ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 27 Ιανουαρίου;

Κριός

Σήμερα θα ξεκινήσεις να αναπολείς γεγονότα και ανθρώπους του παρελθόντος καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Σκορπιό θα σου χαρίσει μία νοσταλγική διάθεση. Βέβαια υπάρχει περίπτωση να έχεις μεγαλύτερη «έφεση» στις δυσάρεστες καταστάσεις τις οποίες θα ξαναφέρεις στο παρόν. Νωρίς το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Υδροχόο δείχνει πως δεν θα είναι εύκολο να εξωτερικεύσεις αυτά που αισθάνεσαι και είναι πιθανόν να γίνεις νευρικός/η. Αν έχεις οποιοδήποτε ζήτημα που σχετίζεται με οικονομικές δοσοληψίες προσπάθησε να το διευθετήσεις όσο πιο νωρίς μπορείς, αν δεν θέλεις να συναντήσεις εμπόδια.

Ταύρος

Η Σελήνη μόλις πέρασε απέναντί σου στο ζώδιο του Σκορπιού και δείχνει πως θα σε απασχολήσουν οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν έχεις ένα ραντεβού για μία επικείμενη συνεργασία ή ακόμα και ένα ραντεβού με το/η σύντροφό σου προκειμένου να κάνετε κάτι μαζί, προτίμησε να το κάνεις κατά το πρώτο μισό της ημέρας που οι συγκυρίες θα είναι περισσότερο ευνοϊκές. Νωρίς το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο δείχνει πως η συνεννόηση θα αρχίσει να δυσκολεύει. Είναι πιθανόν να δημιουργηθούν και κάποιες λεκτικές αντιπαραθέσεις όμως προσπάθησε να μην ρίξεις λάδι στη φωτιά με τις απαντήσεις σου.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα ευνοήσει δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στο Σκορπιό θα σε βοηθήσει με αυτές. Προσπάθησε να έχεις τελειώσει με τις πιο σημαντικές μέχρι το μεσημέρι καθώς η επικοινωνία θα γίνεται με μεγαλύτερη ευκολία. Νωρίς το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Υδροχόο δείχνει πως μπορεί να υπάρξει λάθος συνεννόηση πάνω σε ένα εργασιακό ζήτημα. Ακόμα είναι πιθανόν να υπάρξουν καθυστερήσεις σε μετακινήσεις και ιδιαίτερα σε ταξίδια. Αν έχεις κάτι τέτοιο στο πρόγραμμα προνόησε από νωρίς και μην αφήσεις τίποτα για τελευταία στιγμή.

Καρκίνος

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Σκορπιό και δείχνει πως ξεκινά μία ημέρα την οποία μπορείς να στρέψεις προς όφελός σου. Η επαφή σου με αγαπημένους ανθρώπους και ενασχόληση σου με αθλητικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες, θα σου κάνει καλό. Νωρίς το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Υδροχόο δείχνει πως είναι πιθανόν να δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση μεταξύ εσένα και ενός αγαπημένου σου προσώπου, όμως αν δεν την αφήσεις να εξελιχθεί δεν θα είναι σημαντική. Αυτό που θα πρέπει να αποφύγεις προκειμένου να κρατήσεις την καλή σου διάθεση, είναι να αρχίσεις να φέρνει στο μυαλό σου καταστάσεις και ανθρώπους του παρελθόντος. Επικεντρώσου στο παρόν, καθώς αυτό είναι που έχεις.

Λέων

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώθεις μία εσωστρέφεια η οποία μπορεί ακόμα και να σε εκνευρίσει καθώς θα είναι δύσκολο να καταλάβεις από που προέρχεται. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και δείχνει πως η ημέρα δεν θα είναι σαν αυτές που θέλεις να πάρεις τους φίλους σου και να βγείτε για ποτό, όμως θα είναι εξαιρετική για να τακτοποιήσεις δουλειές και ζητήματα του σπιτιού. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Υδροχόο νωρίς το απόγευμα δείχνει πως είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο συνεργάτη σου ή ακόμα και με το/η σύντροφό σου, με αφορμή κάποιες εργασίες. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις με ψυχραιμία.

Παρθένος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να περάσεις χρόνο παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους, καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στο Σκορπιό θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για συναντήσεις! Αν θέλεις να προγραμματίσεις ένα ραντεβού για καφέ ακόμα και μία βόλτα με κάποιο γνωστό σου, προτίμησε το πρώτο μισό της ημέρας καθώς το πρωί θα νιώθεις ακμαίος/α! Νωρίς το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Υδροχόο θα φέρει μία εργασιακή υποχρέωση η οποία θα σου χαλάσει λίγο τη διάθεση. Προτίμησε να ασχοληθείς μαζί της εσύ και να μην την αναθέσεις σε κάποιον άλλον, καθώς και παρεξηγήσεις θα δημιουργηθούν και η δουλειά δεν θα γίνει.

