ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 24 Νοεμβρίου;

Κριός

Η επικοινωνιακή σου άνεση θα είναι το μεγαλύτερο ατού σου σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους δείχνει πως θα έχεις εξαιρετική πειθώ και θα χειρίζεσαι πολύ καλά το λόγο. Η ημέρα ενδείκνυται για να κάνεις μια επίσκεψη σε κάποιο στενό συγγενή σου, ένα γείτονα ή κάποιο γνωστό σου. Πάνω στις συζητήσεις μπορεί να πεις κάτι που δεν πρέπει που σχετίζεται είτε με εσένα είτε με τρίτα πρόσωπα, και αυτό αξίζει να το προσέξεις. Αν έχεις κατά νου να βγεις για ψώνια καλό θα ήταν να βγεις με συγκεκριμένα χρήματα στην αγορά διαφορετικά μπορεί να υποκύψεις σε παρορμητικές αγορές.

Ταύρος

Τα οικονομικά σου ζητήματα είναι εκείνα που θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους θα φροντίσει να σου τα υπενθυμίσει όλα! Βέβαια αξίζει να ασχοληθείς μαζί τους καθώς ακόμα και μια μικρή επιτυχία σε κάποιο οικονομικό θέμα μπορεί να σε κάνει να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου! Σκέψου αν έχεις εκκρεμότητες με τράπεζες, λογαριασμούς και τέτοιου είδους υποχρεώσεις καθώς είναι πολύ πιθανό το πείσμα σου να σε βοηθήσει να τις φέρεις εις πέρας και μάλιστα με το καλύτερο τρόπο για εσένα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί κυκλοθυμικές τάσεις οι οποίες θα γίνουν εμφανείς σε όλες τις συναναστροφές σου. Πρόσεξε ιδιαίτερα κατά τις επαφές με τους συνεργάτες σου και τον/τη σύντροφό σου, καθώς αυτοί θα επηρεαστούν περισσότερο από τη διάθεσή σου. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι ώστε να περάσεις μία δημιουργική ημέρα μακριά από εντάσεις είναι να ακούς τους συνομιλητές σου, καθώς θα έχεις την τάση να τους προσπερνάς. Αν το καταφέρεις τότε σίγουρα θα καταφέρεις και να εξευμενίσεις τα πνεύματα ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα στις διαπροσωπικές του σχέσεις.

Καρκίνος

Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία θα κινείσαι υποτονικά καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους δεν θα σου αφήσει μεγάλα αποθέματα ενέργειας. Οι σκέψεις και οι ανησυχίες σου θα κάνουν έντονη την παρουσία τους με αποτέλεσμα να διοχετεύσεις όλη την ενέργειά σου εκεί. Προτίμησε να ασχοληθείς με ένα εργασιακό σου ζήτημα καθώς είναι ένας καλός τρόπος για να κρατήσεις το μυαλό σου μακριά από σκέψεις. Αν δεν έχεις ιδιαίτερη όρεξη για δουλειά να θυμάσαι πως ένας χαλαρός περίπατος στη φύση θα έχει τα ίδια αποτελέσματα για τη διάθεσή σου, καθώς θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σου δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις χρόνο σε συλλογικές δραστηριότητες οι οποίες προάγουν τον εθελοντισμό. Η αλτρουιστική σου διάθεση θα γίνει η αιτία να ασχοληθείς με ομάδες και συλλόγους ώστε να μπορέσεις να προωθήσεις το «η ισχύς εν τη ενώσει». Σήμερα ακόμα και αν δεν έχεις πολύ χρόνο προσπάθησε να ξεκλέψεις κάποιες ώρες προκειμένου να ασχοληθείς με τέτοιου είδους δραστηριότητες παρέα με τους φίλους σου καθώς είναι σίγουρο πως θα περάσεις καλά!

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και θα εγείρει θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική σου αναγνώριση και τη φήμη σου για αυτό και θα είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η με τις κινήσεις σου στη δουλειά. Καλό θα ήταν να ασχοληθείς αποκλειστικά με τα επαγγελματικά σου ζητήματα και όχι με τους ανθρώπους στο επαγγελματικό σου περιβάλλον καθώς μπορεί να σε μπλέξουν σε «πηγαδάκια». Από την άλλη υπάρχει ο κίνδυνος να αφιερώσεις το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου στη δουλειά αδιαφορώντας για την προσωπική σου ζωή, για αυτό χρειάζονται οι ισορροπίες.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και είναι βοηθητική προκειμένου να χαλαρώσεις και να αφήσεις πίσω ανασφάλειες και αρνητικές σκέψεις. Καλό θα ήταν να βρεις χρόνο να εντάξεις στο πρόγραμμά σου και μία βόλτα ή μία συνάντηση με αγαπημένους σου ανθρώπους. Αν βέβαια προτιμήσεις την ησυχία σου επίλεξε ένα καλό βιβλίο ή μία καλή σειρά στην τηλεόραση για να σου κάνουν παρέα. Η ημέρα θα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου οτιδήποτε και αν επιλέξεις να κάνεις, καθώς σίγουρα θα βρεις τρόπο να περάσεις καλά. Η επιλογή είναι στο χέρι σου.

