ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 27 Οκτωβρίου;

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να συναναστραφείς με κόσμο καθώς σήμερα δεν θα θέλεις με τίποτα να είσαι μόνος/η σου. Η ημέρα θα είναι εξαιρετικά επικοινωνιακή και θα σε βοηθήσει να συσφίξεις τη σχέση σου με τους ανθρώπους που εσύ θα επιλέξεις. Όσο περνάει η ημέρα θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, υποδηλώνει πως μπορεί να ακούσεις κάποιες πληροφορίες από άτομα του περιβάλλοντός σου οι οποίες δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από οτιδήποτε ακούσεις πριν ελέγξεις την ορθότητα του.

Ταύρος

Σήμερα από το πρωί θα νιώσεις την ανάγκη να ασχοληθείς μόνο με ότι έχει το «άρωμα του χρήματος» καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους, θα σε κάνει να αναζητήσεις τρόπους προκειμένου να μην νιώθεις ανασφάλεια. Είναι πιθανό να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις αποταμίευση ή να κάνεις ένα πλάνο προκειμένου να δεις ποια έξοδα μπορείς να περιορίσεις ώστε να σου μένουν περισσότερα χρήματα. Προσπάθησε να δεις καλύτερα τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου μέχρι το μεσημέρι καθώς μετά μπορεί να μπερδευτείς. Αιτία για το μπέρδεμα θα είναι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς που δεν θα βοηθήσει σε πρακτικά ζητήματα, πόσο μάλλον σε οικονομικές διευθετήσεις

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου σήμερα και σου χαρίζει ζωντάνια και όρεξη για κοινωνικές συναναστροφές και επαφές με τους αγαπημένους σου ανθρώπους! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα αποτελέσουν το νούμερο ένα ενδιαφέρον σου για αυτό εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση για να επικοινωνήσεις και να έρθεις κοντά με ανθρώπους που επιθυμείς. Το απόγευμα αξίζει να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως κάποιο επαγγελματικό σου ζήτημα μπορεί να σε μπερδέψει και να πάρεις λάθος απόφαση. Μην ακούσεις την άποψη των άλλων γιατί θα μπερδευτείς ακόμα περισσότερο και προσπάθησε αν γίνεται να μην πάρεις κάποια τελεσίδικη απόφαση σήμερα.

Καρκίνος

Σήμερα είναι πιθανόν να σκέφτεσαι ζητήματα τα οποία έχουν γίνει κατά το παρελθόν ή σε φοβίζουν μην τυχόν γίνουν, με αποτέλεσμα να χάνεις πολύτιμο χρόνο που θα μπορούσες να τον διοχετεύσεις κάπου αλλού. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και σου δημιουργεί μία ανησυχία για αυτό προτίμησε να ασχοληθείς με κάτι συγκεκριμένο προκειμένου να μην αφήσεις το μυαλό σου να κάνει σκέψεις ανενόχλητο. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το απόγευμα υποδηλώνει πως η ημέρα είναι καλή για παρεξηγήσεις και παρανοήσεις για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Απόφυγε να εκμυστηρευτείς μυστικά σου σε πρόσωπα που δεν είσαι σίγουρος/η για αυτά και μην παρασυρθείς.

Λέων

Σήμερα θα προτιμήσεις να περάσεις την ημέρα σου παρέα με τους αγαπημένους σου φίλους, καθώς η αλήθεια είναι πως τις προηγούμενες ημέρες είχε τις κλειστές σου και δεν μπόρεσες να τις περάσεις όπως θα ήθελες. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σε βοηθήσει να κάνεις τα θέλω σου πραγματικότητα καθώς θα φέρει τηλεφωνήματα τα οποία με τη σειρά τους θα φέρουν συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα πρέπει να προσέχεις τους κόλακες που σίγουρα θα βρεθούν δίπλα σου σήμερα. Δείξε εμπιστοσύνη μόνο σε ανθρώπους που έχουν αποδείξει πως την αξίζουν και μην εκμυστηρεύεσαι δικά σου ζητήματα σε νέα πρόσωπα.

Παρθένος

Σήμερα θα σε απασχολήσουν περισσότερο θέματα της δουλειάς σου καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στους Διδύμους θα τα φέρει σε προτεραιότητα. Η αλήθεια είναι πως θα έχεις αρκετά επαγγελματικά ζητήματα προς επίλυση, αλλά θα πρέπει να τα δεις προσεκτικά ώστε να μην κάνεις κάποια λάθος κίνηση. Προσπάθησε να τα έχεις διευθετήσει μέχρι το απόγευμα καθώς τότε το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως μπορεί να δημιουργηθεί κάποιο ζήτημα εξαιτίας μιας λάθος απόφασης που θα πάρεις. Σίγουρα θα υπάρξουν «ελκυστικές» προτάσεις για εσένα σήμερα, όμως να θυμάσαι πως το πιο πιθανό είναι να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, για αυτό μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Ζυγός

