεχωρίσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα των ανθρώπων που θα συναναστραφείς.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 12 Φεβρουαρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί ανησυχίες οι οποίες έχουν τη ρίζα τους σε διευθετήσεις οικονομικών ζητημάτων. Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι καθώς το άγχος δεν θα είναι καλός σύμβουλος για τις επόμενες κινήσεις σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως μία κίνηση στη δουλειά σου θα αποδειχθεί «ματ» και θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση. Άκουσε τη διαίσθησή σου και απόφυγε ριψοκίνδυνες ενέργειες οι οποίες δεν θα σε βοηθήσουν. Αν σήμερα βρίσκεσαι σε ένα καινούργιο επαγγελματικό περιβάλλον τότε να ξέρεις πως θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις γερές βάσεις μέσα σε αυτό.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ξεχωρίσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα των ανθρώπων που θα συναναστραφείς. Αυτό θα είναι εύκολο να το κάνεις όμως πρόσεξε καθώς η συμπεριφορά σου μπορεί να παρερμηνευθεί, καθώς θα χωρίζει μία λεπτή γραμμή την αυτοπεποίθηση από τον εγωισμό. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως είναι μία καλή ημέρα για να βάλεις γερές βάσεις σε διαπροσωπικές σχέσεις που θα επιλέξεις. Δεν αποκλείεται να έχεις την ευκαιρία να κάνεις και νέες γνωριμίες με αφορμή ένα εκπαιδευτικό θέμα, οι οποίες ήρθαν για να μείνουν.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα σε βάλει στη διαδικασία να μην κάνεις τίποτα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο εξακολουθεί να επηρεάζει δυσμενώς τα αποθέματα της ενέργειας σου. Η αλήθεια είναι πως σου δημιουργεί σκέψεις οι οποίες σε κάνουν να καταναλώνεις αρκετή από την ενέργειά σου σε αυτές, με αποτέλεσμα να μην έχεις όρεξη για τίποτα άλλο. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα έχεις αποφασιστικότητα η οποία θα σε βοηθήσει να λύσεις εδώ και τώρα κάποια ζητήματα που σχετίζονται με κληρονομικά, οικονομικά και εργασιακά θέματα. Το μόνο που μένει είναι να ασχοληθείς μαζί τους.

Καρκίνος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για πράγματα που θέλεις να κάνεις ιδιαίτερα αν αυτά απαιτούν και την παρουσία φίλων σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για συναντήσεις με την παρέα σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως μπορεί να έρθει μία πρόταση για επαγγελματική συνεργασία από κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον.  Ακόμα δεν αποκλείεται μία προσωπική συζήτηση με κάποιον συνεργάτη σου να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως θα μπορούσε άνετα να γίνει καλός σου φίλος! Οι οιωνοί είναι καλοί και θα ενδυναμώσουν τις σχέσεις σου με κάποιους ανθρώπους.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να φέρνει στο προσκήνιο ανησυχίες σχετικά με την καριέρα σου, τη φήμη σου αλλά και τα επαγγελματικά σου προσόντα. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις να ψάχνεις την επιβεβαίωση για τις ικανότητές σου όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς αυτό μπορεί να σε παρασύρει σε κινήσεις εντυπωσιασμού. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως είναι μία καλή ημέρα για να λύσεις εδώ και τώρα επαγγελματικές και εργασιακές εκκρεμότητες. Το μόνο που χρειάζεται για αυτό είναι θέληση και πείσμα και σήμερα σίγουρα έχεις και τα δύο.

