ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 1η Φεβρουαρίου;

Κριός

Σήμερα θα επικεντρωθείς στις επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σου υπενθυμίσει με κάθε τρόπο πως έχεις δουλειές!  Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να αναλάβεις και κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν ήταν μέσα στο πλάνο σου όμως δεν θα μπορέσεις να κάνεις διαφορετικά. Η ημέρα θα ευνοήσει συνεντεύξεις για δουλειά και επαγγελματικά ραντεβού, καθώς  θα είσαι προσηλωμένος/η στους στόχους σου και αυτό θα είναι το δυνατό σου χαρτί!  Προσπάθησε να αποφύγεις συζητήσεις προσωπικών θεμάτων στο χώρο εργασίας σου, ώστε να μη δώσεις τροφή για σχόλια.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις καιρό να αφιερώσεις χρόνο σε αγαπημένους σου ανθρώπους αλλά και σε δραστηριότητες εκτός σπιτιού. Βόλτες, συναντήσεις και συζητήσεις για ταξίδια και εκδρομές θα είναι εξαιρετικά τονωτικές για τη ψυχολογία σου,  για αυτό επεδίωξε να κάνεις έστω και ένα από τα παραπάνω!  Σίγουρα υπάρχει πιθανότητα να προκύψουν και κάποιες υποχρεώσεις καθημερινότητας οι οποίες θα φρενάρουν λίγο τα σχέδιά σου. Να θυμάσαι πως η θέλησή  να κάνεις πράγματα για εσένα και για τη διασκέδασή σου, θα καθορίσει όλα τα υπόλοιπα!

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πιθανό να μην έχεις ξυπνήσει με τις καλύτερες διαθέσεις καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω  και σου δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση, η οποία θα σε αποσυντονίσει.  Αν θέλεις να κρατήσεις μία ισορροπία στη διάθεσή σου επεδίωξε να ασχοληθείς με δραστηριότητες και ανθρώπους που ξέρεις πως μπορούν να σου φτιάξουν το κέφι.  Είναι πιθανόν να προκύψει και ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο αφορά και τρίτα πρόσωπα  και καλό θα ήταν να το δεις προσεκτικά και να μην το αφήσεις.  Η διάθεσή σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη σκέψη σου και σε οτιδήποτε και αν κάνεις σήμερα, για αυτό προσπάθησε να τις κάνεις «τονωτικές ενέσεις».

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει τον Αιγόκερω και δείχνει πως κάποιος συνεργάτης σου ή ο/η σύντροφός σου θα χρειαστούν τη συνδρομή σου σε κάποιο ζήτημα η δουλειά που έχουν, και εσύ θα χρειαστεί να αφιερώσεις το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου σε εκείνους.  Η αλληλοϋποστήριξη θα  σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που επιθυμείς και να στηρίξεις ακόμα περισσότερο τις διαπροσωπικές σχέσεις που έχεις.  Να θυμάσαι πως σήμερα είναι πιθανόν να σου δοθούν ευκαιρίες να τακτοποιήσεις ζητήματα που σχετίζονται με συνεργασίες συμβόλαια και συμφωνίες, για αυτό μην τα αμελήσεις.

Λέων

Σήμερα είναι πιθανόν να προκύψουν υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Αιγόκερω θα τις φέρει όλες μπροστά σου και δεν θα σου αφήσει πολλά περιθώρια να κάνεις πως δεν τις βλέπεις! Πέρα από τις δουλειές της καθημερινότητας ενδέχεται να προκύψουν και κάποιες αγγαρείες αγαπημένων σου προσώπων, που θα είναι δύσκολο να πεις όχι. Προσπάθησε να τηρήσεις το πλάνο που έχεις ετοιμάσει για σήμερα και να μην φλερτάρεις με την ιδέα να τα αφήσεις όλα για αύριο, καθώς η σημερινή ημέρα είναι πιο ευνοϊκή για να ξεμπερδεύεις μαζί τους.

Παρθένος

Η ημέρα που ξεκινά είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και σε προκαλεί να εκμεταλλευτείς το χρόνο σου για να περάσεις καλά.  Οι δραστηριότητες με αγαπημένους σου ανθρώπους και οι επαφές με φίλους και γνωστούς θα σου φτιάξουν πολύ τη διάθεση, για αυτό επεδίωξε να βρεθείς με κόσμο.  Τα αισθηματικά ζητήματα είναι ένας τομέας ο οποίος θα έχει εύνοια, για αυτό αν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα που χρειάζεται διευθέτηση φρόντισε να το κάνεις άμεσα.  Δεν αποκλείεται να μπεις στον πειρασμό να ξεκινήσεις μία νέα αθλητική δραστηριότητα ή να πας γυμναστήριο  και σήμερα είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για να το κάνεις.

