ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θέλουν να έχουν το πάνω χέρι στο σεξ

Πέφτεις στο κρεβάτι μ' έναν Λέοντα. Και τι περιμένεις; να περιμένει την πρωτοβουλία σου για ν' αρχίσουν τα όργανα; όχι δα, ό,τι ταμπεραμέντο είχε πριν, την ώρα που τρώγατε, πίνατε ποτάκι και μιλούσατε, το ίδιο θα έχει και τώρα, τη μεγάλη στιγμή του έρωτα, που εκτός από τα ρούχα του θα βγάλει και ψυχούλα. Και να 'ταν μόνο ο Λέων που θέλει να γίνεται το δικό του στο σεξ.

Λέων

Αλλά ας ξεκινήσουμε από εκείνον, που του αρέσει κιόλας η πρωτιά. Δεν είναι πως το ηγετικό Λιοντάρι αδιαφορεί για το αν περνάς καλά μαζί του στο σεξ, ίσα ίσα, για μια υστεροφημία ζει, οπότε θα βάλει τα δυνατά του για να σου μείνει αξέχαστος/η. Μην του πεις τι να κάνει, θα σε σιχαθεί κι εσένα και την πρόθεσή σου. Διαχειρίσου την κυριαρχική του τάση και μην τον αμφισβητήσεις ποτέ. Αν δεν είναι αντάξιος των προσδοκιών σου, απλά μην του δώσεις καμία ελπίδα. Θα το καταλάβει.

Σκορπιός

Αν κάτι καθορίζει τον Σκορπιό είναι το πάθος. Πώς είναι δυνατόν λοιπόν ένα πλάσμα που θέλει ένταση στα πάντα, να βάλει χαλινάρι στην πιο εκφραστική δραστηριότητα; αν είσαι από εκείνες/ους που καμαρώνουν τον παρτενέρ για τον ρόλο ευθύνης που έχει αναλάβει στο σεξ, πέτυχες διάνα. Ο Σκορπιός, αυτή η εκ φύσεως επιθετική προσωπικότητα παίρνει όλη αυτή τη φόρα και πετάει ματάκια έξω, με την καλή έννοια. Ακόμα και η ζήλια του αφροδισιακά τον «βαράει» στο κεφάλι. Have fun.

Τοξότης

Άλλο ένα ζώδιο που νιώθει καλά όταν έχει τον έλεγχο. Δεν είναι συγκεντρωτικός, απλά θέλει να τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας, μ’ εκείνον πρώτο. Αυτός είναι ο τρόπος για να νιώσει ασφαλής και να απασφαλίσει τη βόμβα της αυτοπεποίθησης. Με το που του το δώσεις αυτό, παθαίνει μεγάλη κρίση ευγένειας και παραχωρεί τον πρώτο λόγο. Προτιμάει το σεξ μει μία εξίσου κυριαρχική προσωπικότητα, παρά με κάποια/ον που δεν έχει την παραμικρή διάθεση πρωτοβουλίας.

Αιγόκερως

Μια ζωή για την κυριαρχία παλεύει ο Αιγόκερως. Πρόκειται για το ζώδιο που παλεύει περισσότερο απ’ όλα για να το πάρουν στα σοβαρά. Δεν ξέρω αν γεννήθηκε για να ‘ναι το αφεντικό, σίγουρα πάντως, προσπαθεί πολύ γι’ αυτό. Οπότε κατανοείς πως δεν είναι το άτομο εκείνο που θα σου παραχωρήσει τα πλήρη δικαιώματα κυριαρχίας. Έχει υψηλό αυτοέλεγχο, δεν παρασύρεται εύκολα συναισθηματικά κι αυτά του δίνουν μια αίσθηση κυριαρχίας. Η καρδούλα του το ξέρει, σε κάθε περίπτωση.

Ιχθύς

Μας έχει παραμυθιάσει όλους το Ψαράκι και νομίζουμε πως είναι καλόβολο. Όταν δε γίνεται το δικό του, εκεί τον καταλαβαίνεις τον άλλο. Ο Ιχθύς στα μουλωχτά πάντα- είναι στάση ζωής άλλωστε- θα πάει μέχρι εκεί που θέλει. Κι αυτό εμμέσως σημαίνει πως έχει την τάση να πιέζει τα πράγματα ώστε να κάνετε όλοι σας αυτό που επιθυμεί, για όσο και όπως το επιθυμεί.