Σήμερα θα είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθείς καθώς η Σελήνη που πέρασε στους Διδύμους θα σε κάνει αρκετά αφηρημένο/η καθώς στο μυαλό σου θα υπάρχουν πολλές σκέψεις. Αυτές οι σκέψεις πιθανόν να σχετίζονται με πληροφορίες τις οποίες έμαθες τις προηγούμενες ημέρες και τώρα τις επεξεργάζεσαι. Καλό θα είναι να τις επεξεργαστείς μόνος/η σου και να μην ξεκινήσεις να τις συζητάς με τρίτους ιδιαίτερα αν θέλεις να παραμείνουν μυστικές. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το απόγευμα υποδηλώνει πως υπάρχουν πληροφορίες οι οποίες θα φτάσουν σε εσένα «παραλλαγμένες» για αυτό μη δίνεις βάση σε όλες αν δεν τις εξακριβώσεις.

Σκορπιός

Σήμερα θα είσαι αρκετά εσωστρεφής με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να επηρεαστούν από αυτό οι διαπροσωπικές σου σχέσεις. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα αρχίσουν να σε ρωτάνε αν έχεις κάτι και όσο σε ρωτάνε τόσο εσύ θα εκνευρίζεσαι, όμως προσπάθησε να καταλάβεις πως το κάνουν από ενδιαφέρον. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και φέρνει στο μυαλό σου παρελθοντικά γεγονότα που σου δημιουργούν έντονα συναισθήματα και αυτά θα αποτελέσουν τον κύριο λόγο της εσωστρέφειας σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το απόγευμα σε προτρέπει να μην ασχοληθείς με σημαντικά πρακτικά και οικονομικά ζητήματα σήμερα καθώς αυξάνονται οι πιθανότητες για λάθη.

Τοξότης

Σήμερα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι άνθρωποι που βρίσκονται στο στενό σου περίγυρο όπως είναι οι συνεργάτες σου και ο/η σύντροφός σου καθώς η Σελήνη που πέρασε στους Διδύμους στρέφει τα φώτα επάνω τους. Είναι πιθανόν το ταίρι σου να σου ζητήσει τη βοήθειά σου σε κάτι που το απασχολεί ή κάποιος στενός συνεργάτης σου να μονοπωλήσει για κάποιο λόγο το ενδιαφέρον σου. Προσπάθησε να διευθετήσεις ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις μέχρι το απόγευμα, καθώς μετά το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δεν θα είναι βοηθητικό. Παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και λάθη είναι πιθανό να συμβούν κατά το δεύτερο μισό της ημέρας για αυτό απόφυγε ακόμα και τις συζητήσεις για σημαντικά θέματα μετά το μεσημέρι.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις φορτώσει το πρόγραμμά σου με δουλειές και υποχρεώσεις καθώς είσαι από τους ανθρώπους που δεν θέλουν να αφήνουν εκκρεμότητες ιδιαίτερα με εργασιακά και επαγγελματικά ζητήματα. Η Σελήνη που έχει περάσει στους Διδύμους θα κάνει πιο έντονη αυτή την ανάγκη σου για αυτό και θα ριχτείς στη δουλειά από το πρωί. Προσπάθησε να διευθετήσει σημαντικές υποχρεώσεις μέχρι το απόγευμα καθώς μετά το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σου δημιουργήσει αφηρημάδα. Σε περίπτωση που έχεις και το απόγευμα σημαντικές δουλειές έλεγξε τες προσεκτικά και μην βιαστείς να τις φέρεις εις πέρας καθώς τα λάθη είναι πολύ πιθανά.

Υδροχόος

Σήμερα θα ξυπνήσεις με πολύ καλή διάθεση καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την εξωστρέφειά σου και την αισιοδοξία σου. Τις προηγούμενες ημέρες είναι πιθανόν να έμεινες αρκετά σπίτι και σήμερα θα θελήσεις να βγεις, να διασκεδάσεις και να συναντήσεις φίλους σου. Η ημέρα θα βοηθήσει να επιτύχεις θα σχέδιά σου όμως από το απόγευμα και έπειτα θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως αν βγεις θα πρέπει να προσέχεις με τις καταχρήσεις, γιατί θα είναι εύκολο να χάσεις το μέτρο. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και στους πειρασμούς ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε μία σχέση!

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βεβαιωθείς πως έχεις τη συναισθηματική υποστήριξη που επιθυμείς από τους δικούς σου ανθρώπους. Προκειμένου να το δεις αυτό μπορεί να ξεκινήσεις τα παράπονα ώστε να ελέγξεις αν και κατά πόσο θα τραβήξεις το ενδιαφέρον τους. Όσο περνούν οι ώρες θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η με τέτοιου είδους παιχνίδια. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα μπερδέψει και εσένα και τους άλλους και τελικά θα δημιουργήσει παρανοήσεις. Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής σε οτιδήποτε θελήσεις και μην ψάχνεις να βρεις πλάγιους τρόπους να κατευθύνεις την κατάσταση εκεί που θέλεις.