ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που είναι οι μεγαλύτεροι χορευταράδες

Ο χορός είναι ο μεγαλύτερος τρόπος σωματικής έκφρασης και κάποια ζώδια δείχνουν να το γνωρίζουν καλά. Άλλοι το έχουν από φυσικού τους, άλλοι το εξασκούν για χρόνια και άλλοι απλώς θέλουν να χορεύουν, ανεξαρτήτως δεξιοτήτων. Αυτά τα 3 ζώδια είναι συνήθως εκείνα που βλέπεις να χορεύουν στο κέντρο της σκηνής και που δεν ντρέπονται καθόλου να κάνουν ακόμα και σόλο χορογραφίες. Αλλά, για να είμαστε ξεκάθαροι, τα συγκεκριμένα ζώδια δεν είναι άγαρμπα.. Φροντίζουν να γίνουν πολύ καλοί στο χορό και μετά ξεδιπλώνουν όλο τους στο μεγαλείο πάνω στην πίστα.

 

Λέων

 

Αν υπάρχει ένας τρόπος να διοχετεύει την ενέργειά του με επιτυχία και να γίνεται το κέντρο της προσοχής, αυτός είναι ο χορός. Έχει αστείρευτη ενέργεια και όταν τον βλέπεις, αναρωτιέσαι πού να έχει το on/off κουμπί του. Έχει πολύ δυνατό σώμα, σωστή στάση και ας πούμε ότι διατηρεί την πειθαρχία ενός χορευτή σε μπαλέτο. Και φυσικά, δε δίνει δεκάρα για το τι σκέφτονται οι υπόλοιποι.

Διάβασε κι αυτό: Τα 4 ζώδια που βλέπουν το φαγητό σαν ηδονή

Ταύρος

 

Άλλο ένα ζώδιο που ακτινοβολεί αυτοπεποίθηση και σιγουριά και σε πείθει ότι μπορεί να κάνει τα πάντα. Είναι τόσο αισθησιακό, που και να μην ξέρει να χορεύει, θα ποντάρει στις ερωτικές κινήσεις του σώματός του και αυτός θα είναι ο βασικός τρόπος με τον οποίο φλερτάρει. Όταν θέλει να πετύχει κάτι, δε βλέπει ούτε εμπόδια ούτε δυσκολίες. A a a a stayin’alive.

Παρθένος

 

Δεν το περίμενες αυτό, ε; Σκέφτηκες ότι σιγά μην ξέρει πώς να διασκεδάζει ένας Παρθένος. Κι όμως, ακριβώς επειδή είναι τελειομανείς και δεν αφήνουν καμία λεπτομέρεια στην τύχη, γίνονται εξαιρετικοί χορευτές και χορογράφοι, εάν καταπιαστούν με αυτό. Όπως γνωρίζεις, ακόμα και σε περίπτωση που δεν έχουν ίχνος ταλέντου, δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν τόσο εύκολα. Δεν πρόκειται να επιτρέψουν κάτι τέτοιο!