Ζυγός

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα νιώσεις την ανάγκη να μείνεις με την οικογένεια σου και να αφιερώσεις χρόνο στους δικούς σου ανθρώπους.  Η αλήθεια είναι πως σήμερα δεν θα είσαι τόσο εξωστρεφής όσο συνηθίζεις, όμως μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτή τη συγκυρία για να  ασχοληθείς με την οικογένειά σου.  Το ιδανικό βράδυ περιλαμβάνει ένα οικογενειακό δείπνο καθώς το τελευταίο διάστημα υπήρξαν δουλειές και υποχρεώσεις που δεν σε άφησαν να τους αφιερώσεις χρόνο.  Ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ευνοούνται για αυτό κοίταξε τα άμεσα.

Σκορπιός

Η Σελήνη  έχει μπει στον Αιγόκερω και σίγουρα θα φέρει στο μυαλό σου κοινωνικές υποχρεώσεις, συναντήσεις και επαφές με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου που πρέπει να κάνεις.  Βέβαια εσύ άλλο που δεν θέλεις καθώς θα είσαι  αρκετά εξωστρεφής και τόσο επικοινωνιακός/η που θα αναζητήσεις ούτως ή άλλως παρέα!  Μέσα από τις συναντήσεις που θα έχεις σήμερα δεν αποκλείεται να μάθεις και νέα για ανθρώπους του περιβάλλοντός σου όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Είναι πιθανό να παρασυρθείς και τελικά να  σχολιάσεις κάποια πράγματα με τέτοιο τρόπο που μπορεί να φέρεις κάποιον σε δύσκολη θέση!

Τοξότης

Σήμερα είναι πιθανό να περάσεις όλο σου το πρωινό σε μια τράπεζα, την εφορία ή στο λογιστή σου καθώς η Σελήνη που μπήκε στον Αιγόκερω σε προτρέπει να οργανώσεις τα οικονομικά σου ζητήματα. Καλό θα είναι να μην αφήσεις εκκρεμότητες σχετικά με αυτά ή αν δεν μπορείς, προσπάθησε να διευθετήσεις όσα περισσότερα μπορείς καθώς η ημέρα σε ευνοεί.  Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι υπερβολή που μπορεί να σε οδηγήσει είτε να ξοδέψεις αρκετά χρήματα σε πράγματα που δεν χρειάζονται, είτε να περάσεις στο άλλο άκρο και να μην θέλεις να ξοδέψεις ούτε για τα απαραίτητα!

Αιγόκερως

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συγκυρίες ώστε να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Να θυμάσαι πως αν τελικά επιλέξεις να διαθέσεις το χρόνο σου σε αγαπημένους σου ανθρώπους, όπως είναι  κάποιος στενός σου συνεργάτης ή  ο/η σύντροφός σου, τότε θα δεις πως η διάθεσή σου θα αρχίσει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.  Βέβαια ενδέχεται να φερθείς εγωιστικά σε κάποιο ζήτημα ή κάποια συζήτηση που θα προκύψει και θα πρέπει να προσπαθήσεις ώστε να το καταπολεμήσεις, και να μην χαλάσεις το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και είναι πιθανόν να παρατηρήσεις πως σήμερα θα είσαι πιο καχύποπτος/η από  τις προηγούμενες ημέρες και θα έχεις μία τάση για σκέψεις οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.  Αυτό  θα  έχει  ως αποτέλεσμα να απομακρυνθείς από τα «κοινά» και από τις δραστηριότητες των προηγούμενων ημερών. Καλό θα ήταν να ασχοληθείς με κάποια δουλειά ή εκκρεμότητα  της καθημερινότητας, καθώς είναι ένας καλός τρόπος για να μην μπεις σε ένα φαύλο κύκλο σκέψεων οι οποίες θα σου δημιουργήσουν ανησυχία.  Αν  έχεις διευθετήσει τις δικές σου δουλειές, προθυμοποιήσου να βοηθήσεις ένα δικό σου άνθρωπο, καθώς από αυτό θα βγεις διπλά κερδισμένος/η!

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τις ανησυχίες που είχαν προκύψει τις προηγούμενες ημέρες. Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και στους φίλους σου ιδιαίτερα αν έχεις αρκετές ημέρες να τους δεις. Δεν αποκλείεται να έχεις προτάσεις για ένα δείπνο ή ακόμα και ένα ποτό μετά τη δουλειά μαζί με τους συναδέλφους σου, ή να σε πάρει ένας φίλος σου τηλέφωνο και να σε προσκαλέσει σε μία κοινωνική εκδήλωση.  Οποιοδήποτε σενάριο και αν συμβεί, να θυμάσαι πως θα περάσεις πολύ καλά αν αφήσεις τον εαυτό σου να το ρίξει και λίγο έξω.