Ζυγός

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Σκορπιό και φροντίζει να στρέψει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου θέματα, καθώς ενδέχεται να προκύψουν νέα σχετικά με αυτά. Επίσης είναι πιθανόν να θυμηθείς πως έχεις ξεχάσει να τακτοποιήσεις μία οικονομική σου υποχρέωση η να διευθετήσεις ένα λογαριασμό με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις να τρέχεις. Προτίμησε να ασχοληθείς με οτιδήποτε σχετίζεται με το ταμείο σου κατά το πρώτο μισό της ημέρας καθώς θα είναι πιο εύκολο να το διευθετήσεις. Νωρίς το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Υδροχόο δείχνει πως θα υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις ακόμα και με το ταίρι σου, με αφορμή ένα οικονομικό σου ζήτημα.

Σκορπιός

Σήμερα είναι η ημέρα σου καθώς η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιό σου και υποδηλώνει πως θα πρωταγωνιστήσεις με κάθε τρόπο στα νέα των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα έρθουν στο προσκήνιο και η ενασχόλησή σου με αυτές θα είναι το κύριο θέμα της ημέρας. Νωρίς το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Υδροχόο δείχνει πως είναι πιθανό να προκύψει ένα ζήτημα με μία δουλειά που σχετίζεται με το σπίτι σου. Αν έχεις σκοπό να την αναθέσεις σε κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σου βεβαιώσου πως έγινες κατανοητός/η σχετικά με το τι πρέπει να κάνει, καθώς οι παρανοήσεις και έπειτα οι παρεξηγήσεις είναι πολύ πιθανές.

Τοξότης

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις διάθεση να ασχοληθείς σχεδόν με τίποτα καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στο Σκορπιό θα σε κάνει να αναζητήσεις την ηρεμία σου και την ξεκούραση σου. Η συνειδητή σου αποχή από δουλειές της καθημερινότητας που σε αγχώνουν αλλά και ανθρώπους που σε εκνευρίζουν, είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις για εσένα. Νωρίς το απόγευμα το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο δείχνει πως είναι πιθανό να φτάσουν στα αυτιά σου νέα από ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, τα οποία σε αφορούν αλλά μέχρι τώρα δεν είχες ιδέα. Πριν αποφασίσεις να μιλήσεις, προσπάθησε να τσεκάρεις αν όντως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία για να αφήσεις λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν και δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις και να πάρεις τηλέφωνο ένα φίλο σου να πάτε για καφέ. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Σκορπιό και θα κάνει απαραίτητη την ανάγκη για ξεκούραση και επαφή με φιλικά σου πρόσωπα! Σε περίπτωση που συναντηθείς μαζί τους κατά το απόγευμα και μετά, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Υδροχόο μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις. Αιτία μπορεί να είναι κάτι που θα πεις ή κάτι που θα σου πουν οι άλλοι, το οποίο ενδέχεται να ακουστεί περίεργα. Μη δίνεις σημασία σε αυτά αν δεν είναι σημαντικά, καθώς είναι οι «παρενέργειες» της όψης!

Υδροχόος

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Σκορπιό και δείχνει πως τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν άμεσα και για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Είναι πιθανόν να προκύψει ένα επαγγελματικό ραντεβού το οποίο δεν είχες κατά νου ή να σου «φορτώσουν» περισσότερη δουλειά από αυτή που είχες να κάνεις. Προσπάθησε να τελειώσεις με σημαντικές επαγγελματικές υποχρεώσεις μέχρι το μεσημέρι αν θέλεις να μην ταλαιπωρηθείς. Νωρίς το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει μία γενικότερη ασυνεννοησία η οποία θα επηρεάσει μαζί με εσένα και κάθε θέμα που έχεις να ασχοληθείς.

Ιχθύς

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να αγοράσεις ένα καινούριο βιβλίο να διαβάσεις, να πάρεις τηλέφωνο κάποιο πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντος που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες ή -αν ανήκεις στους τυχερούς και έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο- να κάνεις μία εκδρομή. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Σκορπιό και δείχνει πως η διάθεσή σου θα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Νωρίς το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Υδροχόο μπορεί να δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις για οτιδήποτε και αν κάνεις, οποιονδήποτε και αν συναντήσεις. Προσπάθησε να μην κουράζεις το μυαλό σου με υποθετικά σενάρια διαφορετικά θα είναι πολύ δύσκολο να χαρείς τα καλά που θα σου φέρει η ημέρα.