Παρθένος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με ένα εκπαιδευτικό σου ζήτημα, να κοιτάξεις εκείνο το ταξίδι που έλεγες να κάνεις στο εξωτερικό ή να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις ένα επιμορφωτικό σεμινάριο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και σου χαρίζει όρεξη και πείσμα να ασχοληθείς με πράγματα που μπορούν να διευρύνουν τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως αυτές οι «αναζητήσεις» σου, μπορεί να σε φέρουν κοντά σε ανθρώπους με τους οποίους έχεις πολλά κοινά στοιχεία.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να αναπτυχθούν τα συναισθήματά σου, οι ανησυχίες σου και κάθε σκέψη που έχεις στο μυαλό σου. Σήμερα θα έχεις την τάση να βλέπεις τα πράγματα περισσότερο σημαντικά από ότι είναι με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να μην επηρεάσουν τη διάθεσή σου είτε με αρνητικό είτε με θετικό τρόπο. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως οι δικοί σου άνθρωποι θα είναι πολύ βοηθητικοί και υποστηρικτικοί για την ψυχολογία σου, για αυτό επίλεξε να συναντηθείς και να συζητήσεις μαζί τους οτιδήποτε σε απασχολεί.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σου στο ζώδιο του Ταύρου και αυτό δείχνει πως οι άνθρωποι με τους οποίους θα συναναστραφείς θα είναι υπεύθυνοι για τη διάθεση και την ψυχολογία που θα έχεις σήμερα. Προσπάθησε να μην αφήσεις τόσο τις σκέψεις, τις ανησυχίες και τη διάθεση των άλλων να σε επηρεάσει και κράτησε τη δική σου οπτική για τα πράγματα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα φέρει συζητήσεις και συναντήσεις με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις πόσο υποστηρικτικοί θα είναι απέναντί σου. Δώσε βάση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η ημέρα ενδείκνυται για να βγάλεις συμπεράσματα σχετικά με αυτές.

Τοξότης

Σήμερα αξίζει να ασχοληθείς με ζητήματα της καθημερινότητας καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο θα είναι πολύ βοηθητική μιας και θα ενισχύσει το οργανωτικό σου πνεύμα. Προτίμησε να ξεκινήσεις με ένα συγκεκριμένο ημερήσιο πλάνο και να μην παρεκκλίνεις από αυτό, καθώς έτσι θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις οτιδήποτε σου έχει απομείνει από τις προηγούμενες ημέρες. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι πολύ ευνοϊκό για να τακτοποιήσεις και κάποια οικονομικά ζητήματα. Μάλιστα δεν αποκλείεται από αυτά να βρεθείς κερδισμένος/η είτε με έμμεσο είτε με άμεσο τρόπο.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να περάσεις καλά! Αυτό θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ανθρώπους που ξέρεις πως είναι βοηθητικοί σε αυτή την επιθυμία σου και σε δραστηριότητες που σε κάνουν να περνάς ευχάριστα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στο ζώδιό σου δείχνει πως θα δοθείς με ιδιαίτερη θέρμη σε οτιδήποτε και αν κάνεις σήμερα και θα ξεχωρίσεις. Η έντονη γοητεία σου θα κάνει την εμφάνισή της μέσα στην ημέρα και θα φροντίσει να μείνεις αξέχαστος/η στους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς για οποιοδήποτε λόγο.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με την οικογένειά σου. Βέβαια είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς και να ξεκινήσεις να τους κάνεις παράπονα και γεγονότα τα οποία είχαν συμβεί κάποια στιγμή στο παρελθόν. Προτίμησε να επικεντρωθείς στο παρόν καθώς είναι αυτό που μπορείς να αλλάξεις και να το φέρεις στα μέτρα σου. Το τρίγωνο που θα  σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να επουλώσεις παράπονα του παρελθόντος και να τα αφήσεις μία και καλή εκεί όπου ανήκουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι μία ειλικρινή συζήτηση μεταξύ των εμπλεκομένων σε αυτά.

Ιχθύς

Η ημέρα σήμερα θα φέρει πολύ κοντά σε εσένα τους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο θα βρει τρόπο για να συσφίξει τις σχέσεις σας. Ένα τηλέφωνο ή ακόμα και μία τυχαία συνάντηση με κάποιον από αυτούς θα είναι ικανή για να σε βάλει στη διαδικασία να οργανώσεις μία συγκέντρωση σπίτι σου παρέα με ανθρώπους που αγαπάς! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ιδιαίτερα τις φιλικές.  Να θυμάσαι πως οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις σήμερα μόνο τυχαίες δεν θα είναι και θα έρθουν για να μείνουν.

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