ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 1 Οκτωβρίου;

Κριός

Οτιδήποτε και αν σε απασχολεί σήμερα θέλεις να το μοιραστείς με τους γύρω σου και θα είναι πολύ δύσκολο να μην το κάνεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να τονίζει την ανάγκη σου για επικοινωνία και συζήτηση με αγαπημένους σου ανθρώπους. Οι συναντήσεις με τους συγγενείς, τους γνωστούς ακόμα και τους γείτονές σου θα έχουν την τιμητική τους σήμερα και θα σε βοηθήσουν να περάσεις μία ημέρα γεμάτη με κόσμο και κουβέντα. Πρόσεξε όμως την παρόρμηση σου καθώς μπορεί να γίνει αιτία για να πεις κάτι που δεν πρέπει και να μαρτυρήσεις κάποιο μυστικό είτε δικό σου είτε τρίτων από κεκτημένη ταχύτητα.

Ταύρος

Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους θα σου υπενθυμίσει πως υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις οικονομικού τύπου τις οποίες θα πρέπει να διευθετήσεις, διαφορετικά θα είναι δύσκολο να καταφέρεις να απομακρύνεις το μυαλό σου από αυτές. Σήμερα είναι μια ευνοϊκή ημέρα για να προωθήσεις τις δεξιότητες σου ή κάποιο συγκεκριμένο ταλέντο σου και να έχεις οικονομικό όφελος, για αυτό πέρα από την ενασχόλησή σου με τους λογαριασμούς σκέψου και την προώθηση των ταλέντων σου! Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι από την ανασφάλεια και την κάμψη αυτοπεποίθησης που μπορεί να έχεις, καθώς είναι κάτι προσωρινό!

Δίδυμοι

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα έχουν την προσοχή σου και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως οι άνθρωποι που έχεις επιλέξει να είναι δίπλα σου αντικατοπτρίζουν εσένα. Προσπάθησε να καταλάβεις κατά πόσο αυτές οι επιλογές σου είναι συνειδητές και μη διστάσεις να συζητήσεις με τους αγαπημένους σου ανθρώπους κάτι που σε ενοχλεί και θα ήθελες να αλλάξει. Η παρόρμηση σου μπορεί να σε επηρεάσει αρνητικά για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς δεν θα σε βοηθήσει κατά τις συναναστροφές σου και τις συζητήσεις με τους άλλους.

Καρκίνος

Σήμερα θα προτιμήσεις να μην κάνεις θόρυβο με την παρουσία σου καθώς θα αισθανθείς άβολα αν τραβήξεις την προσοχή. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να μην επιθυμεί την πολυκοσμία και τη «φασαρία». Η ησυχία σου θα είναι πολύτιμη για εσένα σήμερα για αυτό προσπάθησε να την έχεις, αποφεύγοντας συνειδητά επαφές με κόσμο που ξέρεις πως θα τη διαταράξουν. Σίγουρα θα χρειαστεί να ασχοληθείς με κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας, όμως αυτό θα έχει θετική επίδραση σε εσένα, καθώς θα απασχολήσει το μυαλό σου αποφεύγοντας τις σκέψεις που σε αγχώνουν.

Λέων

Η ημέρα θα ξεκινήσει με το τηλεφώνημα ενός/μιας φίλου/ης που θα σου πει τα νέα του/ης ή θα ζητήσει τη συμβουλή σου σε κάτι που τον/ην απασχολεί. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και σε φέρνει στο επίκεντρο της παρέας σου αλλά και όλων των ανθρώπων που υπάρχουν στο φιλικό σου περιβάλλον. Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα πρέπει να δώσεις αριθμούς προτεραιότητας καθώς όλοι θα σε ψάχνουν να σου πουν τα νέα τους και να συζητήσουν μαζί σου. Σε περίπτωση που ασχολείσαι με τα κοινά ή εκπροσωπείς μια ομάδα η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για να κάνεις νέες γνωριμίες και νέες συμμαχίες!

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να στρέφει την προσοχή σου σε θέματα που σχετίζονται με την κοινωνική σου αναγνώριση, αλλά και τις επαγγελματικές σου δυνατότητες. Αυτό που θέλεις είναι να καταλάβουν οι άλλοι την αξία σου -κυρίως αυτοί που συναναστρέφονται μαζί σου σε επαγγελματικό επίπεδο- για αυτό και θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να δείξεις αυτά που μπορείς. Η ημέρα μπορεί να φέρει επαγγελματικές συζητήσεις, συνεντεύξεις και επαφές με ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν να επιτύχεις τους στόχους σου για αυτό βάλε τα δυνατά σου. Δεν αποκλείεται να σου γίνει και μία νέα επαγγελματική πρόταση, την οποία όμως θα πρέπει να σκεφτείς καλά καθώς θα έχει και το αντίστοιχο τίμημα.