Σκορπιός

Σήμερα θα έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα που σε απασχόλησαν και κατά το παρελθόν και είτε τα άφησες ημιτελή είτε σου άφησαν ένα αίσθημα πικρίας. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σου δημιουργεί συναισθηματική αναστάτωση καθώς θα έχεις μία ιδιαίτερη αδυναμία να σκέφτεσαι οτιδήποτε σε αναστατώνει! Προσπάθησε να ασχοληθείς με κάτι συγκεκριμένο διαφορετικά το μυαλό σου θα γυρίζει σε σκέψεις και καταστάσεις οι οποίες δεν θα σε αφήσουν σε ησυχία. Σήμερα θα ευνοηθούν ζητήματα που σχετίζονται με κάποιο τραπεζικό οργανισμό, μία ασφάλεια ή το δημόσιο και είναι μια καλή ευκαιρία για να τα τακτοποιήσεις προς όφελος σου.

Τοξότης

Σήμερα θα είναι δύσκολο να κάνεις κάτι χωρίς να ρωτήσεις κάποιο στενό συνεργάτη σου ή τον/ην αγαπημένο/η σου σύντροφο καθώς με αυτό τον τρόπο θα αισθανθείς πιο σίγουρος/η για τις επιλογές σου και τις αποφάσεις σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει δεύτερες και τρίτες σκέψεις σχετικά με αυτά που θέλεις να κάνεις. Αυτός θα είναι και ο λόγος που θα προτιμήσεις να επιβεβαιωθείς μέσα από τη γνώμη αγαπημένων σου προσώπων. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως η γνώμη των άλλων μπορεί να σε βοηθήσει, αλλά στο τέλος καλό θα είναι να έχεις εσύ την ευθύνη των αποφάσεών σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και θα βρίσκει τρόπο να σου υπενθυμίζει κάποιες δουλειές που χρειάζεται να τελειώσεις άμεσα. Το κλειδί της επιτυχίας για αυτές είναι να οργανώσεις ένα καλό ημερήσιο πρόγραμμα βάζοντας τις πιο σημαντικές υποχρεώσεις σου σε προτεραιότητα και να καταφέρεις να το ακολουθήσεις. Σήμερα ενδέχεται να συναντήσεις ανθρώπους του περιβάλλοντός σου οι οποίοι θα σου ζητήσουν μία χάρη. Σκέψου πολύ καλά πριν απαντήσεις θετικά καθώς εσύ μπορεί να έχεις όλη την καλή διάθεση, όμως τελικά να μην προλάβεις λόγω των άλλων υποχρεώσεων.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και υποδηλώνει πως το διάλειμμα συνεχίζεται για εσένα και είναι μία καλή ευκαιρία να αφιερώσεις χρόνο σε ανθρώπους και δραστηριότητες που σε γεμίζουν. Πάρε ένα τηλέφωνο τους αγαπημένους σου φίλους και επεδίωξε μία συνάντηση μαζί τους ή πάρε τον/τη σύντροφό σου και βγείτε να κάνετε μία βόλτα! Αν προτιμάς να μείνεις μόνος/η προκειμένου να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, μία καλή ιδέα είναι να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου καθώς θα σου φτιάξει ακόμα περισσότερο τη διάθεση και θα εξάρει τη δημιουργικότητα σου.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και εσύ είναι πιθανόν να εξακολουθείς να έχεις την τάση να κάνεις παράπονα! Από αυτά τα παράπονα δεν θα γλιτώσουν ούτε οι άνθρωποι της οικογένειάς σου μιας και θα ξεκινήσεις από τα «εν οίκω» και μετά θα περάσεις στα υπόλοιπα. Αυτό που πρέπει να κάνεις προκειμένου να ξεφύγεις από αυτή τη διάθεση είναι να σταματήσεις να σκέφτεσαι πράγματα του παρελθόντος τα οποία δεν γίνεται να αλλάξουν. Εστίασε στο παρόν, σκέψου πράγματα και στόχους για το μέλλον, αλλά μη γυρνάς σε αυτά που σε πίκραναν κατά το παρελθόν.