Ζυγός

Η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους εξακολουθεί να σε προτρέπει να παραμείνεις μακριά από υποχρεώσεις και καταστάσεις που σε αγχώνουν και να περάσεις την ημέρα σου χαλαρά. Ακόμα και αν έχεις κάποιες υποχρεώσεις τις οποίες πρέπει να διευθετήσεις, προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο για να δεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο καθώς οι επαφές με κόσμο θα σου ανεβάσουν τη διάθεση. Τα θέματα που έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση ευνοούνται πολύ καθώς και τα θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, για αυτό αν έχεις κάτι σχετικό κατά νου προώθησε το άμεσα.

Σκορπιός

Μια συζήτηση που είχες κάνει κατά το παρελθόν και θα σου έρθει στο μυαλό, μία φωτογραφία που θα πέσει στα χέρια σου και θα σου φέρει αναμνήσεις ή κάτι που θα θυμηθείς θα σου προκαλέσουν γλυκόπικρα συναισθήματα, με αφορμή γεγονότα που του παρελθόντος. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και σου δημιουργεί συναισθηματική αναστάτωση που θα προσπαθήσεις να κρύψεις κάτω από την επικοινωνιακή σου διάθεση. Προσπάθησε να μην αφήσεις οτιδήποτε ανήκει στο παρελθόν να εμπλακεί στο παρόν πόσο μάλλον και στο μέλλον γιατί είναι πολύ πιθανόν να μπεις σε ένα φαύλο κύκλο. Δώσε προτεραιότητα σε οικονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές ιδέες καθώς αυτά ευνοούνται σήμερα!

Τοξότης

Σήμερα θα κάνεις οτιδήποτε περνάει από το χέρι σου προκειμένου να διατηρήσεις το καλό κλίμα που έχεις προσπαθήσει από τις προηγούμενες ημέρες να υπάρχει στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και σου δημιουργεί την ανάγκη για αποδοχή από τους ανθρώπους που εκτιμάς είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Σήμερα θα μπορέσεις πιο εύκολα να λύσεις παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί με κάποιο συνεργάτη σου τις προηγούμενες ημέρες, καθώς η ενσυναίσθηση σου θα είναι αυξημένη και θα σε βοηθήσει πολύ στην επίλυση τους.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι πιθανόν να προκύψουν υποχρεώσεις τις οποίες δεν είχες στο πρόγραμμα αλλά σαν γνήσιο και οργανωτικό ζώδιο της γης, θα μπορέσεις να βρεις τον τρόπο να τροποποιήσεις το ημερήσιο πλάνο σου προκειμένου να τις φέρεις εις πέρας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και μπορεί να ανεβάσει το ρυθμό με τον οποίο πρέπει να δουλέψεις προκειμένου να μην αφήσεις εργασιακές εκκρεμότητες αλλά και ημιτελή ζητήματα της καθημερινότητας. Καλό θα ήταν να μην γεμίσεις την ημέρα σου με δουλειές, ώστε να έχεις χρόνο να ασχοληθείς και με κάποιες έκτακτες ή με κάποιες αγγαρείες που μπορεί να προκύψουν.

Υδροχόος

Η ημέρα θα ξεκινήσει ευχάριστα αν επιλέξεις να ασχοληθείς με κάποια δραστηριότητα που σε εκφράζει ή με κάποιο πρόσωπο που σε γεμίζει χαρά! Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και θα ανεβάζει την ενέργεια και τη διάθεσή σου, ιδιαίτερα αν μπορέσεις να ασχοληθείς με κάτι που σε κάνει να νιώθεις δημιουργικός/η. Ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι που θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τα ταλέντα σου ή τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες. Σε περίπτωση που έχεις κατά νου να χαλαρώσεις στο σπίτι σου μάλλον θα είναι δύσκολο, καθώς ένα τηλεφώνημα από τους φίλους σου θα σε ξεσηκώσει για βόλτα!

Ιχθύς

Οι διαφωνίες με τους δικούς σου θα είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο ζητήματα στα οποία έχετε διαφορετικές απόψεις. Προσπάθησε να δεχθείς και μία άλλη γνώμη πέρα από τη δική σου και μην κάνεις τα πάντα προκειμένου να πείσεις πως έχεις δίκιο, καθώς αυτό θα σου δημιουργήσει στην καλύτερη περίπτωση εκνευρισμό. Προτίμησε να περάσεις το χρόνο που θα έχεις στο σπίτι σου υλοποιώντας μία αλλαγή στη διακόσμηση καθώς είναι ένας καλός τρόπος για να μετατρέψεις τον εκνευρισμό σου σε δημιουργική διάθεση!